Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ja dzis pierwszy raz obudzialam sie z takim ssaniem!!!!!!!!! taka glodna jeszcze nie bylam! ale jak zaczelam jesc kanapeczke to tylko pol udalo mi sie zjesc..... dziewczyny ja wogole nie mam apetytu.... jestem glodna a wcale nie chce mi sie jesc....czy Wy też macie takie napady głodu? dziś po 7 się obudziłam z takim ssaniem w żołądku, że nie było możliwości spać dalej bez wcześniejszej kanapki a póki co muszę dbać żeby bardzo nie przytyć, bo za 2 tygodnie w sukienkę ślubną się nie zapnę
pocieszające jest to, że przeszedł mi ból brzucha i znowu mam ochotę na seks
Ale masz fajnie ze slub tak blisko :-) Ja jak narazie ochoty na seks nie mam mysle ze jak sie przyzwyczaje do mysli ze jestem w ciazy to najdzie mnie znowu
ja nie mam wogole zgagi tylko mi sie odbija po wszystkim i po niczymWitaj Marzenko,
ja dziś pół nocy nie spałam, dla mnie najgorsze jest kołatanie serduszka, słaboty obudziłam się ze straszną zgagą.
ja tez tak mam ze wlasnie takie skurcze mnie chwytaja krotkie, mam nadzieje ze to nic zlegoJeżeli chodzi o ból brzucha to ustąpił, ale chwytają mnie takie skurcze ze trzy razy na dzień, które trwają ok 20-30 sek. Dzisiaj rozwija się serduszko
Buziaczki