R
RiSiA
Gość
Hejka!
koralowa no to niezłą nockę miałas jak maluch nie spał od 5 do 8.00 u nas sie tak nie zdarzyło, kurcze przeciez to najlepsze godziny do spania, ale pewnie to był jednorazowy wybryk;-)
GSC i u Ciebie nocka nieciekawa:-(no pewnie zęby trzeba przejsc przez to i juz;-)a czopki to mozesz zakupic homeopatyczne VIBURCOL dla córci i czasami podac jak baaardzo płacze, aby jej ulzyc o to chodziło!aby sie nie męczyła, bo te zele pomagają na pół godzinki i koniec:-baffled:...doczytałam, ze ta nocka spokojna to super:-)
andziu ojjj przykro mi bardzo z powodu tak trudnej sytuacji, tulam:-(.......a jak maluszek?
Pajko oj nie wiedziałam, ze są sliwki Gerbera, myslałam, ze tylko Hipp robi.......sok kupie jeden na próbeja podałam mus z suszonych sliwek i poszedł kupal ogromny
Misssi na pewno naprawiają aparaty ja tez mam popsuty, ale koszt 400 zł wiec na razie lezy:-baffled:
Madzia jeszcze troche i zacznie pełzac zobaczysz, nasz jest 3 min. na kocu a po chwili juz ...........pod kanapą
agulek ja juz o pogodzie nie chce pisac, u nas dzis straszny wiatr:-( a mają przyjsc mrozy po -10 st. a buuuuu:-crazy:
pati swięto minęło spokojnie w niedziele miałam gosci, dzis rodzice przyszli, a jutro tesciowa
panienko nasz jest usypiany w łózeczku , troche sie sam pokotłuje, a jak płacze podchodzę klepie go po pupci delikatnie i odpływa, ale on tak juz od daaawna jest nauczony:-)
A co u mnie:
Mamcia dzis została z Alankiem , a tatus mnie zawiózł do mojej pracy i juz mam wsio załatwione czyli zgode na prace od naszej dr poszłam do naczelnika, podpisał i czekaja na mnie 21.02 , ale jeszcze nie wie gdzie mnie posadzi. no to juz jestem jedną nogą w pracy, musiałam uciekac, bo dziewczyny oczywiscie chciały abym przyszła na pogaduchy, na kawke, no ale tato czekał w samoch. to nie bardzo mi wypadało!
Alan usnął babci na kanapie na brzuszku ,(a na brzuchu to on juz od daaaawna nie spi, tylko na boczkach i na plecach) potem go przełozyła do łózeczka, ale grunt ,ze nie wył za mną tylko ładnie został z babunią!!!!!!!!!! ponadto smiał sie do moich rodziców od ucha do ucha, wiec mama piszczała z radosci.
Jutro egzaminuje tesciową, bo znów muze wyjsc, a ona ma dyzur!
Co do spania to mój spi w tym w co go ubiore po kąpieli, piżamki bedą później .
Nocki ostatnio spoko jak zje ok 24.00 to potem ok.6.00 ,dzis raz pił herbatke o 4.00 wiec najwazniejsze, ze udaje sie przespac bez mleka wiekszą ilosc nocy:-)
tak jest : ja wolę owoce gerbera chodzi o sklad nie mają dodatkowych badziewi
ja tylko na momencik. dzień dziwny...po pogrzebie atmosfera nieco lepsza...
a i tak na poprawę humoru dostałam 5 z masakrycznego, mega hardkorowego egzaminu, z diagnozy psychologicznej
gratulacje
tak jest : ja wolę owoce gerbera chodzi o sklad nie mają dodatkowych badziewi
super wózeczekgsc, zloz, moze akurat sie uda.
a ja wylicytowalam spacerowke. nowa, poekspozycyjna, za 380 zl (normalnie za 900). taka mojej mamie sie nie podoba ale mi bardzo
HEJKA!
Nie nadrobie Was niestety, nawet nie za bardzo moge poczytac!
Tesciowa sie sprawdziła na dyzurze z Alankiem, był grzeczny i nie płakał jej, mimo, ze jej miesiac nie widział i jak wychodziłąm to jeszcze spał wiec jestem dumna z mojego synka, ze nie jest mamin synkiem, bo w przypadku gdy ja wracam do pracy byłoby to uciazliwe dla wszystkich.
Wczoraj byłam cały dzień u mojej mamusi, aby Alan sie aklimatyzował no i było fajowo, był dosc grzeczny ładnie spał w swoim drugim łózeczku, bez jakis awantur usypiał, aby tak mu zostało!
A takto mam doła, bo jak patrze na tą pogode to mnie totalnie dobija!w mieszkaniu ciemnica... jeszcze idą mrozy!
Co do korzystania z kasy jako samotna matka to ja tez znam wieeele takich rodzin i bez problemu dostają!
ribko pięęękna waga, nasz pewnie tez cos koło tego, no za 2 tyg, sie dowiemy....ja tez od jutra przechodze na MM nr 2 , bo ma mniej kalorii wiec jak najbardziej wskazane he he !
Ja juz odliczam wyjscie do pracy i czasami sie ciesze,ze ide, bo mam dosc tej pory roku, a jak przyjdzie wiosna nooo ciepła wiosna to nawet jak M malucha przywiezie od mojej mamy po pracy to jeszcze na troszku na spacer bedzie mozna z nim isc, bo w końcu dzień bedzie dłuzszy!
No to sobie ponarzekałam, sorki, ale dzis egoistycznie poszło!
no to super, ze Alanek się sprawował
GSC dobrze, ze malutkiej nic sie nie stało