reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
Dziewczyny, ja też Wam życzę wspaniałego Nowego Roku. Aby nasze maluszki były zawsze zdrowe i wesołe. Aby nowy rok, podobnie jak miniony obfitował w same wspaniałe nowiny :-)
Tym, które gdzieś imprezują życzę wspaniałej zabawy, wybawcie się za nas, które siedzimy w domu :-D
imagesCA3K98MW.jpg

Hej Dziewczyny,
siedzimy w domciu ale wcale nie jest mi z tym źle:-)
Bombusiu wysyłałaś coś specjalnie, czy tylko na podstawie wypełnionych ankiet przyszła Ci ta paczuszka? Wiem, że w jakimś można było coś odesłać ale jakoś zapomniałam i pewnie teraz już za późno. A fajnie, jak coś takiego przychodzi:-)cierpliwości z maruderkiem;-)u nas też dziś sporo padało, śliczna jest taka zima:tak:
Andzia następnym razem się uda i będziesz brykać autkiem;-)
Dziewczyny, życzę Wam oraz Waszym Rodzinkom, a zwłaszcza Dzieciaczkom, udanego dzisiejszego wieczoru, spokojnej nocki a Nowy 2011 Rok niech Wam przyniesie dużo szczęścia, zdrówka oraz spełnienie marzeń!!!

No to jestem 1 w tym roku na bb:p
No ja juz na nogacha ..moje dziecko od 1,5 godziny rozmawia z kwiatem heh. ale o 12 byla masakra nawet nie widzialam fajerwerek .. za 2 12 wchodze a maly lezy w lozku i oczy jak 5 zl biore go na rece a on oczy dzikie jak zaczeli strzelac i takie dziwne odglosy yyy yy z przerazenia to bylo straszne bidulek maly.

Witam się i ja, oooo czyżby dzieciaki odsypiały Sylwestra??? ;-) Ja fajerwerki widziałam, ale jak sąsiedzi dosłownie za ścianą domu gdzie jest sypialnia zaczęli strzelać, to zaczęła się trochę kręcić, ale sen zwyciężył, za to jak ja o 1 do łóżka, to Ona na cyca, ale piciu się tylko chciało, bo dosłownie 5 razy pociągnęła :tak:

weroneczka - ale ja się w święta o to noszenie z nikim nie pokłóciłam, każdy kto chciał dostał, ale uważam, że takie przekładanie z rąk do rąk non stop jest po prostu chore, dzieciak wygłupiony. Jak widziałam, że Ada ma dość to mówiłam "choć Adrianna do leżaczka, odpoczniesz sobie, a przy okazji rodzinka się naje" :-p Nie wiem może dlatego u mnie nie ma dąsów, że ja od początku tak robiłam i każdy już wie, że Ada ma swoje krzesełko.

Ostatnia edycja:
Witam w Nowym 2011 Roku!
Jeśli chodzi o fajerwerki, to widziałam je z pozycji leżącej;-)Marcin akurat miał porę amutania i wcale mu nie przeszkadzał hałas, spał i jadł, tak jak zwykle. Niestety, jak na złość robił to dosyć długo i nie mogłam wiele zobaczyć. Mniejszy psiak był z nami w sypialni, a duży z M na podwórku, przy nodze. Oba się boją strzelania:szok:ogólnie to nie miałam siły siedzieć i patrzeć w tv, więc ok 22 poszłam spać:-Doczywiście przed 24 nadeszła pora karmienia;-)tak jakoś zeszło, że nawet nie otworzyłam swojego Pikolo he he no cóż....dzisiaj strasznie wieje, temperatura znośna ale ten wiatr:szok:
Miłego dnia!

reklama
Do góry