reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Aaa czyli po kapieli....no to pakuj manatki :) Co 5 minut to juz niezle mnie meczylo...Dobrze ze z T ok! Jeszcze raz powodzenia!!!
A jak to falstart to najwyzej im tam mega baka zapodasz i tyle :)))))))))))

reklama
kurde T sie wykapał...
ja umyłam włosy, przeciez bez umytych nie pojadę...

i cały czas zastanawiam sie czy to to... no w każdym bądź razie od 23:39 było 2 razy...

wysmieją mnie na IP, na pewno...:p

Ciamajdka nikt Cię nie wyśmieje :-) jesteś po terminie i masz prawo :-) pewnie trochę się wkurzą bo ja zauważyłam że nie lubią jak kobiety w nocy rodzą :-D ja rodziłam o 2.35 :-D
może przynajmniej dadzą Ci coś na przyśpieszenie :-)

o qrcze ciamajdka pojechała !!!!!! i zadnego info nie ma... oj ciekawie się robi możew odblokujje zator i mnie dzis ruszy ;o)

POWODZENIA Marcyśka !!! Oby jakiegoś smska naskrobała ;o)

a tak wogóle to witam sie dzisiaj jak codzień w dwupaczku, jednak już w lepszym humorze ;o)))

Witam :-)

Ciekawe jak Ciamajdka? :-)

U mnie noc Ok. Dzień chłodniejszy, aż można oddychać :-D

Miłego dnia Wszystkim mamusią :-)

Ciamajdko - wózek zakupiony to Córa pcha się na świat, a tak do nie było bryki nie było Córy :-D Trzymam kciuki.

Dziewczyny witam się, troszkę Was podczytywałam, chyba czas zacząć pisać ;-)

reklama
Witam wtorkowo :-)
humor mam jakby lepszy, noc bezbolesna:szok: i tylko 3 czy 4 razy wstawałam do WC. O co tu chodzi? Po dwóch poprzednich nockach byłam przygotowana na armagedon a tu cisza i spokój:dry:

Sarka współczuję szczerze spotkania z tym konowałem! Moją ciążę prowadziła gin w prywatnej przychodni ale od dwóch tygodni chodzę do przychodni przy szpitalu, w którym chcę rodzić. Jak byłam na pierwszej wizycie lekarz wypytał co i jak i nie miał pretensji, że tak późno przychodzę. W ogóle wszyscy w tej przychodni są bardzo mili i nastawieni na pomoc brzuchatkom tak więc dobrze trafiłam:tak:
Ale ze dwa lata temu poszłam do gina w przychodni prywatnej i on starał się namówić na wizytę w JEGO PRYWATNYM GABINECIE. To dopiero tupet trzeba mieć!:wściekła/y: nie dość, że i tak dostał sporą sumkę za moją wizytę to chciał jeszcze swojego prywatnego pracodawce w jajo zrobić:szok:

Ciamajdka pewnie ma już swoją Edytkę w ramionach:-) Nam położna na szkole rodzenia mówiła, że jak są boleści i takie "nieswoje" samopoczucie to lepiej jechać na IP, bo to może być zwiastun porodu, no i chyba się sprawdza ;-)

Do góry