reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Miłej zabawy i odpoczynku

U mnie koleżnaka w pracy jakiś miesiąc temu zakomunikowała telefonicznie że jest w ciaży i idzie na L4, a teraz była na wychowawczym. W pracy nie pojawiła sie nawet na sekundę. Więc chyba tak można:-)

Co do luteiny i duphastonu. Moja pani dr jakis czas temu jak wyjeżdzałam przepisała mi dodatkowo luteinę. I powiedziała że jakby pojawiły się jakieśplamienia to oprócz duphastonu który biore mam brać luteinę. WIęc moze jest jakis sens tego. Ja oczywiście nie brałam, ale moze w jakiś wypadkach sie tak robi

A odebrałam wyniki posiewu powtórzonego - nie wyhodowano bakterii, więc tamten musiałbyć źle pobrany albo xle zrobiony, coś źle.
Dzisiaj wizyta o 17 trzymjacie kciuki bo mam stracha. Niestety jak kiedyś na wizycie usłyszło sie wyrok to teraz przed każdą wizytą zerce prawie mi staje. Ale trzeba się do tego przyzwyczaić:-(

No to trzymam kciuki, zeby wsio było dobrze:tak:

reklama
Dzisiaj mam wątpliwości co do prawidłowości mojego L4. W poniedziałe mam iśc do pracy pierwszy raz po wychowawczym ale miałam donieśc L4. Teraz zastanawiam się czy tak można czy nie powinnam choć dnia przepracować..

Nie trzeba,kiedyś tak było,ze trzeba przepracować choć jeden dzień,ale przepisy sie zmieniły i można spokojnie donieść L4.Moje 2 koleżanki tak zrobiły,jedna po macierzyńskim zaszła w ciąże,a druga po wychowawczym:tak:Jak znajdę ten przepis dam znać.:tak:

Cześć kochane,
jakoś tak nie piszę, bo jakoś mi bardzo smutno, u kolegi synka (kilka miesięcy) wykryto złośliwy nowotwór:no: Najgorsze jest to, że dlaczego? Oboje nie palili, nie pili alkoholu, uprawiali sporty, ona całą ciąże prawidłowo się odżywiała, a tu takie coś:( Echh skąd to się bierze....

to siedzi w czlowieku podobno i tyle. nie ma rady :-(
biedne malenstwo. do tego jak sie nie podejdzie czysto biologicznie, to mozna zwariowac, wiec wspolczuje tym rodzicom

Milusiu, to bardzo smutne i przykre :-(

Tak w ogóle to witam się :-)
Ja w sumie na momencik, bo zaraz idę lulu, oczyska mi się kleją niemiłosiernie i za chwilę zasnę na siedząco :sorry2:Rano wstałam, zjedliśmy śniadanie, wyszliśmy do sklepu, wróciliśmy, zrobiłam i zjadłam obiadek i...spać :baffled: No, ale to przecież dla dobra mojego stworka, więc nie protestuję :tak::-) Oczywiście, to znacznie przyjemniejsze niż mdłości :tak:
Także życzę Wam miłego dzionka. :tak:
Zajrzę i nadrobię zaległości wieczorkiem :tak:
Buziaki :-)

Cześć kochane,
jakoś tak nie piszę, bo jakoś mi bardzo smutno, u kolegi synka (kilka miesięcy) wykryto złośliwy nowotwór:no: Najgorsze jest to, że dlaczego? Oboje nie palili, nie pili alkoholu, uprawiali sporty, ona całą ciąże prawidłowo się odżywiała, a tu takie coś:( Echh skąd to się bierze....

Milusia tak to jest moi znajomi chuchali i dmuchali na ciąże wsio dobrze było ona nie piła, nie paliła a dzieciątko głuche sie urodziło a druga piła jak najeta brała natkotyki i dzieciak zdrowy i gdzie tutaj sprawiedliwość??

reklama
Dziewczyny CUUUUUUDDDDDDD:-D:tak:;-):-):blink::sorry2::cool2:

jak ja się dzisiaj cudownie czuję....!!!!! nic mnie nie boli, nie mdli, chce mi się jeść i pić jak jasny gwint!!! żyję!!!! łaaaaahahaha:-D

uuu daj mi boże byle było tak jak najdłużej:cool2:
mam nadzieję, że to nie cisza przed burzą..
aha-gin mi wczoraj powiedział że do 4 mies. bierze się sam kwas foliowy bo łączony z witaminami powoduje mdłości..

ihaaaaaaaaaa!!!! życzę Wam tego samego.. a jeszcze wczoraj umierałam:cool:

Do góry