reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Ewelinka- ja tez robie zaocznie liceum profilowane (uslugowo-gorpodarczy) Juz 2 semestry zaliczone jeszcze tylko 4 :) Zajecia co drugi weekend wiec luz przy dzidziusiu damy rade:)

a po tym wybieram sie na studium kosmetyczne o ile wszystko dobrze pojdzie:)

Ostatnia edycja:
Hej :)
Gratuluje nowym rozpakowanym. ;)

Odnosnie lakieru na paznokcie to ja mam zamiar zrobic sobie pedicure - french. Natomiast zrobie tez manicure, ale bez nakladania lakieru na paznokcie. :) Wystarczy, ze odsune skorki, ladnie opiluje pazurki i juz w miare ladnie beda wygladac. Pomalowac zdaze po porodzie. ;)

Ja dzis z lekka zla, bo wczoraj zamowienie zrobilam w dwoch sklepach internetowych i z dwoch mi zadzwonili, ze przesylka sie opozni, bo z racji wakacji maja braki w towarze i dostawy sa opoznione. No rzesz... Daja mi jakies inne alternatywy, ktore mi osobiscie nie odpowiadaja. Jesli ja sobie wybralam kolor to taki pordukt chce dostac a nie jakis inny. Mam nadzieje, ze maly wczesniej sie nie urodzi, bo nie mam przewijaka, z ktorym jest wlasnie problem. Ja chce w paski. A w paski brak, nawet zoltego. A chce bezowy! Posciel mam w bezu i taki chce przewijak. Mam nadzieje, ze chociaz do piatku lozeczko dojdzie, bo wczoraj zauwazylam, ze nawet 2 tygodnie moge i na posciel czekac. Ale malego zawsze moge kocykiem przykryc, jakby co. No tak. Tak to jest jak sie meza slucha, ktory kaze z zakupami odczekac!

ciamajdko, no smakowicie wyglada ta Twoja babka ziemniaczana. Alez mi smaka na nia naroilas. Tak ja uwielbiam. Do tego surowka z kapusty kiszonej. Mniam....

Karmi - i ja nie raz w ciazy sobie pozwolilam. ;) Ale z racji, ze ma 0,5% alko to pilam rzadko, jedno i dluuuugo. :) ALe ostatnio (dopiero! rychlo w czas) odkrylam "piwo" 0,0% alko w Auchan. Bavaria jablkowa. Dobra. Polecam, jesli ktos lubi piwko smakowe. ;) ALe zwyklej Bavarii nie polecam. Zwykla woda. Normalnie siki. Ble.

koralowa - lipa z tymi zakupami :/ i wszystko jak zwykle wina chłopa:p

Ciamajdka - musze kiedys przetestowac tego zapychacza. wygląda zacnie :)

zazdroszczę Poliannie...pewnie akcja trwa.

a u nas cisza :/ troche tego brazowego sluzu z rana a teraz juz leci normalny, taki mleczny. mama mowila, ze tez miala niewielkie plamienie rano i w nocy sie rozkrecało. ani razu czop jej nie odszedł wczesniej, dopiero razem z wodami w szpitalu. moze mam podobnie...??
no i sie niepotrzebnie nakreciłam. na dodtek jak na złosc ciagle ktos z rodziny lub znajomych smsem albo na gg pyta czy kiedy...

qrna, choćby zaraz !!!!

oj andzia..... ja dzisiaj brata swojego opieprzyłam bo codziennie dzwoni (jak nigdy) i jest taka gadka:
-no już? jak to jeszcze nie... mówiłaś że już niedługo... co lekarz powiedział? nie podał daty? jak to? no to ile mam czekac na wiadomości?? to sie chyba pomęczysz jeszcze...

i cooodziennie to samo, i dzisiaj mówię do niego: jeszcze raz zapytasz o to samo to nie przeżyjesz:)))

a z rodzicami tak rozmawiam na zakończenie na skype:
oni: to do jutra córa!!!
ja: no do jutra, ale oby nie!!!:-D

koralowa kto Cie tak urządził?:-D mąąąążżżż:))))))))))))

gdzie ehtele, milusia? polianna pewnie juz w toku wielkiej akcji...
a może one też już w akcji..

poza tym -OJ GŁUPIA JA GŁUPIAAAAA- wzięłam jeszcze jeden kawałek i przesadziłam.. zaraz musze zrobic sobie koperku bo mnie rozerwie albo nie wiem co... boże, jaki człowiek jest pazerny, nieopanowany...tfu!! T. poszedł po Karmi, szybciej sie strawi..

Ciamajdko - no i do tego jeszcze tesciowa dzwoniła czy juz, bo nie moze sie doczekac zeby przyjechac...chyba nie dotarło, ze nie chce zadnych wizyt w szpitalu i przez pierwsze 2-3 dni w domu :/

reklama
Ej Ciamajdko normalnie jestes okrutna:laugh2:takie foty zapodawac.....niezly ten kugiel - placki ziemniaczane dla leniwych - sru do piekarnika i po krzyku nic smazyc nie trzeba hehe. W ramach zemsty zapodam wam potem moje papryki nadziewane jak juz wyjda z piekarnika:-D:-D:-DA te czopy to juz sobie poogladalam:baffled:

Weroneczko - Karmi jak najbardziej:tak::tak::tak:Jak sie najesz owocow to stezenie alkoholu w zoladku jest wieksze niz w tym babskim piwku heheCo do pazurkow robie tak: stopki na kolorek, a rece nic - opilowane na krotko coby M i personelu nie pocharatac :p

Koralowa - pewnie spoko wszystko dojdzie, ale stresik jest wiadomo;-)Grzeczna zono - nie sluchaj juz meza w sprawach zakupowych:-D

Ewelinka - jak szkola w weekendy to na pewno dasz rade:tak:I nie rezygnuj bo trzeba w siebie tez inwestowac!!!

Kasia2506 - witamy w domku:tak:Z tego co piszesz to chyba historii <elaznej szyjki ciag dalszy....Najwazniejsze ze z mala ok.

M mnie tak wkurzyl ze az myslec logicznie nie potrafie......:angry: Po lzach juz ani sladu - chyba to zasluga tego kugla bo mi oczy na wierzch wyszly :p Ale jak wroci to bedzie pieklo.......

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry