Witajcie , jestem kaput ale nie z winy Gabryska wczoraj po 13 M zadzwonił że o 17 mamy gości jego wujek chrzestny z POznania i teście wpadną z wizytą , no więc chipsy i paluszki nie wystarzcą , bajzel w całym domu a że nowy dom to goscie łażą jak po muzeum i wszędzie zaglądają , więc musiałam zakasac rękawy posprzatać , upiec jakie ciacho /oczywiście padło na szybkią szarlotek sypaną / i jakąs kolacje wymyślec i w mędzy czasie jeszcze zakupy zrobic żeby to wszytsko przygotować , dziewczyny nie wiem jak ale dałam rade ii wszytsko wyszło ok , dzisiaj przerwa i jutro znowu goście Masakra jakaś ;-)
andzia planujecie trójeczke dzieciaków , no no gratuluje odwagi
)))
LEA
powodzenia na szczepieniu no i oczywiście spokoju po ..
mama Aneta witaj całkeim niedawno myślałam o was , pamiętam że pisałaś o problemach z serduszkiem u małej , ale jak sie macie na tą chwile ?
Gscjak wiesz że idą jej ząbki to daj jej może może czopek on działa p/bólowo ja Gabrysiowi dawałam dwa razy jak ząbkował i dużo lepiej spał i nie męczył się tak
u nas pięknie świeci słoneczko ale wieje okropny wiatr , trzeba się opatlic i wyjść na chwile na spacerek
miłego dzionka