reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

To ja juz nie wiem jak liczyć ;-) a Wy jak zamierzacie? Wg Was 4 miesiąc zaczyna się od 13 tc, 13,5 tc czy może 14 tc ... ? :-)

Kto ma dzisiaj wizytę u gina ?? Może nie bede sama ..

reklama
Pochwal się Milusia jaką firmę macie? I czym wogóle się zajmujesz?
Myślałam, że zgodnie z wykształceniem prowadzisz jakiś salon kosmetyczny:-D:-D
A tak w ogóle dziewczęta co robicie w życiu zawodowym, i czy boicie się potem powrotu po dłuższym L4 do pracy??:-):-)
Ja pracuje w banku, generalnie nie obawiam się powrotu do pracy, nawet po dłuższym okresie. Procedury w tej branży zmieniają się stale, więc wystarczą 2 tyg żeby nadrobić zaległości...:-D:-DTutaj stale trzeba się uczyć, więc myślę, że sobie poradzę...

oooo, może pracujemy w tym samym..chociaż nie wiem, czy dobrze kojarzę ale Ty pracujesz w centrali, czy tak? pochwalisz się w jakim? jeśli nie chcesznapisać w jakim to może napiszesz jakąś rzecz która może kojarzyć sie jedynie pracownikom tego samego banku hmm? ja rzucam hasło "lew lucjan"...zobaczymy:-)

Pochwal się Milusia jaką firmę macie? I czym wogóle się zajmujesz?
Myślałam, że zgodnie z wykształceniem prowadzisz jakiś salon kosmetyczny:-D:-D
A tak w ogóle dziewczęta co robicie w życiu zawodowym, i czy boicie się potem powrotu po dłuższym L4 do pracy??:-):-)
Ja pracuje w banku, generalnie nie obawiam się powrotu do pracy, nawet po dłuższym okresie. Procedury w tej branży zmieniają się stale, więc wystarczą 2 tyg żeby nadrobić zaległości...:-D:-DTutaj stale trzeba się uczyć, więc myślę, że sobie poradzę...

Ehtele nasza firma to raczej kilka rzeczy, szkolenia biznesowe, dla lekarzy, kosmetologów, oprócz tego Serwis branżowy, no i jeszcze kilka:):):) Praca nieregularna, nierytmiczna, stres 24 h:) ale większość obowiązków spada na drugą połówkę.

Kochana na pewno sobie poradzisz:) Jejciu jak bardzo CI zazdroszczę (pozytywnie oczywiście) Twój dzidziulek jest taki duży, dzisiaj sobie patrzyłam ile to jest 6,9 na kartce w kratkę:) Ja się boję, że mój tak nie rośnie, bo tak mało jem...Czekam na 29 będę miała właśnie to USG genetyczne.

To ja juz nie wiem jak liczyć ;-) a Wy jak zamierzacie? Wg Was 4 miesiąc zaczyna się od 13 tc, 13,5 tc czy może 14 tc ... ? :-)

ja zamierzam od poczatku 14 - wtedy juz nie daje sobie prawa do mdlosci i czekam na wielki przyplyw energii :)

wiem, ze nie tylko przeziernosc, tylko wszystkie pomiary. tylko ja tak jak na szpilkach siedze i na te przeziernosc jeszcze pare dni czekam...

Witam dziewczyny. Ja właśnie wróciłam od lekarza zakaźnika, nie pocieszył mnie za wiele ale tez i nie zdołował. Kazał wykonywać kontrolne usg i ponowna wizyta u niego na koniec marca. Może odstawi antybiotyk.

Ja się dzisiaj wybieram, ale dopiero o 20.15 :-) i już się doczekać nie mogę :-D kiedy zobaczę moją dzidziulkę !
Ciekawa jestem jaka już jest duża...
Jakbyście chciały się czegoś od gina dowiedzieć a nie macie w najbliższym czasie wizy to piszcie...wypytam go i dam wieczorem znać.

rzecz umowna każde forum pokazuje co innego jedno jest pewne w 12 tygodniu kończy sie 1 trym więc na logike biorąc 13 to 2 trym i początek 4 miesiąca;-)

Witam Was wszystkie serdecznie, tak skromniutko i po cichu wpadam tutaj do Was, pobłąkałam się juz po wrześniówczkach bo po dwóch krechacha na teście przekonana byłam że to początek ciązy, ale dzidza zmajstrowała nam nieźła niespodzianke... i po dzisiejszej wizycie u gin(prywatnie) co prawda miałam iśc jutro ale nie wytrzymałam i poleciałam dzisiaj okazało się że jestem już ponad 2 mieśiące w ciązy... ehhh a wszystko za sprawą plamien niczym nie rózniących się od @ prze kolejne dwa mięsiace.

Ale jestem szczęsliwa i zaskoczona zarazem, mój m jeszcze nie wie (tzn. wie o ciązy ale myślał tak samo jak ja choc też miał wątpliwosc podczas wczorajszej rozmowy)

Ale niespodzianka -----> uśmiecham się sama do siebie

Mam nadzieje że przyjmiecie mnie cieplutko do Waszego grona....

W sumie to już 3 miesiąc sie zaczął to chyba z wrażenia... :)

Ostatnia edycja:
reklama
@Angel witaj serdecznie wśród sierpnióweczek :-)
Ale Wam dzidzia robi niespodzianki od początku :-)

Heh swoją drogą to ja np chciałabym się dowiedzieć, że jestem już np w 4 msc :-)
Ja będę liczyła od 13tc ->4msc

Do góry