reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Izunia23 wypisałaś już wszystkie nurtujące Cię pytania?trzymam kciuki, żeby było ok i zdaj jutro relacje :-)

Bombusia wszystkiego naj dla Twojego mena - tego największego :-p

nimue uwierz mi z takim nerwem myłam auto, że mało lakieru nie zdrapałam :-p
weroneczka ja też ostatnimi dniami wcinam wszystko co popadnie, bo tłumacze sobie, że po porodzie dłuuuugo nie zaznam pewnych smaków :-p

duralex miło, że do Nas zajrzałaś i jak najbardziej czekamy na opowieść :tak:

różyczk@ kurde te paskudne ciśnienie wrr :wściekła/y: ale pewno wszystko będzie dobrze - trzymamy kciuki i czekamy na relację :-)

Hmm ciekawe co u ehtele i Milusi jakoś ich nie widać :baffled: a ciocia marulka też zaginęła w akcji :baffled:

jutro próbuję się wbić na krzywy ryj do lekarza, bo mam wizytę planowo w czwartek, ale z mamuśką muszę jutro jechać do miasta i nie chce mi się poprostu znów za 2 dni jechać 50 km na wizytę - mam nadzieję, że się uda i tym razem przelece się samolotem :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Normalnie mam załobe ...wiec tak zapalam swiatelko rybką patrze a tam tylko glonojady a wszystkie gubiki (37 szt) zdechly w jeden dzien....:szok: Nie wiem co sie stalo ...a byly takie ladne wszystkie mojego chowu od malutkich....

Witam jeszcze wieczorną porą...

Melduję, że cały dzień mam skurcze - czekam na rozwinięcie albo w końcu wyciszenie żebym mogła pospać...
Wiadomo, że bardziej liczę na rozkręcenie..., ale nie chcę się nastawiać...jakbym jechała n IP dam znać...
do jutra

Nektarynka powodzenia na wizycie:-)

różyczk@ przykro mi, że idziesz do szpitala a zdruiej strony tam jesteś bezpieczniejsza:tak: więc głowa do góry, jutro będziesz mieć komplet informacji - trzymam za Was kciuki

Niuunia a wbijaj się i daj znac co tam na wizycie...

Luizka - szkoda tych rybek....U nas ostatnio wylegly sie kurczaczki i tez padaja jeden za drugim i nie wiemy dlaczego:no:

Rozyczka - cisnienie nieciekawe, a z tym nie ma zartow zwlaszcza na koncowce:eek:ale lekarz wie co robi - jutro przebada cie wzdluz i wszerz i bedziesz wszystko wiedziala:tak:
Trzymaj sie cieplutko!!!

Nektarynko - no to w takim razie trzymamy i jutro kciuki za wizyte!

Ehtele - cale BB trzyma kciuki zeby sie rozbujalo jak nalezy i zebys Ciamajdce roboty z dopisywaniem dorobila:tak::tak::tak::-D:-D:-D!!!!!!!
Fiuu - biedny Jas:rofl2:
Niuunia - niezla agentka jestes z tym autem. Mam nadzieje ze sie uda z ginem jutro - znam ten bol bo tez mam 50 km....

A teraz sie pochwale.Mam nadzieje ze fotka wejdzie...bo cos problemy byly dzisiaj.
Moze nie jest tak piekny i idealnie uszyty jak te wasze sklepowe do kompletu z reszta poscieli, ale mam nadzieje ze bedzie sluzyl dobrze - moj przybornik.

ehtele to trzymam kciuki, żeby wkońcu poszło ;-) i koniecznie daj znać jakbyś znalazła się na IP. Może Olek to punktualny będzie i czekał na swój dzień :-)

navijka niestety dalej dooopa z fotkami na forum wrr :wściekła/y:
a jazdy autem są męczące nie tyle ze względu na brzuch tylko temperaturę jaka panuję blee

Uciekam spać. Trzymajcie się mamuśki :-)

Ostatnia edycja:
Pustka juz na forum widze :) Ja jak narazie nie wybieram sie lulku .Pofarbowalam wlosy wykapalam sie zrobilam maseczke i tak siedze sobie.Rano Mek wroci ze sluzby przespi sie i jedziemy do WAMu zawiesc rozne papiery co do miszkania i tego dodatku na czas kiedy nie przydziela,pozniej pojedziemy na dzialeczke bo dawno nie bylam musze zobaczyc jak tam moje plony heh troche sie poruszam moze cos mnie wezmie..hmmm moze wezme sie za pielenie hehe

reklama
mam pytanie tak na szybko :) mam delikatne krwawienie wydaje mi się że to końcówka czopu odchodzi i nie wiem czy to trzeba jecha cna ip czy nie, nie mam żadnych skurczy :/

Do góry