kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Dziewczyny, ponowię moje pytanie, bo to dla mnie dosyć ważna sprawa.Hej dziewczyny, ja na momencik...
Przede wszystkim:
marc, ana_w, ogromnie mi przykro :-( Nie wiem co powiedzieć :-(
Mam nadzieję, że już jutro nadrobię Wasze posty.
Na razie mam ciężką sytuację finansową w domu i załatwiam bardzo pilne sprawy, tj. kredyt, itp. Jest problem, bo mój M. założył firmę i niestety niechętnie dają pieniądze na start firmom, a my jesteśmy pod kreską :-( Niestety rok zaczęliśmy nie za dobrze, ale wierzę w to, że uda Nam się z tej sytuacji szybko wybrnąć. Zresztą nie chciałabym stresować stworka w brzuszku...
Mam nadzieje, że wybaczycie mi tą nieobecność prze ostatnie dni
Mam też do Was pytanie, jeżeli chodzi o USG genetyczne między 11,a 13 tygodniem ciąży. Czy jest ono konieczne? Na pewno bym chciała je zrobić, ale teraz to tylko prywatnie, a na obecną chwilę niestety ciężko Nam jeżeli chodzi o pieniądze. Chodzi mi ogólnie o to, czy jeżeli nie uda mi się tego USG zrobić w tym terminie, to będzie bardzo źle... Napiszcie kochane...
Pozdrawiam Was dziewczynki, życzę dobrej nocy
P.S. Od jutra/pojutrza będę już z Wami znacznie częściej. Trzymajcie kciuki, żeby Nam kredyt przyznali i, żebym mogła zrobić to USG. Z góry już dziękuję
A ogólnie to dzień dobry :-)
Fiuufiuu, ja niestety nie wiem jak to jest Kompletnie się nie orientuję, ale gdybym coś się dowiedziała, to na pewno dam znać.