reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
polianna, bardzo mi przykro :-(
Musisz być teraz bardzo silna dla swojej fasoleczki.
Teść na pewno by nie chciał, żeby zdarzyła się kolejna tragedia, więc bądź dzielna.
Nie wiem co więcej mogę powiedzieć. :-(
Jesteśmy z Tobą całym sercem!!!

Właśnie zmarł :-((( nie ma dla nas jakiś uspokajaczy!!!!????????????????????//
Polianno bardzo mi przykro, na tym świecie nie ma już mojej mamci od kilku lat, ale pamiętaj, że w niebie jest już otoczony aniołami i osobami, które kochał, które jego kochają.....i tam z góry będzie obserwował jak w brzuszku dorasta jego wnuczątko i na pewno byłoby mu niezmiernie smutno gdyby wiedział, że przez niego jest smutno Tobie...
trzymaj się cieplutko

Ech..dziękuję Wam dziewczyny :-( Wiem,że to dziwne,że piszę w internecie ale gdy się jest samemu w czterech ścianach trzeba gdzieś napisać i si wygadać.
Uspokoiłam się trochę...niby spodziewaliśmy się jego śmierci, miał zaawansowanego raka ale jeszcze wczoraj normalnie rozmawiał, śmiał a dziś...
Jego ostatnie słowa dotyczyły mojej córeczki, że będzie się nią opiekował ;-(
Jestem pewna,że stanie się naszym aniołem stróżem...

polianna to nie jest dziwne takie czasy takie życie i lepiej coś tu napisać niż dusić to w sobie :tak:dobrze że się uspokoiłaś ale meliske i tak sobie wypij :tak:

miłego dnia dwupaczki :tak: jakby ktoś miał trochę słonka to proszę bo u mnie pogoda paskudna więc jesteśmy uziemione w domu:confused2: tajfun Majka jak nic rozniesie wszystko w pył

Dzień dobry :-)

Jaka pogoda paskudna :confused2: a ja dziś jakoś nie za dobrze się czuję....

Polianna jak sie czujesz dzisiaj? napewno będzie tak jak piszesz że teść będzie Waszym Aniołem Stróżem :tak: trzymaj się kochana! musisz być silna teraz dla swojej fasolki!!! :tak: Tulam bardzo mocno hug.gif

Paula:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)ależ mnie podkusiło tu zobaczyć :-p ale ciiiiiiiiiii(gratuluje)
Ola Ty szpiegu mały!!!!:-D:-D:-D dziękuje ale narazie ciiiiiiii....;-)

Pozdrawiam Was dziewczynki i życzę miłego dnia mimo takiej pogody...
Buziaki

u mnie tez deszczowo i szaro :/
w dodatku coś mi sie poprzestawialo, zajecia dopiero przed 12, a ja już spac ne moge. normalnie trudno mi bylo wstać przed 10 :p

i jestem jak na szpilkach, bo to juz po jutrze!!!

polianna, jak sie 3masz?

reklama
Poliana bardzo mi przykro z powodu Twojego teścia, ale teraz musisz być silna :*
Głowa do góry, chcociaż wiem, ze to nie jest proste ... Całuje i tule mocno :*:*:*

Dziewczyny ... Jak myślicie, jak pójde w środe do lekarza -to będzie równo 6 tydzień- to gin coś już będzie widział? Nie moge czekać jeszcze tydzień bo oszaleje !! Wole dmuchać na zimne ...

Do góry