witam popołudniowo!
dopiero teraz sie odzywam bo miałam nieplanowany wyjazd do Poznania do pracy, teść źle się czuł a że leczy się u mnie w szpitalu to musieliśmy z nim jechać, zabrałam ze sobą małego co by go ciocie klocie
zobaczyły.wróciliśmy dopiero po 15 i mały teraz śpi,a ja odpoczywam bo jestem zmęczona ta wycieczką.
ciamajdko powodzenia w pracy, mnie sie dziś też pytali czy wracam, a ja jeszcze nie wiem co z małym zrobie
a co do ciuszków to też z dnia na dzień mały nie mógł wyprostować nóg w śpiochach rozmiar 62! ale on był długi jak sie urodził więc szybko rośnie.
natka ja daje mleko nutramigen bo mi takie pediatra zapisała na receptę i bebilob na kolki i zaparcia na zmianę.
martuśka witaj po przerwie, mój mały tez tak miał przy jedzeniu, ból brzuszka, prężenie i płacz, tak przez 1,5 tyg.w końcu jak podałam mleko modyfikowane to zrobił sie spokój i podaje kropelki bio gaja u nas działaja na niewykształcone jeszcze jelitka.
olu też tak miałam że czułam sie jak więzień we własnym domu, ja mam trochę inną sytuację bo u nas pełna chata więc każdy może sie małym zająć więc zaczełam z tego korzystać zeby wyskoczyć na parę godzin do miasta albo na jakieś wyjście z koleżanką bo na głowę bym dostała, no i mój mąż bardzo mi pomaga, chętnie zostaje z małym w domu ale teraz to się skończy bo zaczyna od poniedziałku wyjazdy na delegacje więc będę musiała sobie radzić sama
anecia jeszcze raz ponawiam pytanie kto ci zapisał tabletki na zatrzymanie laktacji gin czy pediatra?
ja jutro wizyta u gina juz się boję, a jestem juz po pierwszej próbie przytulanek, masakra jakaś
jakby mi ktos ściane tam w środku zbudował! bez komentarza wogóle!