reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

wpadłam jeszcze zobaczyć czy któraś sie rozpakowała a tu polianna na ip, qrcze trzymam za nią kciuki!!!

a gdzie Ehtele i Miluisia nie ma zadnych info?

kasia2506 dobrze że już w domku, a w ktorym szpitalu byłaś?

Ciamajdka smacznie wygląda ta twoja zapiekanka, ale chba ciężkostrawna :baffled: lubię takie jedzonka ;-)

inkaaa4 też miałam problem z pierścionkami jeden mi został i nie chciał zejść, ale dałam radę. spróbuj w chlodniejszy dzień z rana, wymocz rękę w lodowatej wodzie a potem nasmaruj palec wazylina lub oliwką, powinno pomóc:-)

ja już zmykam, może rano będzie info od Ehtele, milusi i Polianny ;o)

kolorowych snów brzuchatki i mniej nocnych wypadów do WC!!!

ojej Ehtele jesteś, ale przeżyłaś, współczuję, dobrze jednak że z Olkiem okazało się wszystko dobrze ! Trzymaj się kochana, bo stresów miałaś co nie miara.....

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wlasnie po wizycie mamy ...oczywiscie wchodzi i tekst,,jeszcze nie urodzilas,,;/ a ja jak widac ...i dodalam ze bede w ciazy rok jak slon ...Juz tak mnie draznia takie pytania i do tego tesciowa co chwile przychodzi i sie pyta jak sie czuje !!!no kur ....jak bedzie mi cos to powiem,.....Mam dosyc jutro jade przekopac dzialke chyba moze cos da.....

ehtele-No najwazniejsze ze z malym wkoncu okazalo sie ze wszystko dobrze:) A my tu
juz myslelismy ze sie rozpakowalas taka cisza byla:)

idę spać bo wymęczona jestem...

polianno trzymam kciuki...

wyłączyłam tel. po prostu cholerna mnie bierze jak ktoś dzwoni i pyta kiedy...i wolę z nikim nie mieć kontaktu...
jutro rano włączę i sprawdzę jak z Milusią...

ehtele- nie zazdroszcze tego co przezyłaś:no: Oj biedna Ty.. ja bym zwariowała naprawde. Wogóle to jak lekarze moga mówić cos takiego skoro nie są pewni :wściekła/y::wściekła/y: poprostu brak słów. Ale najwazniejsze ze wszystko okazało sie byc dobrze i z synusiem wszystko ok. Tylko nie potrzebnie tyle nerwów. A teraz słonce połóż sie, wyśpij i odpocznij. Jutro bedzie lepszy dzien! :tak:

To teraz czekamy na wieści od Polianny i milusi.

Juz uciekam i ja odpoczywac. Do jutra.. Ciekawe co ta noc "przyniesie"
Dobranoc dziewczynki! ;-)

Pajko kugla ziemniaczanego, taka "babka ziemniaczana"..pisałam navijce... jeszcze bym zjadła ale musze się powstrzymać bo mnie rozsadzi:)))

zaraz dam zdjęcie:)

Zobacz załącznik 271287

jeju ale mi smaka narobiłas :p slinka cieknie
Napisałam do Bestyi i odpisała, ze dalej problemz forum wiec moge nie miec historii masakra.

Ciamajdka skoro tak mówisz to obowiązkowo M musi mi Karmi kupić, ale się ożłopie. Wiesz ja tak po łyczku piwa normalnego to piłam, ale jak był taki upał to łyczek piwa tylko smaka mi zrobił.

Apropos lakieru i zmywacza to chyba się ze mnie naśmiewasz:szok:

Pajkaa Ty też pijesz Karmi? O szlag teraz to i ja nie przepuszcze. Będę pić!

Spadam bo goście idą! W sensie brat z połowicą.

tak pije, ale bardzo sporadycznie to moje drugie i zastanawiam sie czy teraz moge wziac leki na cholestaze :eek:

ciamajdko, no smakowicie wyglada ta Twoja babka ziemniaczana. Alez mi smaka na nia naroilas. Tak ja uwielbiam. Do tego surowka z kapusty kiszonej. Mniam....

Karmi - i ja nie raz w ciazy sobie pozwolilam. ;) Ale z racji, ze ma 0,5% alko to pilam rzadko, jedno i dluuuugo. :) ALe ostatnio (dopiero! rychlo w czas) odkrylam "piwo" 0,0% alko w Auchan. Bavaria jablkowa. Dobra. Polecam, jesli ktos lubi piwko smakowe. ;) ALe zwyklej Bavarii nie polecam. Zwykla woda. Normalnie siki. Ble.

bede jutro w auchanie to sobie zobacze za nim :p

Witajcie kochane,

Za chwilę Was nadrobię...przeżyłam straszne chwile...na KTG okazało się, że coś z serduszkiem Olka jest nie tak...że brak różnicy ciśnień tętna...co świadczy, że Olek nie ma się dobrze:(
Miałam się przejść i przyjść za 2,5 godz. żeby zrobić ponownie KTG...
oczywiście w między czasie wypłakałam morze łez:(
Na drugim zapisie KTG wyszło, że wszystko jest w porządku...tamten zapis mógł być spowodowany tym, że Olek był senny albo co dopiero się obudził ehhh Czuję się jakby mnie pociąg przejechał...jestem wypluta z energii życiowej i sił...Modliłam się do Boga, żeby mnie zabrał zdrowie a dał Olkowi...na szczęście wszystko w porządku, ale ja nie czuję się za dobrze...
Co do skurczy dochodziły do 50% ale to za słabo na porodowe
Rozwarcie ciągle na jeden palec...

dobrze, ze z Olkiem wsio dobrze, ale swoją drogą bardzo późno karzą Ci na wywpołanie przyjść u mnie w szpitalu 12 dni po terminie to juz CC robią :eek:

zmykam spać bo jutro do wampiniarni jade, po wypis ze szpitala, do mamy, reala po gofrownice :p, auchana na zakupy i to chyba wszystko :p

hejka dziewczyny chciałam poinformować że polianna urodziła Lilianka 3740 g napisała mi tylko że bardzo bolało ale to podobno efekt ekspresowego porodu :-) no nie ma co moja psiopasiółka uwinęła się 3 godzinki :szok: pozdrawiam Was sierpnióweczki :-) sierpnióweczka 2007 :-D

hejka dziewczyny chciałam poinformować że polianna urodziła Lilianka 3740 g napisała mi tylko że bardzo bolało ale to podobno efekt ekspresowego porodu :-) no nie ma co moja psiopasiółka uwinęła się 3 godzinki :szok: pozdrawiam Was sierpnióweczki :-) sierpnióweczka 2007 :-D

dzięki za informację :)

reklama
Mona - szkoda gimnastyki....i nerwow na M pozniej - stopki niech lepiej zrobi kosmetyczka (przy okazji poobcina skorki i zrobi pietki);-)30 letni gin:szok:Co innego z tymi w tzw. srednim wieku - bo sie juz swoje naogladali;-)Mnie ostatnio pomagal pan policjant na schodkach do sklepu - a ciacho byl nieziemskie (jakbym mogla to bym brzuch schowala gdzies hihihihi:-D)
Monika8112 - niezla jestes z ta wyplata:-Dmoj M to by mnie chyba zamordowal!!!
Inkaa - pierscionki poszly precz juz dawno. Lepiej sie namecz troche i sciagnij sama, bo na porodowce to ci moga przeciac i tyle - szkoda pierscionka.
Ehtele - oj to sie strachu najadlas co niemiara...Najwazniejsze ze wszystko ok....przed nastepnym ktg zjedz cos slodkiego - dzidzia na ktg ma byc aktywna (a to ze jest aktywna bardziej nie ma znaczenia chyba) - Ciebie tez polozyli na plecach na ktg?????Wspolczuje przezyc...

Wow Polianno rzeczywiscie ekspres!!!!!Gratulacje!!!!

Papryki wyszly pyyyyszne - a ja pojde i sie chyba pochlastam....a wszystko przez M, zafajdane ryby, rozpieprzona szafe po przemeblowaniu i jego olewajstwo. Komody oczywiscie brak. Odechciewa sie normalnie.....:wściekła/y:

Do góry