reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Witajcie Kochane :-D
Ja dziś na zajęciach byłam i wróciłam taka padnięta, że najpierw to poszłam spać :laugh2:
Ja też jestem teraz częściej głodna. kanapki to mi niestety nie wchodzą, ale za to ciepłe obiadki to bym mogła kilka razy dziennie jeść :laugh2: A co najlepsze to odrzuciło mnie totalnie od słodyczy! Co dla mnie jest szokiem bo ja jestem prawdziwym łakociowym potworem i nigdy nie potrafiłam sobie odmówić, nawet się odchudzać nie potrafiłam bo zawsze jakiegoś słodycza wtranżoliłam :happy:

reklama
Black_Opal dziękuje za zaproszenie :-)
Ja też nie jadłam słodyczy w pierwszj ciąży, nie tyle że mnie odrzucało ale wogóle nie miałam na nie ochoty, mogły dla mnie nie istnieć! :tak: więc może i u Ciebie będzie chłopiec ;-) choć na to nie ma reguły...

Byłam wieczorem w kościele i to jakoś dodało mi siły i nadziei że wszystko będzie dobrze :-)

Dziewczyny i mnie kompletnie odrzuciło od słodyczy :tak:
Black_Opal, i ja dziękuję za zaproszenie :-)
A ja sobie smacznie spałam 2 godzinki i jak zwykle zostałam brutalnie obudzona przez mojego lubego :wściekła/y: Za chwilę nadrobię to snem nocnym :-p
Zgaga mnie zaczęła męczyć.
Wiecie co dziewczyny, jeżeli chodzi o zgagę i mdłości pomaga mi woda mineralna niegazowana. :tak:
No i weekend się już kończy. Jak ten czas zasuwa.
Nawet się nie zorientujemy jak Nam te miesiące szybko miną i będziemy tulić swoje maleństwa :tak::-D
Miłego wieczorku dziewczyny :-)

Black_Opal ja też dziękuje :tak:a co do ochoty na słodycze to ja w poprzedniej ciąży żyłam wędlinami i ogórkami kiszonymi a mam córcię :-D
Beatko dzięki:tak:;-)
Paula cieszę się że nabrałaś sił mimo wszystko wierzyć trzeba :tak:
kiniusia zgaga jeszcze później nam dokuczy mnie pomagały migdały zimne mleko i w skrajnych wypadkach rennie:yes:

Ostatnia edycja:
Witam dziewuszki:)
Ja w pierwszej ciąży piłam dużo wody z cytryną i jadłam mandarynki i mam chłopca:-), a w tej jadłabym tylko słodycze aż się boję że nieźle utyję jak tak dalej będzie:-p

Kiniusia dziękuje za zaproszenie :-)

a co do ochoty na słodycze to ja w poprzedniej ciąży żyłam wędlinami i ogórkami kiszonymi a mam córcię :-D
Puchatka ja w pierwszej ciąży też wcinałam ogórki kiszone i mam synka! :-D
więc jak widać na to nie ma reguły ;-):tak:

Oj tak weekend się kończy i jutro do pracy :-( jak mi się nie chce :no: ale muszę wytrzymać jeszcze 2 tygodnie! :tak:

Witajcie wieczorkiem;-)
Tak widze ze gadacie o słodyczach, to ja powiem ze tez kompletnie nie mam na nie ochoty a tak samo jestem łasuchem.:tak: Za to wlasnie mam ochote na owoce, zwlaszcza na mandarynki;-)
Dzisiaj za to mialam mega ochote na ciasto Krówke:laugh2: zobaczylam ja w sklepie i musialam kupic:laugh2: pyszna byla:laugh2:

A wieczorkiem sobie rosołek ugotowalam :tak:
A wiecie na co najbardziej mam ochote?? na Piwo !!!!!!!!!!!!!:-D
Ale alkoholu nu nu!!!! poprostu mnie tak suszy ze marze o zimnym piwku!:rofl2::rofl2:

My tez zamierzamy powiedziec rodzicom w święta juz po usg :tak:

reklama
Właśnie umiera mój teść :-(( Zostały mu minuty...może godziny...
Od razu dostałam bóli brzucha i musiała wziąć no-spe. Cholerka,nie wiem jak to wytrzymam..:-(

Do góry