Bombusia
Fanka BB :)
andzia my kapiemy między 18-20 to zależy od karmienia.
Pajko w dzień je różnie, bo duzo spi, ale chetnie by ciumkał co 2 h.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
andzia my kapiemy między 18-20 to zależy od karmienia.
hej Kochane, ja po ciezkim weekendzie... i dlatego tak egoistycznie pisze :-(dostalam @czuje sie fatalnie, brzuch naiwania ze... i leci ze mnie jak... masakra. w nocy obudzilam sie totalnie zalana, jest mi slabo. kurcze mam nadzieje, ze sie unormuje i nastepna bedzie juz normalna. nawet chyba maly czul ze z mama cos nie tak. dzisiaj dal nam niezle popalic, ale kochany M zabral go na 2 h spacer i moglam sie wyspac troche. do tego od kilku dni zaczelo sie u nas ulewanie. i to bardzo czesto. maly odbije nawet kilka razy, a i tak ulewa. nie wiem dlaczego. z kupka tez jest gorzej, raz na 2 dni, tez nie wiem dlaczego sie rozregulowalo. na szczescie ze spaniem nocnym jest dalej w porzadku. zasypia o 20tej i spi do 1.00 - 2.00. slyszalyscie o mleku AR?? to jakies na ulewanie specjalne. zobacze jeszcze kilka dni i jesli nic sie nie zmieni to pojde do lekarza. moze przesadzam? jak myslicie? ale czy to normalne, ze dotychczas zero ulewnia, a dopiero teraz sie zaczelo?? a wczoraj jeszcze chlusnal na podloge. kurcze martwie sie tym
:-(