reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

andzia1987 no faktycznie bleeeeeee... szczegółów mojego nie będę podawać, bo piękne to to nie było. A tam nieważne, może jak tam jeszcze jutro doktorek poszpera to coś ruszy.

A teraz zmykam bo ledwo żyję. W szpitalu się czlowiek raczej nie wyśpi.

Tulam wszystkie rozpakowane i ich Dzidziołki, trzymam kciuki za rozpakowujące się, a z nierozpakowanymi łączę się w niedoli!

reklama
Hej dziewczyny :-) wpadłam tylko się zameldować, bo nie ma czasu - same wiecie. Jesteśmy w domku - szczęśliwa a ona taka słodka :-) Jak tylko znajdę chwilę to poczytam co u Was i opowiem jak u mnie :p z nervitą umówiłyśmy się i rodziłyśmy razem. Rodziła na łóżku po mnie he he :-D pozdrawiam Was bardzo gorąco. Dziękuje za gratki i nierozpakwanym rozpakowania życzę :-)

Pewnie już żadnej z Was nie ma, więc nabazgrałam sesemesa do Bombusi co by mnie poratowała...
bóle jako takie nie przeszły, a raczej są gorsze, tzn. zgina mnie wpół, takie napadowe pojedyńcze skurcze ... skurcze takie jak w łydce, że musisz coś z tym zrobić... więc mi ulgę przynosi jak się zegnę...
poza tym nie liczyłam jeszcze co ile są.. a na ip jeszcze nie dotarłam bo ugadałam się z tata że jak będzie o 2 w nocy zawoził Marcina (brat) na dworzec to najwyżej i mnie do szpitala podrzuci... co Wam moge jeszcze napisać... moge te bóle przyrównać jakby szło mega zatwardzenie-bolą jelita przy skurczu jak skurczybyk...

ciekawe czy któraś z Was jeszcze tu siedzi...

Ja jestem Ciamajdko bo maly ssak odsypia popoludniowe ryki :/
Trzymam kciuki zeby to bylo to....a boli na @ nie masz?? Mnie to az mdlilo jak mnie zginalo i na kilka dni przed porodem mialam tzw. zimne poty, jak przy grypsku. Goraco na dworze jak cholera a ja normalnie dreszcze mialam.
W razie czego powodzenia!!

no włąsnie mnie tak boli, że nie wiem co to za ból jest... normalnie w dole brzucha takie napięcie mocne, takie ściskanie aż trzeba się zgiąć... nie wiem czy to mozna porównać do miesiączkowych, zgłupiałam...

dzwonię do taty bo juz klnę z bólu..

jaki to będzie wstyd jak to będzie jakieś mega wzdęcie, ja pierdziele...

Ostatnia edycja:
Ciamajdko pewnie żadna z twoich koleżanek już tutaj nie siedzi ale siedzę ja :-) tzn od pewnego czasu podczytuję sobie sierpnióweczki pewnie przez Polianne bo cały czas byłam ciekawa kiedy urodzi :-) Trzymam za Ciebie kciuki :-) wiem jak cierpisz i jakie to wkurzające ja urodziłam 3 lata temu w sierpniu 2 tygodnie po terminie więc wiem co to znaczy :-)

Oj kochana :)))) zegareczek w reke, dlugopis i kartka papieru. Ja jak zaczynal sie skurcz lookalam na zegarek i zapisywalam. Czasu trwania raczej nie mierzylam hehe nie bylam w stanie. Poobserwuj z 40 min do godzinki i pod prysznic - ale nie wierze zeby Ci przeszlo :p

A ten bol to nie jest taki sam jak @. On jest gdzies glebiej tam i opasa i rozciaga wszystkie flaki jednoczesnie. POWODZENIA!!! Jutro chce czytac na goracej ze Edytka wylazla :) No i zabierz M jednak ze soba....moze sie przydac facet.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
rikapa dzięki dzięki... jak człowieka złapało to poszły spać:)))

ale nadal wątpię...

navijko ale ja właśnie wyszłam z wanny i to po kąpieli zaczeło mnie teraz tak porządnie rypać... średnio patrzę że co 5 minut... tata wyruszył od babci-w domu panika:)

aha z T. ok:)

reklama
novijka ma rację ja też myślę że to już te bóle szczególnie że Cię przy nich skręca

No to tata w drodze trzeba rodzić :-) naprawdę trzymam kciuki i mam nadzieję, że jutro się dowiem że urodziłaś :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry