reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Mnie dzisiaj budyń wołała "zjedz mnie..." i już się studzi :)
Poza tym strasznie mnie dzisiaj serducho kłuje :/ nie wiem od czego to może być ?!?

reklama
Czesc dziewczynki.. u mnie dalej mdlosci wieczorne, ale jakby powoli ustepowaly...

dzis sie troszke zalamalam.. chcielismy z M do sklepu isc wiec ubieram spodnie sztruksowe, ktore jeszcze nie tak dawno normalnie wkladalam.. a tu lipa 2cm brakuje.. wiec poslalam M po drugie co sie wczoraj wyprały.. ale niestety nie wyschły wiec nie mam w czym isc.. w koncu gdzies jeszcze z szafy wyciagnelam jeansy, ktore były niedawno luzne.. i zawsze do nich pasek potrzebowalam.. dzis juz pasuja na styk.. jeszcze troszke i nie bede miala w co sie ubrac, wiec musze kupic sobie juz ciążówki

kiniusia-żeczywiście ładna ta nowa lista ale mogłabyś już zmienić wiek mam rocznikowo
A mnie cały czas pobolewa podbrzusze ale nie biorę nic narazie
Dziewczyny ale nam przyszło rozpoczynać tak zimą,najgorzej chodzić w te zimno do lek i na badania
Ana_w a w jakim wieku masz córkę czy masz więcej dzieci?

Hej dziewczyny,
ja na momencik.
Co do listy, to oczywiście zacznę zmieniać wiek, ale na tą chwilę tylko na prośbę.
Są dziewczyny co urodziny mają dopiero w 2 połowie roku i mogą sobie nie życzyć jeszcze zmiany wieku :tak:
Ja w domku siedzę, zimno na dworku, więc nie ruszam się nawet na metr. ;-)
Buziaki :-)

Ja rowniez witam:-) Za duzo piszecie, nadazyc sie nie da;-)Co do mdlosci nie pociesze Was, jestem w 11 tygodniu i dalej zle sie czuje i wymiotje:wściekła/y:
Poprosze o trzymanie kciukow za moja jutrzejsza wizyte u ginia. Jak i tym razem wyjdzie, ze cos jest nei tak z malenstwem to juz chyba nie bede probowac:-(

Ja rowniez witam:-) Za duzo piszecie, nadazyc sie nie da;-)Co do mdlosci nie pociesze Was, jestem w 11 tygodniu i dalej zle sie czuje i wymiotje:wściekła/y:
Poprosze o trzymanie kciukow za moja jutrzejsza wizyte u ginia. Jak i tym razem wyjdzie, ze cos jest nei tak z malenstwem to juz chyba nie bede probowac:-(
trzymam kciuki! :-D na pewno wszystko będzie dobrze. ja jutro też mam wizytę i też się martwię, stresuję, chociaż nie ma przecież powodów, bo nie dzieje się nic złego. prawda?

Dziewczyny jestem ciekawa czy któraś z Was będzie szła na badania prenatalne ?
Ja w niewiedzy o ciąży brałam dużo leków i lekarz mnie skierował na powyższe badanie !.
Dużo o nim czytałam ale oczywiście boję się...................................................
o mojego kochanego , długo wyczekiwanego "fasoleczka"!!!

Witajcie szalone :sorry2: o rany ja nie mam szans was nadrobic!!!! Narazie udzielam sie bardzo rzadko bo mdlosci i wymioty nie daja mi spokoju. Ja juz nie moge dziewczyny:-( nie jestem w stanie nic zrobic, nic zjesc, nic wypic jedyne co przejdzie to kiwi i banany. Jutro mam wizyte u lekarza oczywiscie strasznie sie boje zeby wszystko bylo ok i zebym mogla juz serduszko zobaczyc bo jak bylam w grudniu na wizycie to byla to malusia kropeczka. Zabieram tez jutro mojego malza ze soba :tak:. I bede prosila moja pania doktor o cos na te mdlosci i wymioty bo jak tak dalej pojdzie to sie przewroce z wycienczenia.
buziolki

reklama
Dziewczyny jestem ciekawa czy któraś z Was będzie szła na badania prenatalne ?
Ja w niewiedzy o ciąży brałam dużo leków i lekarz mnie skierował na powyższe badanie !.
Dużo o nim czytałam ale oczywiście boję się...................................................
o mojego kochanego , długo wyczekiwanego "fasoleczka"!!!

Ja ide na badania prenetalne 27 stycznia.

Do góry