reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
andzia my kapiemy między 18-20 to zależy od karmienia.
Pajko w dzień je różnie, bo duzo spi, ale chetnie by ciumkał co 2 h.

Pytałam się dlatego, ze moj Sebek wisi na cycku co 1,5 - 2 h za to w nocy ładnie przesypia. Moze podpinaj go do piersi częściej w dzieńto w nocy bedzie spał dłuzej.

My dzisiaj jakis syndrom złego dnia :(Sebuś markotny cały dzień:( a ja z M padnięta:(

hej Dziewczynki :)

Napisze tylko tak egoistycznie co u nas a jutro postaram sie Was nadrobic :)
My dzis mielsimy Chrzciny, mały spisał sie na medal, nie zaplakał, ani nie zapiszczał ani razu w Kosciele :D hihi :D Dzielny Chłopczyk :), nawet gdy Ksiadz polewał mu głowke wodą Synek otworzyl oczka:) , ale za to potem w doomu dal sie we znakiiii wrrr plakał wiszczał piszczał, ale juz jest po kąpieli najedzony i grzeczne spi :) ja tez juz zmykam spac bo jestm padnieta ! Buziaki !

hej Kochane, ja po ciezkim weekendzie... i dlatego tak egoistycznie pisze :-(dostalam @ :angry: czuje sie fatalnie, brzuch naiwania ze... i leci ze mnie jak... masakra. w nocy obudzilam sie totalnie zalana, jest mi slabo. kurcze mam nadzieje, ze sie unormuje i nastepna bedzie juz normalna. nawet chyba maly czul ze z mama cos nie tak. dzisiaj dal nam niezle popalic, ale kochany M zabral go na 2 h spacer i moglam sie wyspac troche. do tego od kilku dni zaczelo sie u nas ulewanie. i to bardzo czesto. maly odbije nawet kilka razy, a i tak ulewa. nie wiem dlaczego. z kupka tez jest gorzej, raz na 2 dni, tez nie wiem dlaczego sie rozregulowalo. na szczescie ze spaniem nocnym jest dalej w porzadku. zasypia o 20tej i spi do 1.00 - 2.00. slyszalyscie o mleku AR?? to jakies na ulewanie specjalne. zobacze jeszcze kilka dni i jesli nic sie nie zmieni to pojde do lekarza. moze przesadzam? jak myslicie? ale czy to normalne, ze dotychczas zero ulewnia, a dopiero teraz sie zaczelo?? a wczoraj jeszcze chlusnal na podloge. kurcze martwie sie tym :szok::-(

hej Kochane, ja po ciezkim weekendzie... i dlatego tak egoistycznie pisze :-(dostalam @ :angry: czuje sie fatalnie, brzuch naiwania ze... i leci ze mnie jak... masakra. w nocy obudzilam sie totalnie zalana, jest mi slabo. kurcze mam nadzieje, ze sie unormuje i nastepna bedzie juz normalna. nawet chyba maly czul ze z mama cos nie tak. dzisiaj dal nam niezle popalic, ale kochany M zabral go na 2 h spacer i moglam sie wyspac troche. do tego od kilku dni zaczelo sie u nas ulewanie. i to bardzo czesto. maly odbije nawet kilka razy, a i tak ulewa. nie wiem dlaczego. z kupka tez jest gorzej, raz na 2 dni, tez nie wiem dlaczego sie rozregulowalo. na szczescie ze spaniem nocnym jest dalej w porzadku. zasypia o 20tej i spi do 1.00 - 2.00. slyszalyscie o mleku AR?? to jakies na ulewanie specjalne. zobacze jeszcze kilka dni i jesli nic sie nie zmieni to pojde do lekarza. moze przesadzam? jak myslicie? ale czy to normalne, ze dotychczas zero ulewnia, a dopiero teraz sie zaczelo?? a wczoraj jeszcze chlusnal na podloge. kurcze martwie sie tym :szok::-(

riba znając mnie to jakby to ulewanie takie mocne sie utrzymywało to ja oczywiscie bym to skonsultowała z lekarzem, Ty bedziesz spokojniejsza, a moze trzeba zmienic mu mleko własnie na takie specjalne, zaobserwuj.

navijka i Pajka odstawiłam Alanowi wczoraj kropelki zobaczymy co bedzie dalej !

A moj syn SPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok: Tatus go ululał:-D:-D:-D ciekawe ile pośpi, bo on zazwyczaj o 22.00 raczył isc spać jak nie o 23.00:baffled:...no ale to juz Wam jutro napiszę:-p
Spokojnej nocki Mamuski:happy2:

Ostatnia edycja:
witajcie babeczki! melduję że żyję i mam się dobrze... Franek troszkę marudkowy ale wciąż nie mogę na niego narzekać (za to moge poużalać się nad swoim łakomstwem bo przecież o n przez to marudzi :p) :D Olek jutro idzie do przedszkola pełną parą więc zbierajcie siły żeby mnie reanimować jak będę mdlała z paniki :D

buźka dla wszystkich mamuś i pocieszek!

Hej. My dzis dzien na dzialeczce:) jak wrocilismy zagonilam M zeby po raz 1 wykapał malego hehe jak sie bał wogole ale wazneze wreszcie cos przy dziecku zrobil teraz tydzien wolnego wiec bedzie angazowany:p ogolnie dzien spokojny. Jutro kontrolne USG głowki a pozniej jedziemy zalatwiac rehabilitacje.

Andzia my kapiemy ok19 taka najlepsza pora:)

Riba_1- wspolczuje@ wrrr nawet jak o tym pomysle;p

zanetka- ale fajnie ze wy juz po my dopiero idziemy w tym tyg zalatwiac termin..

ehtele- moj skrzacik mial wczoraj taki dzionek 12h bez snu;/

Witam wieczorową porą.
Wybaczcie ale nie odpiszę dzisiaj na Wasze posty bo u mnie życie w kołowrocie. Przy niedzieli tabuny gości, ogólnie na cały tydzień mam już zapowiedziane wizyty + w czwartek chrzciny. Na dodatek Synio dalej zakatarzony a ja jeszcze bardziej. Masakra jakaś.

Mam zamiar o 22 iść spać bo już chyba do śmierci się nie wyśpię.

Pozdrawiam Mamusie i Maleństwa! Do jutra!

marulka powodzenia w starciu z przedszkolem.My mamy dziś wolne od przedszkola,"jelitówka".uroki bycia przedszkolakiem...niestety...
No ale z synkiem lepiej już.
luizka4don 12 h bez snu,Looo matko,ale urwis.
ethele spoko-loko.
A wiesz ja masuje małą sama w domu i już w ogóle sie w C nie układa,ładnie ma juz nóżki rozluznione.Pediatra powiedziała,że spoko,oznak napięcia nie ma,ale dobrze,że małaa masuje,szczególnie nóżki i dół plecków.
andzia ja małą kąpie o 18.009czasem nawet 17.30),musze sie uporac przed 19.00,bo wtedy synka trzeba kłaść,więc mała juz lulka slicznie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry