dzien dobry mamuski :-)
za oknem bialo i zimno :-( ale ladnie
dzisiaj idziemy do lekarza, ale ja i M z naszymi wynikami. ciekawe jak wyszly. mam nadzieje, ze nie mam juz anemii - zobaczymy. potem lecimy na OSTATNIE juz zakupy :-):-):-) - slodycze, winka grzane, troche chemii mamy do Pl przywiezc. dzisiaj popakuje juz rozne duperele, aby kolejny etap byl z glowy. jutro ostatnie prania :-):-)
agusia - gratuluje gaworzenie i przekretow hehe :-):-):-) nasz tez kilka razy sie obrocil, ale na razie tylko w jedna strone mu wychodzi.
agulek - to milo, ze tesciowa dzwoni i sie pyta jakie potrawy przygotowac :-):-)
Olu_- gratuluje zabkow kochana ;-);-);-):-):-):-)
koralowa - to starszne
co za konowal
jak mozna byc takim lekarzem... powodzenia w szpitalu :-):-):-) trzymaj sie cieplutko. daj znac.
ja karmie mlekiem modyfikowanym - tym samym od poczatku (hiperalergicznym) i tez mamy takie czerwone, szorstkie plamy na nozkach, raczkach, twarzy, a ostatnio zauwazylam na pleckach
nie wiem co to. napewno nie skaza (w naszym przypadku). lekarz kazal "olac", po prostu jego skora jest bardziej podatana - nie wiem co myslec, ale w Pl chcemy pojsc prywatnie do pediatry i posluchac innej opini.
Lea - specjalnie kilka potraw przeznacze dla Ciebie :-):-):-) - takze otworz swoja psychike i czekaj na moje fluidy - bede wysylac
- a nie macie polskich sklepow u siebie?? bo my tu kilka mamy i jak mi sie za czyms zateskni, to ide sobie kupic. wiadomo, ze ceny sa
ale trudno.
milusiu - no my juz jeden caly posilek mamy bezmleczny :-):-):-) takim zarloczkiem jestesmy hehehe - juz kiedys pisalam - polecam buty EMU - z owcza welna w srodku - REWELKA!!!!!!!!!!!!