wpadłam jeszcze zobaczyć czy któraś sie rozpakowała a tu polianna na ip, qrcze trzymam za nią kciuki!!!
a gdzie Ehtele i Miluisia nie ma zadnych info?
kasia2506 dobrze że już w domku, a w ktorym szpitalu byłaś?
Ciamajdka smacznie wygląda ta twoja zapiekanka, ale chba ciężkostrawna lubię takie jedzonka ;-)
inkaaa4 też miałam problem z pierścionkami jeden mi został i nie chciał zejść, ale dałam radę. spróbuj w chlodniejszy dzień z rana, wymocz rękę w lodowatej wodzie a potem nasmaruj palec wazylina lub oliwką, powinno pomóc:-)
ja już zmykam, może rano będzie info od Ehtele, milusi i Polianny ;o)
kolorowych snów brzuchatki i mniej nocnych wypadów do WC!!!
ojej Ehtele jesteś, ale przeżyłaś, współczuję, dobrze jednak że z Olkiem okazało się wszystko dobrze ! Trzymaj się kochana, bo stresów miałaś co nie miara.....
a gdzie Ehtele i Miluisia nie ma zadnych info?
kasia2506 dobrze że już w domku, a w ktorym szpitalu byłaś?
Ciamajdka smacznie wygląda ta twoja zapiekanka, ale chba ciężkostrawna lubię takie jedzonka ;-)
inkaaa4 też miałam problem z pierścionkami jeden mi został i nie chciał zejść, ale dałam radę. spróbuj w chlodniejszy dzień z rana, wymocz rękę w lodowatej wodzie a potem nasmaruj palec wazylina lub oliwką, powinno pomóc:-)
ja już zmykam, może rano będzie info od Ehtele, milusi i Polianny ;o)
kolorowych snów brzuchatki i mniej nocnych wypadów do WC!!!
ojej Ehtele jesteś, ale przeżyłaś, współczuję, dobrze jednak że z Olkiem okazało się wszystko dobrze ! Trzymaj się kochana, bo stresów miałaś co nie miara.....
Ostatnia edycja: