Ehtele kurcze, teraz to już nie przeczytasz, bo pojechałaś pewnie na KTG.. i nie wrócisz
obyyyy się coś rozwijało, super z tym czopeczkiem-że poszło... bardzo sie cieszę
) ale siłe to masz kobieto jeszcze na porządki, od razu wstapiła w Ciebie "nowa" Kalinka
) Olek wszystkie ciotki czekają-nie wygłupiaj sie i wyłaź, nie jesteśmy przecież takie złe
Pajko zgłosiłam administracji, ale od razu mówię-ostatnio olali moje dwie prośby odnośnie
bogusi007 i
domdam81 (dziewczyna, która nie może się jakims cudem u nas zarejestrować)... pisałam tam już kilka razy, ale widać-mają co innego do roboty
w razie gdyby nic z tym nie zrobiły w ciągu dwóch dni to pisz do ANIASLU-admin.
panienko powodzenia jutro na USG
oby same dobre wieści
mallaika wow... ja nie pamiętam jak to jest nie chodzić z twardym bęcem... musisz się dobrze czuć, bo ja to już wczoraj mówiłam, że nie biorę się za nastepne dziecię po takim poczatku ciąży i po takiej końcówce, a T. chce jeszcze dwójkę... powiedziałam, że w następnych ciążach chodzi ON
navijka jakie Ty wymyślne potrawy robisz....
miałam dać Ci przepis na kugla i kurde zapomniałam... a masz
Kugel – Wikipedia, wolna encyklopedia , ale to naprawdę w swoich proporcjach można zrobić-jak placki ziemniaczane-takie ciasto.. tylko dodatkowo dajesz miecho jakieś, mogą być żeberka (mój tata daje), albo mięsko wołowe w kawałeczkach, ja osobiście daje w plasterkach kiełbaskę mysliwską (przynajmniej dzisiaj tak zrobię, bo wczoraj nie dokończyłam dzieła przez to że tak długo czekałam na lekarza). I z tą mąką macową to przesada, ja daję zwykła...
Milusiu!!!! mam nadzieję, że jak wrócisz z tego szpitala to NIE SAMA!!! może nie chcesz, ale mam nadzieję, że Cię zostawią i zrobią z Toba porządek:-)
Kasia2506 ale klocusia masz w brzuszku!!!! no nooo...
Malagonia no pewnie, że Cię zbadaja i zrobią KTG jesli sie niepokoisz.... mam nadzieję, że pojechałaś i wszystko jest dobrze;-)
weroneczka jak Ci się nic nie chce, to wpadaj do mnie.. wydolimy jakie Karmi, poźremy co nie co i se popitolimy o naszej niedoli ciążowej
bo widać, że z Tobą to można miec niezły ubaw
AgaS-78 nooo, wbiłas się na naszą dzienną zmianę:-)
Fiuufiuu Ty się nie stresuj...
nosz kurde mać... taki luzik w sobie miałaś jeszcze niedawno-a teraz wszystkie znaki na niebie stawiają Cię do pionu:-) Jasiu jest? w razie czego pomoże.. czy Wy rodzicie razem? bo nie pamietam...
marulka masz wsio
czyli dołączasz do grona tychże które wsio maja (ja osobiście jeszcze nie mam wózia), są spakowane i czeeeekaaająąą sobieeee
Luizka rozumiem Cię... dziś termin a tuu doopa... ale poślizg może być... wiadomo.. tyle, że Wam sie nie spieszy jakoś specjalnie, mnie goni termin urlopu rodziców, już we wtorek będą w Polsce moi rodzice...
GSC jaka ona jeszcze chudzinka, ale jest sliczna
))) gratuluję Ci jeszcze raz!!!
:-) szybkiego powrotu do zdrówka i formy...
Polianno wieści doniosłas świetne, doczekasz się mam nadzieję w końcu, tylko upragnione terminy Ci już przeszły.. ale co tam
) chciałabyś dzisiaj? przeczuwasz coś?
Bogusia007 to praktycznie niewiele sie dowiedziałaś.. jak zwykle-czekać.. supeeeerrrr
jeszcze Cię z zębem umęczyło... i ludzie... O LUDZIE!!! czemu Was myszory nie zeźrą!!! odpocznij sobie.... biedactwo...
no i
Ola_ się pojawiła... mam nadzieje, że troszeczke lepiej sie juz czujesz... a może wpadnieta z e-Mkiem do Radomska do mojej babci, to se pomarudzimy i grilla zapodamy.. ktoś chętny??
oczywiście pomysł wpadł teraz, ale rozumiem że może być irracjonalny...
ło kurde, ale pioseneczka ... ciut przybijająca, ale jaki humor taka piosenka...ehh..
pospałam 2 godzinki, zjadłam kilka krówek-O BOŻE JAKIE ONE SĄ DOBRE
pożułam gumy balonowe-te kuleczki takie w jednym blistrze-wiecie które? nie chce mi się wkleic zdjęcie z neta, ale wpiszcie "gumy kulki" i wszystko wiadomo
byłam w sklepie po olej, coca colę, nektarynki i borówki, mmmm... i zaraz biore sie za obiad...
organizacyjne sprawy:
1. odnośnie listy rozpakowanych.. pisałam tam, że wpisuje tylko te osoby które wpisały się na liste sierpniówek... i te, które do sierpniówek należą, bo rozumiem że
BREJKA jest mimo wszystko lipcówką:-) więc jej nie wpisuje do naszych rozpakowanych-ALE
BARDZO GRATULUJĘ...
czy zgadzacie się ze mną?
2. co do listy sierpniówek-miały być dzieciaczki obok rozpakowanych.. niestety nie będzie, bo bardzo dużo miejsca zabierają, i musiałabym cała liste przeedytować, a to troszke zajmujące technicznie i niechcący może się skasować,a tego bym nie chciała
więc wymyslę cos innego, podkreślenie czy coś... czy buźka obok, zobaczę..