Hejka!!!!
Niuunia no i jak sie dzisiaj czujesz????? lepiej??????
Koralowa ja też wczoraj słyszałam, ze planowali zabrać becikowe,
ale chyba tego nie zrobią??????? no mama nadzieję, że zdążymy my sierpniówki zgarnąc, bo mozna sie kuźwa wkurzyć nooo,
nie dość, ze na nasze dzieci państwo gówwwno daje to jeszcze i to chcą zabrać, marnego tysiaka, ale jak dla nas potrzebnego
dobraczarownica ochhh jak masz dobrze, ze umikniesz CC, mój upracuch wali nogami cuuudownie, ale po pecherzu
Monika masz rację, ze 9 m-c ciązy to już mordęga, niby czuje sie dobrze, ale ciężko jest straszliwie i sapie i sapie
Lea no to życzę Ci duużo wypoczynku jak teściowa zejdzie z oczu
Ciamajdko ja też nic nie wiem o tym, aby przepowiadające tak b. bolały, ale na porodówce jest totalny odlot boli jak skur....n, nie będe CIę kłamałac, bo rózowo nie jest i już....krzyżowe mnie dobiły tzn. chciałam żeby mnie w końcu dobili łopatą
.....powodzenia kochana;-)
Pati poowdzenia na kTG ja mam pierwsze w poniedz. rano
andziu przykro mi z powodu babci
(((...to bierz sie za sex kochana, aby Cię ruszyło
POlianno i jak fajne to krzesełeczko dla córci????podoba sie jej???:-)
agni80 gratuluję córeczki
zielona właśnie obawiam sie, ze ten 3 chłopak u mnie to nadrobi za tych 2 i da czadu he he psiapiółka mi mówi ,ze nie moze być tak, ze mam tylko grzecznych chłopów musi mi 3ci dać popalić i sie śmieje
Martitko ochhh co Ty piszesz o tych ochraniaczach???
no popatrz to dziecko sie moze udusić!!!!!!!!!
..........słyszałam wczoraj o tej "waszej" pielegniarce w wiadomościach trąbili... koszmar...laktator elektryczny jest cudowny przyzwyczaisz do niego piersi, mnie pomagał bardzo, ręczny wcale.......buziaki dla Ciebie i synka
Rano pobiegłam na ostatnie bodajże badnaie moczu i krewy deszcz padał,
ale mnie to pasi, ja nie chcieć upałów wrrrr
Potem pobiegłam na ryneczek i chyba przegięłam pałę,
bo zrobiłam ogrone zakupy i ledwo z nimi doszłam do domu i od razu padłam na łózko, wstał mój Adrian i mówi "wiesz co mamuń Ty nie masz dla siebie i Alanka litośc"!!!!!
ale sie uśmiałam, ale on już idzie po resztę zakupów warzywa, owoce ...
Brzuch mnie tal bolał po tych zakupach, że myślałam że oszaleję,
ale poleżałam i na szczęscie przeszło, ochhhh ja głupia za dobrze sie czuje noooo!!!!.....a M zadzwonił i pyta jak sie czuje, a ja mu na to , ze idealnie
(
-D