hej dziewuszki :-):-)
i juz prawie po weekendzie, ale tym razem nie lapie dola, bo jutro przylatuje moja muska
i to na ponad tydzien jupi!!!!!! ale sie ciesze :-):-) dzisiaj bylismy na pchlim targu, kilka ciuszkow malemu kupilam, nie bylo zbyt duzo stoisk z ciuchami,m ale cos tam wygrzebalam
niestety znowu mamy zime
pelno sniegu, a tak pieknie juz bylo....
Bombusiu - no kochana mamy tych naszych pudziankow hehehe :-):-):-) nasze mleko nr 2 jest tak samo kaloryczne jak 1, tylko jest roznica w witaminach
Cosya - dowcip rewelka!!!!!
oj matulu, 7 zab
my czekamy na 3 :-)
LOBELIA - my spacerujemy niezaleznie od pogody, nawet przy -15 st. mamy mniej wiecej stale sciezki i wychodzi to okolo godzinki. co do ubierania, nie przesadzam z przegrzewaniem. Oli zawsze mial spocone lapki jak wracalismy, wiec zaczelam go luzniej ubierac. dodam, ze jeszcze ani razu nie bylismy chorzy ;-):-). w domu mamy okolo 20 st :-)
Natka - kurcze nie wiem jakie dokladnie badania robilismy :-( lekarz pobral krew do 3 fiolek. dzwonilam w piatek to mi powiedzieli, ze wynikow na alergie jeszcze nie ma, ale sa ogolne i mamy jakiegos wirusa. nic wiecej nie wiem. nie jest to jednal nic powaznego, bo termin mamy na piatek i nie musimy predzej przychodzic. mam nadzieje, ze to naprawde nci powaznego, no ale chyba by naz wezwali gdyby bylo inaczej??
Lea - my bardzo powoli wprowadzamy mleko 2, bo maly budzi sie nam w nocy. tzn, nie placze, nic go nie boli, ale sie rzuca, rozbudza, gada i tak mysle ze to przez to. a jak kochana Wam kazali z tym glutenem?? masz normalnie kupic jakis sloiczek, ktory go zawiera i pewnego dnia go dac?? tak moja muska leci z Gdanska WizzAir :-):-):-)
andzia - nie slyszalam o tej metodzie
musze poczytac, bo tez uwazam, ze jedzenie wlasnymi raczkami to bardzo wazny element wychowawczy. zreszta lekarz mi o tym mowil.
agness - witamy :-):-)
Missi - wspolczuje sytuacji w domku
pogon tesciowa, kurna co za teksty, ale bym jej powiedziala, dobrze ze sie nie dajesz i wychodzisz
. ja tez nie jezdze sama i nie bede dopoki nie zmienimy na siedzonko nr 2, wtedy bede go dobrze widziec, bedzie starszy itp.