reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

witam sie mam nadzieje że mnie pamiętacie jeszcze ,dość długo nie zaglądałam ,ale myślałam o was cieplutko ,Maja rośnie i ma apetyt ,dostaliśmy orzeczenie o niepełnosprawności należom jej sie pieniążki :tak:

reklama
Hej Dziewczyny,
u nas ciągle czekamy na prawdziwą kupkę:-(po wielkich stękaniach wychodzi bobek, raz malutki, raz nieco większy. Dziś znowu śliwki i może coś ruszą...oby
Na razie świeci słoneczko, nie ma mrozu ale coś wieje:baffled:ale spacerek i tak będzie, jak zwykle. Jedynie ja będę musiała się odpowiednio ubrać żeby mi nie było zimno.
Mama Aneta witaj, co prawda Cię nie znam ale serdecznie pozdrawiam. Cieszę się, że macie dodatkowe pieniążki. A jaką niepełnosprawność ma Twoje dziecko?
Lea powodzenia na i po szczepieniu
koralowa powodzenia na siłce i małych zakwasów;-)
Bombusiu Twój Szkrab to wszystko słodko wcina, brawo:-)
Miłego dnia!

prośba i podziękowania
http://www.bobovita.pl/galeria_dzieci/zdjecie/61602/10

Witam sie

Moja usnela dopiero ok. 1 w nocy... ciagle byla marudna i placzliwa a miala takie malutkie oczka czerwone ze chcialo jejsie spac a nie mogla.. Bo co usnela to zaraz znowu w placz ale ok. 1 udalo jej sie usnac i spi do teraz uff.. ja wstalam co dopiero :-( Lece pod prysznic glowe umyc ogarnac poki ona spi.
Ni ewiem czy to od zabkow czy moze dlatego ze kupki nie mogla zrobic bo wczorak tylko takie male bobki tak jakby nie mogla zrobic kupki. :(
Pozdrawiam was i lece szybko buziaki

WITAM!

MamaAneta hej fajnie, ze zajrzałaś napisz co tam u córeczki, jak sie czuje ???? a czemu ma tą niepełnosprawnosc?
Agulek u nas tez dzis sliwki na deser, bo jeszcze nigdy nie jadł to zapodam:)....oby u Was pomogły!
Lea poowdzenia na szczepieniu!

U nas dzis słonecznie, wiec chce sie zyc, na spacer obowiązkowo smigamy!
Na obiad dzis podam nowosc z Bobovity "Cukinia z łososiem i ziemniaczkami":))))

Witajcie , jestem kaput ale nie z winy Gabryska wczoraj po 13 M zadzwonił że o 17 mamy gości jego wujek chrzestny z POznania i teście wpadną z wizytą , no więc chipsy i paluszki nie wystarzcą , bajzel w całym domu a że nowy dom to goscie łażą jak po muzeum i wszędzie zaglądają , więc musiałam zakasac rękawy posprzatać , upiec jakie ciacho /oczywiście padło na szybkią szarlotek sypaną / i jakąs kolacje wymyślec i w mędzy czasie jeszcze zakupy zrobic żeby to wszytsko przygotować , dziewczyny nie wiem jak ale dałam rade ii wszytsko wyszło ok , dzisiaj przerwa i jutro znowu goście Masakra jakaś ;-)

andzia planujecie trójeczke dzieciaków , no no gratuluje odwagi :))))
LEA
powodzenia na szczepieniu no i oczywiście spokoju po ..
mama Aneta witaj całkeim niedawno myślałam o was , pamiętam że pisałaś o problemach z serduszkiem u małej , ale jak sie macie na tą chwile ?
Gscjak wiesz że idą jej ząbki to daj jej może może czopek on działa p/bólowo ja Gabrysiowi dawałam dwa razy jak ząbkował i dużo lepiej spał i nie męczył się tak
u nas pięknie świeci słoneczko ale wieje okropny wiatr , trzeba się opatlic i wyjść na chwile na spacerek
miłego dzionka

Ostatnia edycja:
Hej, Ja tylko na chwilkę bo mi sie mloda wybudza po spacerze (dosypianko przy oknie było). Dziś jak ją wkłądałam do gondoli to stwierdziłąm ze w zasadzie ledwo sie juz mieści:szok:. Kilka dni z rzedu nie wychodziłam, bo miałam katar i po tych paru dniach szok. Nie wiem no chyba urosła ekspresem. Dobra musze uciekac bo jest eee,aaa, bu, gu. pa

Bombusiu u ciebie slonecznie na retkini?:p U nas na srodmiesciu sypie jak nie wiem i zimno :-( Ah chyba ze rano tak bylo, ale jak sie obudzilam ok. 10 to tez sypalo :-( Wiec dzis caly dzien wdomku.. Oliwka jak narazie spokojna. Chyba tylko pojde na chwile na solarium bo cos zbladlam...

Bombusiu u ciebie slonecznie na retkini?:p U nas na srodmiesciu sypie jak nie wiem i zimno :-( Ah chyba ze rano tak bylo, ale jak sie obudzilam ok. 10 to tez sypalo :-( Wiec dzis caly dzien wdomku.. Oliwka jak narazie spokojna. Chyba tylko pojde na chwile na solarium bo cos zbladlam...

No własnie od pół h sypie okrutnie, a mielismy o 12.00 wyjsc a buuuuu:(((((((((

Hello
Dziś spacerek był zaledwie 1h10min to przez pogodę. Wiatr przeszywający, a na dodatek zaczęło sypać śniegiem ale już nie pada.
Bombusiu ta nowość z łososiem brzmi ciekawie:-)niedługo będę musiała wybrać się na większe zakupy słoiczkowe;-)
Jakaś jestem padnięta i nie wiem czego:-(w sumie Mały obudził się o 4 i nie miał ochoty spać przez ponad godzinę. A teraz On sobie dosypia po spacerze, a ja nie zasnę ot tak szybciutko;-)

reklama
Cześć Dziewczyny:-)
U nas też dziś beznadziejna pogoda, wieje tak jakby miało głowę urwać i od rana pada:-( więc zostaliśmy dziś w domku. Zresztą dziś mi się nic nie chce, głowa dalej boli. Dobrze że mały grzeczny:)
Pozdrawiamy serdecznie wszystkie Mamusie i ich Skarby:)

Do góry