reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

U nas połozna przychodzi w piatej dobie po powrocie do domu ze szpitala pod warunkiem, ze zgłosisz to w przychodni.
Olu no udało sie wybudzic, wieczór spokojny, cichutki:)
Czekoladka hmmm no na tą pizze to nie ma reguły, niektóre dziewczynki tu wszystko jadają i dzieciaki spokojne, a u niektórych kosmos wiec za duzo to nie podjadaj, choc ja sama bym chetnie zjadła:)

reklama
Bombusiu zjem z dwa kawałki i zobaczymy :) Oby jej nic nie bylo bo kooocham pizze:) i chcialabym sobie od czasu do czasu podjesc:)

Kochane a jak u was z rozstepami ? Bo mnie sie na udach i na lydkach straszne zrobily... Chyba od tego puchniecia jak mi tak spuchly i nagle zobily mi sie chude .. Rozstepy mam okropne.. Macie jakies dobre kremy?? Ktore polecacie?? Bo mamzamiar kupic.. takie do 100zł.. nie wiecej :p

GSC- o rozstepach to ja bardzo dobrze tez wiem mam caly brzuszek ;/ na lydkach na tych zgieciach pod kolanami i na wewnetrznej stronie ud . Ja uzywam poki co pharmaceris tocoreduct forte ale jak narazie duzej roznicy nie widze....ale wybieram sie na solarium wiez beda niej widoczne bo tak moja siora tez zrobila i po 3 razach juz byly mniej widoczne..

luizka4don - kochana ja na brzuszku zero za to rozstepow tylko na tych nogach :( az szkoda gadac.. smaruje codziennie oliwka zeby nie bylo sucho i w ogole.. A co do solarium to tez sie wlasnie wybieram i slyszalam tez duzo opini ze rozstpy sie nie opalaja i ze bardziej widac jak sie jest opalonym ale pocieszylas mnie ze sa mniej widoczne jak twoja siostra ma.. Juz w sumie chyba mozna isc na solarium ? miesiac ponad minal.. najpierw pojde na 5 min zeby nie bylo :)

Bombusiu ta szczepionka jest na recepte, ale ja sie zastanawiam bo czytałam różne opinie na temat tych szczepionek i niektóre są straszne i zastanawiam się czy nie szczepić standardowymi szczepionkami bo te 5 w 1 podobno mają dużo skutków ubocznych a jedna z nich podobno jest w ogóle wycofana z obiegu.I powiem , ze wczoraj jeszcze byłam gotowa zakupić taką szczepionkę dzisiaj się juz nad tym zastanawiam bo mam troche stracha:(

Gsc ja bymz pizzą uważała jednak.

Paajka - nom ja wiem ze moze cos byc. ale tu dziewczyny niektore probowaly i nic nie bylo. Zreszta to nie jest smazone;p .. Tak samo jem tosty :) i tez małej nic nie jest
Nakładam duzo sera szynki i sie robi w tosterze :) wiec mysle ze nie bedzie tak zle :p

Navijko - u nas podobnie - czyli czerwony punkcik lekko wypukły na razie, a jeśli chodzi o opis dnia to tak jakbym swój widziała, jak młody na chwilę uśnie to też staram się coś posprzątać, naczynia pomyć, coś sobie odgrzać do jedzenia, no i komp - dzięki bogu bo bym się zanudziła a tak to nawet przy cycaniu coś tam przejrzę a czasem nawet jedną ręką odpiszę ;-) albo coś w tv obejrzę bo jak już mam go na rękach to co innego można robić:sorry:
Panienko - u nas też tak było że młody wisiał na cycu non stop, nie wiem czy to nie jest to co pisała martitka - ten kryzys rozwojowy (u nas 9 i 10 doba to była masakra)
Fiuu - wow, tyle czasu bez maluszka, nieźle... ciekawe jak twój Jasiu da radę;-)
Piszecie o tych szczepieniach a ja dalej nie wiem na jakie się zdecydować. Myślałam o normalnych ale sama nie wiem...
Oj muszę chyba lecieć z cycem bo mam aferę ;-)

navijko u naszego tez czerwony punkcik lekko wypukły.
Kurcze dziewczyny to jak w końcu szczepić to dzieciątko????, bo nie wiem nooo, a mało czasu mi zostało na podjecie decyzji.

A u mnie afera od dwoch synów co do zarcia, starszy wrócił ze szkoły i głoooodny jak wilk i zły, ze jeszcze ziemniaki sie nie ugotowały.......boshe trzymaj mnie , bo wyjde z siebie i stane obok buuuu:((((

reklama
navijko u naszego tez czerwony punkcik lekko wypukły.
Kurcze dziewczyny to jak w końcu szczepić to dzieciątko????, bo nie wiem nooo, a mało czasu mi zostało na podjecie decyzji.

A u mnie afera od dwoch synów co do zarcia, starszy wrócił ze szkoły i głoooodny jak wilk i zły, ze jeszcze ziemniaki sie nie ugotowały.......boshe trzymaj mnie , bo wyjde z siebie i stane obok buuuu:((((

Bombusiu sama jestemw kropce w sumie ja byłam wszcepiona normalnie nic mi nie było a bólu nie pamiętam a jak czytam, ze co któraś z tych dwóch szczepionek ma felerne partie to boje sie szczepic dziecko :( naczytałam sie o zapaściach itd i chyba nie bede ryzykowała.

Do góry