andzia1987
Fanka BB :)
agness - u nas na odparzenia właśnie wielorazówki pomogły i bepanthen - nasz największy hit.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
martuśka 85 zaocznie owszem są ale po takich szkołach właściwie do pracy nie przyjmują a przede wszystkim wiedza jest bardzo uboga i ludzie muszą się dalej dokszgtałć i właściwie najczęściej lądują i tak na studiach dziennych :-(
Hejka dziewczynki. Podczytuje was codziennie praktycznie , ale nie mam kiedy napisać coś co u mnie, ale dziś znalazlam czas.:-)
I tak nie mam super wiesci chce sie was poradzic:--(
Idziemy i tak do lekarza 30marca bo ma miec szczepienie i kontrol, ale teraz tak was sie zapytam.
Kochane u nas zabkow brak i nie zapowiada sie na zabkowanie:-( Oliwcia nie siedzi sama :-( Jak jej raczki podaje to troche sie tam podciaga ale nie umie wytrzymac siedzac....:-( i leci do przodu albo na boki :-(
Nastepna rzecz widze ze juz u was niektore dzieciaczki pelzaja jedne do tylu drugie do przodu a moja Oliwcia nie :-(
Ja juz nie wiem tak sie martwie :-( Znaczy jak lezy na brzuszku to dupke podnosi i tak kolanka ugina tzn ze to poczatki raczkowania znaczy pelzania?
Kochane poradzcie zanim pojde do lekarza i powie ze jestem przewrazliwiona
Ja wiem kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie no ale juz sama nie wiem:-(
Ech chyba zależy bardziej od kierunku ;-) Osobiście uważam, że owszem wszelkie polibudy i medyczne - dzienne, ale inne kierunki? Ja po ekonomii i pracuję od 1 roku studiów i sorka, ale miałam okazję niejednokrotnie spotkać się ze studentem z dziennych i jakoś w 99% z tyłu, bez praktyki, bez tzw. rachunkowości kreatywnej ;-) Ale prawda jest taka, że najwięcej to zależy od samego człowieka!martuśka 85 zaocznie owszem są ale po takich szkołach właściwie do pracy nie przyjmują a przede wszystkim wiedza jest bardzo uboga i ludzie muszą się dalej dokszgtałć i właściwie najczęściej lądują i tak na studiach dziennych :-(