Co do kupek to u nas nie ma problemów, od kiedy mały dostaje home made słoiczki
teraz to co wychodzi jest ciut gęstsze od tego co wchodzi
i śmierdzi strasznie
doczytałam jeszcze, że do 4 - 5 dni bez kupki jak wprowadza się jedzonko to wszystko ok.
Lea - ty jesteś z bdg ?
o aj cię, nie wiedziałam. kolejna bydgoska sierpniówa
A Lewek ma super wagę
GSC - to nie twoja wina, oj spokojnie, brzuszki maluszków dopiero normują się
Natka - wsio z gabrysiem jest dobrze
tak to jest że jedne maluszki szybciej zaczynają się kręcić a inne później, choćby dlatego, że każde ma inny temperament
jeżeli bardzo się martwisz zapytaj lekarza czy wsio dobrze.
Co do przekręcania się z plecków na brzuszek, to gabu już prawie wcale tak nie robi, bo na brzuchu leży się ciekawiej, wiec jak tylko kłąde go na plecach to od radu przefikuje się na brzuch.
Bombusiu - super krzesełko. nam kuzynka obiecała, więc nie musimy kupować..uff.
Gabulec też zaczął się czołgać. Przedwczoraj znalazłam go po ławą! kocyk ma położony obok, bawił się zabawkami, ciągle coś tam grzechotało. ja w tym casie byłam dosłownie 3 metry dalej (mamy salon z aneksem kuchennym). i coś nagle cicho się zrobiło, odwracam się a gabulec do połowy pod ławą! a dzisiaj znalazłam go w łóżeczku przekręconego w drugą stronę, głowę miał tam gdzie wczesniej stopy! trochę mnie to przeraża, trzeba 100Xbardziej uważać.
a my mamy nową najlepsza zabawkę
małżon był u rodziców i wygrzebał z szafy keyboard dla dzieci, takie kolorowe Casio
mały brzdąka i ma z tego mega ubaw
moja mama też ma klawisze, ale takie PRO. pokazała wnuczkowi, a ten chwilę później zaczaił i sam zaczął brzdkąkać. babcia nawet nagrała, także mamy mp3 z pierwszymi brzdękami gabcia ;D
uciekam do pisania i dziobania. pa!