reklama
Ciamajdka
Edusia'2010
Pochwal się Milusia jaką firmę macie? I czym wogóle się zajmujesz?
Myślałam, że zgodnie z wykształceniem prowadzisz jakiś salon kosmetyczny
A tak w ogóle dziewczęta co robicie w życiu zawodowym, i czy boicie się potem powrotu po dłuższym L4 do pracy??:-):-)
Ja pracuje w banku, generalnie nie obawiam się powrotu do pracy, nawet po dłuższym okresie. Procedury w tej branży zmieniają się stale, więc wystarczą 2 tyg żeby nadrobić zaległości...Tutaj stale trzeba się uczyć, więc myślę, że sobie poradzę...
oooo, może pracujemy w tym samym..chociaż nie wiem, czy dobrze kojarzę ale Ty pracujesz w centrali, czy tak? pochwalisz się w jakim? jeśli nie chcesznapisać w jakim to może napiszesz jakąś rzecz która może kojarzyć sie jedynie pracownikom tego samego banku hmm? ja rzucam hasło "lew lucjan"...zobaczymy:-)
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Pochwal się Milusia jaką firmę macie? I czym wogóle się zajmujesz?
Myślałam, że zgodnie z wykształceniem prowadzisz jakiś salon kosmetyczny
A tak w ogóle dziewczęta co robicie w życiu zawodowym, i czy boicie się potem powrotu po dłuższym L4 do pracy??:-):-)
Ja pracuje w banku, generalnie nie obawiam się powrotu do pracy, nawet po dłuższym okresie. Procedury w tej branży zmieniają się stale, więc wystarczą 2 tyg żeby nadrobić zaległości...Tutaj stale trzeba się uczyć, więc myślę, że sobie poradzę...
Ehtele nasza firma to raczej kilka rzeczy, szkolenia biznesowe, dla lekarzy, kosmetologów, oprócz tego Serwis branżowy, no i jeszcze kilka
Kochana na pewno sobie poradzisz
Joanna Zofia
Zaangażowana w BB
ja zamierzam od poczatku 14 - wtedy juz nie daje sobie prawa do mdlosci i czekam na wielki przyplyw energiiTo ja juz nie wiem jak liczyć ;-) a Wy jak zamierzacie? Wg Was 4 miesiąc zaczyna się od 13 tc, 13,5 tc czy może 14 tc ... ? :-)
Kto ma dzisiaj wizytę u gina ?? Może nie bede sama ..
wiem, ze nie tylko przeziernosc, tylko wszystkie pomiary. tylko ja tak jak na szpilkach siedze i na te przeziernosc jeszcze pare dni czekam...
Mysza84
Fanka BB :)
Ja się dzisiaj wybieram, ale dopiero o 20.15 :-) i już się doczekać nie mogę

Ciekawa jestem jaka już jest duża...
Jakbyście chciały się czegoś od gina dowiedzieć a nie macie w najbliższym czasie wizy to piszcie...wypytam go i dam wieczorem znać.
Mama Aneta
Bedzie Majeczka
To ja juz nie wiem jak liczyć ;-) a Wy jak zamierzacie? Wg Was 4 miesiąc zaczyna się od 13 tc, 13,5 tc czy może 14 tc ... ? :-)
rzecz umowna każde forum pokazuje co innego jedno jest pewne w 12 tygodniu kończy sie 1 trym więc na logike biorąc 13 to 2 trym i początek 4 miesiąca;-)
Witam Was wszystkie serdecznie, tak skromniutko i po cichu wpadam tutaj do Was, pobłąkałam się juz po wrześniówczkach bo po dwóch krechacha na teście przekonana byłam że to początek ciązy, ale dzidza zmajstrowała nam nieźła niespodzianke... i po dzisiejszej wizycie u gin(prywatnie) co prawda miałam iśc jutro ale nie wytrzymałam i poleciałam dzisiaj okazało się że jestem już ponad 2 mieśiące w ciązy... ehhh a wszystko za sprawą plamien niczym nie rózniących się od @ prze kolejne dwa mięsiace.
Ale jestem szczęsliwa i zaskoczona zarazem, mój m jeszcze nie wie (tzn. wie o ciązy ale myślał tak samo jak ja choc też miał wątpliwosc podczas wczorajszej rozmowy)
Ale niespodzianka -----> uśmiecham się sama do siebie
Mam nadzieje że przyjmiecie mnie cieplutko do Waszego grona....
W sumie to już 3 miesiąc sie zaczął to chyba z wrażenia...
Ale jestem szczęsliwa i zaskoczona zarazem, mój m jeszcze nie wie (tzn. wie o ciązy ale myślał tak samo jak ja choc też miał wątpliwosc podczas wczorajszej rozmowy)
Ale niespodzianka -----> uśmiecham się sama do siebie
Mam nadzieje że przyjmiecie mnie cieplutko do Waszego grona....
W sumie to już 3 miesiąc sie zaczął to chyba z wrażenia...
Ostatnia edycja:
reklama