reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ja tylko na chwilkę i zmykam spać
Bombusiu - gratuluję fikołka, super niespodziankę Ci synek zrobił:tak:, najlepszego dla M :-)
Ehtele - trzymam kciuki żeby to już było to :tak: czekamy na wieści
Luizka - przykra sprawa z tymi rybkami, no ale fajnie że będzie dodatkowa kaska w domowym budżecie :tak:
różyczko - przykro że wizyta nie udana, ale może lepiej że posprawdzają jutro wszystko w szpitalu, będzie dobrze
fiuufiuu - no to nieźle musiałaś dać Jasiowi popalić:-D
MiriannaK - witaj
jenny83 - witaj w domku i ucałuj Miłoszka, my na naszego jeszcze czekamy bo mu chyba dobrze w brzuszku:tak:
Izunia23 - współczuję tych zastrzyków ale dasz radę, a lekarza masz rację- przyciśnij i wyciśnij z niego wszystkie informacje, ja sobie notowałam ważniejsze pytania żeby w stresie nie wyleciały z głowy;-)
navijka - ooo opadł brzuszek? czyżby coś się szykowało?;-)
Ja dziś cały dzień męczę się z masakrycznym bólem krzyża ale tylko jak chodzę, więc to nic z tych skurczowych rzeczy. Generalnie jest ciężko... myślałam że rozchodzę od rana ale :no: Może jutro będzie lepiej.
Spokojnej nocki dziewczynki a tym które chcą rodzić szybkiej akcji :-)

reklama
Wydaje mi sie ze to czop albo rozwarcie sie powieksza i naczynka pekaja. Ja mialam wieksze krwawienie po badaniu bo tam wszystko ukrwione wiec jezeli do rana nie przejdzie to jedz.....

Ja to bym jednak jechala na IP. Kazde krwawienie w ciazy warto sprawdzic - niewazne ze to koncowka i pomysla ze falszywy alarm ktos robi. Moze byc od czopa, moz byc od rozwierania, a moze byc od jakiegos naczynia wrosnietego w blony plodowe i tragedia gotowa.....Po to tam sa ci lekarze i po to na nich co miesiac skladki placimy zeby robili swoja robote:tak:

dzień dobry bardzo:-D
u mnie od północy leje deszcz, jupi:-D

ja już po pierwszym śniadaniu zjedzonym z mężem do pracy na 7 jechał a że ja spać od 4 nie mogę to postanowiłam wstać z nim:tak:
od 3 dni zaglądam do was sporadycznie ale wiecie dlaczego , wreszcie udało mi się nakręcić mojego M na remonty:-D:rofl2: które wczoraj małymi kroczkami skończyliśmy.
od dziś obiecuję być na bieżąco!

zielona gratuluje skarba !

reszcie życzę miłego dnia i idę czytać co naskrobałyście:)

Bombusia - gratuluje fikolka,ale Ci super niespodzianke zrobil Alanek:-)
MiriannaK - witam:-)
jenny83 - super,ze jestescie juz z Miloszkiem w domku,my na swojego musimy jeszcze poczekac,a juz sie doczekac nie mozemy:tak:
wczoraj mnie nie bylo,bo sie fatalnie czulam,a troche spraw papierkowych mielismy do zalatwienia,dziewczyny ja nie umie chodzic,mam taki bol w udach co jakis czas,a w nocy biodra i problem z przewracaniem sie na boki,naprawde tragedia:-(
milego dnia zycze wszystkim :-)

ja też już po jedzonku :) i również u mnie pada- oj to miód na moje uszy takie, kap-kap. Noc spokojna, nic się nie dzieje i dziać nie będzie, bo mały się za bardzo wierci.

Brejka- ja tam myśle, że to rozwieranie się, ale jak chcesz, to skocz na IP- najwyżej przyjmą cię do szpitala i będą wywoływać :)

Monika gratuluje remonciku!

reklama
no to poczytałam:)

witam przeterminowane lipcówki:)

jeny super że jesteście już w domku,a co do karmienia to dasz radę tylko musisz sie pozytywnie nastawić.

nektarynko powodzenia na wizycie!

duralex witaj!

bogusia 007 podziwiam że dałaś radę na tym zlocie.

niunia wiem co to za ból delegacja męża, mój jak jeździł teraz to wciąz słyszałam czekaj na mnie do piątku w razie co:)

starlet opisałaś wszystkie moje dolegliwości! nic dodać nic ująć. wczora wieczorem to aż płakałam w łóżku taki ból że szok. mąz tylko tuli i mówi że do czegoś widocznie te bóle są potrzebne że tak daja popalić,a ja mam juz dość!

navijka i ty wreszcie zmotywowałaś swojego M do małego przemeblowania.

bombusia złoty medal dla Alanka za zrobienie fikołka, super teraz ty nie znasz dnia ani godziny.

izunia trochę kiepsko z tym twoim lekarzem ,a zastrzyków sie nie obawiaj, to dla dobra ciebie i dziecka.

ehtele czytam że w końcu akcja skurczyki ciebie dopadła, życze powodzenia oby sie rozkulało!

milusia a jka tam u ciebie?

ciamajdko widzę że należysz do grupy nie chcę mi się:)

fiuufiuu mówisz że Jasiu ma dość, ja korzystam że mąż w domu i też co wieczór walę mu tekstem czas na akcję przepychanie:)

pajko sąsiad nie do pozazdroszczenia:(

aga-s w takim razie powodzenia 9 sierpnia:)

któraś pisała o nowych butach, ja chodze w takich gumowych " drewniakach" bo w nic innego moje nogi nie wchodzą.
od 2 dni mam takie banie z kostek ze patrzeć nie mogę na te moje nogi nie mówiąc o rękach, chyba muszę iść sobie zrobic badanie moczu. chyba ten weekend to dał mi popalić to malowanie i sprzątanie, brzuch opadł, cały czas twardy zwie jak na okres, skurcze mnie w nocy dopadają no koszmar jakiś! a jeszcze muszę trochę posprzątać po tym malowaniu, bo wczoraj nie miałam juz siły i jeszcze pojechaliśmy do znajomych na herbatkę.

trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalach nie dajcie się!

Do góry