reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ja szczepiłam Basię Invanrixem i teraz Małgosię też:tak: Z tego co wiem duże wątpliwości są co do szczepionki robionej w 12 miesiącu życia-odra, różyczka, świnka-są tacy, którzy łączą ją z autyzmem...

reklama
Ja szczepiłam Basię Invanrixem i teraz Małgosię też:tak: Z tego co wiem duże wątpliwości są co do szczepionki robionej w 12 miesiącu życia-odra, różyczka, świnka-są tacy, którzy łączą ją z autyzmem...

Kasiu no własnie ja czytałam o obu szczepionkach i przy obu są wątpliwości i przy obu są skutki uboczne dlatego ja sie boje i chyba jednak się zdecyduję na stare metody szczepienia.

Dobrze, że mówicie o szczepionkach - ja mam za 3 tygodnie i też sama nie wiem na co się zdecydować :eek:

A moja mała szantażystka przysnęła na chwile, ale po bujaniu wrr :wściekła/y: poza tym nie zła z niej aktoreczka i już stara się o więcej uwagi - co z tego wyrośnie :-p

pati po raz kolejny się zgrałyśmy he he :-D włączyłam muzykę dla małej i samej mi się spać zachciało a ona się obudziła, ale muszę ją uspać, bo zaraz akcja kolka - może uda nam się ją przekomarować :p

dziś przebiegłam się kawałek, bo lał deszcz i szybcikiem do garażu i cycki mi nie przeszkadzały ale fałda na brzuszku tak :-/

My mamy teraz akcję-ryczenie:no: Odłożyłam do łóżeczka i tam wyje-żadne pozycja nie jest dobra-czy to rączki, czy leżaczek, czy brzuszek-mam dosyć... Mam nadzieję, że M zaraz przyjdzie z pracy z odsieczą:sorry:

Aha czyli mam sama w aptece zakupic tak?? a jakąś nazwe mam prosić??

przed szczepieniem bada pediatrra i ona wypisuje recepte na szepionki i w przychodni sie jej kupuje- tak jest u nas.

my szczepiny hexą to jest 6 w 1 i dodatkowo na rotawirusy.

u nas to miejsce po szcepieniu na gruzliwe lekko wypukle ale dosc maly punkcik.

dziewczyny moj M. oszalalam- kupil telewizor 42 cale a ja wcale o tym niewiedzialam- normalnie niespodzianka.

reklama
dziewczyny musze sie wygadac! sorki!

JAK TA TESCIOWA MNIE WKUUURZAAAAAAAAAA........ Odkatd mieszkamy na swoim a to jest od lutego moze z dwa razy u nas byla a zapraszalismy ja chyba ze 100 zawsze jakies wymowki.. w tamtym tyg chcielismy zeby z mala została z 2h bo musimy pozalatwiac sprawy a mala jeszcze za mala zeby wsrod ludzi tak chodzic kolejki itd.. to miala jakies sprawy do zalatwienia no wiec OK.. Jutro musimy tez pozalatwiac sprawy .. i pytam mojego T zeby zadzwonil do jego mamy zapytał czy moze zostac bo ma wolne... dzwoni a ona oczywiscie CO?! Nie moze bo ma jakies sprawy do zalatwienia no kurde nie kaze jej zostawac z mala cały dzien tylko z godzinke moze dwie!!!!
Moja mama z checia zostaje z mala odwiedza nas w miare mozliwosci ale niestety pracuje od 10do 22 ;/ codziennie oprocz niedziel wiec... i jakos prawie co tydzien jest w niedziele mala odwiedzic i sama chcialaby z nia zostawac A TAMTA?!!
przepraszam ale wkurza mnie cos takiego...

Do góry