reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

dzien dobry :-)
u nas tez poznawanie raczek przez wkladanie do buzki :tak: ze slinieniem sie nie jest jeszcze tak zle. za to totalnie beznadziejnie z remontem bloku. zaczelo sie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: o 6:30 zaczely juz maszyny chodzic. masakra. zaczynaja od klatki obok, ale taki halas ze....:angry::angry::angry: nie wiem jak to bedzie jak u nas zaczna balkony wycinac, a potem okna wymieniac. zwariuje chyba. gdzie ja sie z dzieckiem podzieje?? moj M bedzie musial miec wone i kto nam za to zplaci?? :wściekła/y::wściekła/y:

navijka - kochana ja kalosze mam, ale wyskoczylam w spodniach dresowych i stwierdzilam, ze kalosze do tego??:no::no: bede wygladac jak... no i wygladalam, ale z innych powodow - plywalam w blocie :-)

luizko - glowa do gory kochana :-) zobaczysz wszystko przebiegnie w jak najlepszym porzadku.

maly strzela pierwsza drzemke dzisiaj. dobrze, ze chociaz przyzwyczailismy go do spania w jako takim halasie, bo inaczej...

reklama
Witajcie.... moja rowniez sie slini i wklada cala raczke do buzi i jezdzi po gornych dziselkach jak smaruje zelem lagodzacym to mala juz nie wklada tak wiec nasze dzieci coraz bardziej poznaja swiat... dziekuje wam za odpowiedzi na moje pytanie mysle ze zrobie tak, jak pisała rozalka czyli na wiosne kupie lzejsza spacerowke wole miec kase na szczepienia lub inne potrzebniejsze rzeczy.... malutka przespala slicznie calutka noc tak wiec jestem wyspanma teraz tez spi zalapala drzemke po tym jak sie bujalam z nia a fotelu bujanych :)))) pozdrawiam was milego dnia

HEJ!!!!!!!!

riba współczuję tego remontu bloku,ale czemu wycinają balkony????????:szok: ....u nas był remont bloku 2 lata temu, masakra, ale balkony zostawili;-):-D
Ciamajdko no właśnie mój maluch ostatnio b. sie poci na czole:szok:, choc nie jest grubo ubierany, hmmmm ciekawe czy to mozliwe zeby juz mu szły zęby??? a piąstki w buzi to baaardzo wkłada i ssie paluszki głosno, a smoka nadal NIET:baffled:
weroniczka no uprzejmie donosze, ze w tydzień zjechałam 3 kg:-)

No jestem w szoku moje dziecie pierwszy raz obudzilo sie na amku dopiero 5.30 ;D ale byloby pieknie jak by tak zostalo hehe

No Bombusiu no to ladnie ja tez sie od dzis biore za siebie ale zobaczymy czy wytrzymam narazie nie bardzo wiem co mam jesc ...

No jestem w szoku moje dziecie pierwszy raz obudzilo sie na amku dopiero 5.30 ;D ale byloby pieknie jak by tak zostalo hehe

No Bombusiu no to ladnie ja tez sie od dzis biore za siebie ale zobaczymy czy wytrzymam narazie nie bardzo wiem co mam jesc ...
ale Ty to szproteczka szczupła jestes Mamuska:))))))) poczytaj w necie o tej diecie........ja jeszcze 10 kg musze i bedzie gites majones:))))))

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :-) melduję się, że już opuściłam Łódź i jestem u siebie w domku. Podróż kapkę ciężka, bo aż dwa objazdy - mała wykończona :/ jak znajdę czas postaram się nadrobić co u Was. Buziaki :*

Witam poweekendowo!
Jak widać tutaj przez weekend pustki. Każdy ma zajęcie =) U nas podobnie. W sobote i niedzielę studia, także piekny słoneczny weekend zleciał. Wczoraj nasze cudne dziecko dało nam tak w d.. że mamy dość. Ogólnie cały czas jest marudny, nie chce a właściwie nie może usnąć, no koszmar jakiś. Podejrzewam że to kolejny skok. Ale psycha mi siada. I znowu problem z karmieniem. Ach szkoda gadać.

Bombusiu jak już pisałam cudnie Ci waga zleciała, coś czuję że pójdę w Twoje ślady, książkę już poczytałam, a to już pierwszy krok, cały czas mnie wstrzymują sensacje brzuszkowe mojego Joachimka.

luizka Ty jesteś laska, daj spokój z dietą. No i zazdraszczam że sie wyspałaś. U nas szkoda słów.

riba jednym słowem przejeb^*^(*%^ macie.

Pytanie za sto punktów czy wasze dzieci też nie przepadają za gondolą? Mój wytrzyma w niej góra godzinę na spacerze, za to w nosidełku duuuuuuuuuuużo dłużej i jeszcze jak wracamy do domu to potrafi spać w tym nosidełku ze 2 godziny przy otwartym oknie. Dziwne to. No i mam problem bo jak zimą wychodzić z dzieckiem w nosidełku? Za zimno, a w gondoli da się przynajmniej go opatulić.

No to popisałam.... Pa

witam sie
Weroniczko moj Sebek nie cierpi gondoli za to uwielbia nosidelko tak samo :) jednak u mnie gondola wystarzy jeszce góra na miesiąc póltora :p

reklama
weroneczko - moja maluda też jakoś nie szaleje za gondolą,budzi się w niej bardzo łatwo.

Luizka4don - powodzenia w diecie ;)
Ja chudnę ,choć wcale się o to nie staram. Chyba brak białka w diecie powoduje u mnie spadek wagi.

A w ogóle- witajcie kobietki znów po długiej przerwie i dziękuję za zainteresowanie!!!!!
U nas bez większych zmian. Ja na studiach, wiec próbuję jakoś wynaleźć czas żeby się uczyć, Lilka zdrowa (poza alergią).Jeszcze nie miałyśmy szczepienia (tego pierwszego!), bo zmieniałam lekarza. Ten pierwszy na widok wysypki powiedział,że mam przestać karmić piersią i przejść na modyfikowane. Pomijam,że nawet tej wysypki nie dotknął, tylko z metra oglądał;) dziwak jakiś.

Do góry