andzia1987
Fanka BB :)
dziś podejście do prawka nr 4...oblane :/ ale ale! dojechałam sama do WORDu. zrobiłam głupi błąd...zapomniałąm o kierunku, raz ewidentnie skleroza, konczyl się pas a ja lol zagapiłam się żeby mieć lukę:/ a drugi raz było takie jakby poszerzenie drogi przy rondku, nie było poziomych znaków, żadnych linii a to były niby dwa pasy :/ przejechałam praktycznie środkiem jakby nigdy nic, dopiero jak mi zwrócił uwagę to zczaiłam się co spieprzyłam :/ czyli dwa razy nieprawidłowa zmiana pasa ruchu :/ ale że błąd był niewielki to moglam kontynuować. no i sobie pojezdziłam dalej zero błędów no i przynamniej wiem jakie to uczucie wrócić Lką do WORDu
no niestety, ale egzaminator pochwalił mnie, że bardzo dobrze jeżdżę i na pewno następnym razem się uda i że szkoda że taki błąd, bo gdyby nie to to bez problemu było by zdane...tak mało brakowało :/ ale jestem dobrej myśli. wiem, że jeżdżę bardzo dobrze, mój instruktor śmieje się, że jak jedziemy to może sobie zrobić drzemkę bo wsio jest dobrze. ale streeeees :/ zjada mnie. dzisiaj zapomniałam, jak nazwać to do sprawdzania poziomu oleju....no ten, długi drucik, po chwili olśnienie "no, bagnet". ale co egzamin to tym milszy mi się trafia instruktor kolejny exam za tydzien.
eh eh eh...to ta moja wrodzona pierdołowatość...
a to tak do pośmiania się http://www.youtube.com/watch?v=_pj2Nutu5v8&feature=player_embedded
no niestety, ale egzaminator pochwalił mnie, że bardzo dobrze jeżdżę i na pewno następnym razem się uda i że szkoda że taki błąd, bo gdyby nie to to bez problemu było by zdane...tak mało brakowało :/ ale jestem dobrej myśli. wiem, że jeżdżę bardzo dobrze, mój instruktor śmieje się, że jak jedziemy to może sobie zrobić drzemkę bo wsio jest dobrze. ale streeeees :/ zjada mnie. dzisiaj zapomniałam, jak nazwać to do sprawdzania poziomu oleju....no ten, długi drucik, po chwili olśnienie "no, bagnet". ale co egzamin to tym milszy mi się trafia instruktor kolejny exam za tydzien.
eh eh eh...to ta moja wrodzona pierdołowatość...
a to tak do pośmiania się http://www.youtube.com/watch?v=_pj2Nutu5v8&feature=player_embedded
Ostatnia edycja: