Bombusia
Fanka BB :)
Dokładnie u nas jest to samo, a tu dopiero poczatek drogiDobrze, że mówicie o szczepionkach - ja mam za 3 tygodnie i też sama nie wiem na co się zdecydować
A moja mała szantażystka przysnęła na chwile, ale po bujaniu wrrpoza tym nie zła z niej aktoreczka i już stara się o więcej uwagi - co z tego wyrośnie
![]()
witaj w klubieNiuunia - jakbym o moim czytałateż tak samo, przedtem marudzenie rączki i w końcu bujanie na chwilę uśpiło
![]()
My mamy teraz akcję-ryczenieOdłożyłam do łóżeczka i tam wyje-żadne pozycja nie jest dobra-czy to rączki, czy leżaczek, czy brzuszek-mam dosyć... Mam nadzieję, że M zaraz przyjdzie z pracy z odsieczą
![]()
No własnie nic mnie tak nie dobija jak wyje i nic mu nie pasuje, ani rece, ani bujaczek nooo nic, wtedy wysiadam, dobrze ze jest M
weroneczka ja już tydzień sama i daje radę, więc Ty także dasz. Moja też cyc i usypia przy cycu a jak chce wyciągnąć to udaje, że pije kanciara mała - muszę jej chyba dydka wkońcu zacząć dawać. Do rąk też przywykła - choć bardzo nie chciałam, ale kolka wymusiła noszenie na rękach - będę chciała ją tego oduczyć i już się boję tego płaczu.
Uciekaj się kąpać, bo śpiący maluch to szansa dla mamy na ogarnięcie się. Ja też uciekam poleżeć. buziaki :*
Własnie u nas zaczeło sie noszenie jak bolał brzuszek, kolki mineły, a noszenie zostało i to mnie dołuje, bo w dzień tez juz teraz chce, aby sie nim cały czas zajmowac!!!!
Pajko współczuje wyjacego wieczoru, u nas jest czesto , ale z powodu fochów.
U nas wieczór nieciekawy, mianowicie mały został wybudzony i przetrzymany od 16.30 i miał isc spac o 20.00 ale on miał inne plany i od 20.00 do 22.00 ryk, próbowałam go pół godz. uspic w łózeczku nic z tego wył, az sie zanosił, tatus zabrał na raczki.
Ale za to jak padł o tej 22.00 to obudził sie TYLKO 2x w nocy o 1.00 i 4.00 no nieprawdopodobne poprostu, zjadł i spał dalej i tak do 6.30 wiec dla mnie luxus i tata sie wyspał. Do tej pory jadł w nocy co 2 h wiec super, ale nie ma co sie tak podniecać, bo to w cale nie oznacza, że tak bedzie nadal buuuu
Ostatnia edycja: