reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

czesc dziewczyny!!!!!!!!!!!
jakos dziwnie mi dzis- cala noc sie budzilam bo mala szalala strasznie i wydawalo mi sie ze mam mokro no ale niesty- mialam sucho:))))))))))
na 15.30 mam wizyte i jakos jestem dzis dziwnie spokojna- choc przed wizyta bede sie pewnie denerwowalam. ale cos czuje ze nie dadza mi skierowania do szpitala na wywolanie- tak bym chciala. zobaczymy ile mala wazy- tego jestem najbardziej ciekawa.

reklama
Dziendoberek!!!
Jak widac pelnia dala ciala.....chociaz nie mowmy hop, bo Luizka cos sie nie odzywa a Jenny tez dawno nie bylo - moze sie ktoras rozpakowala a my tu trwamy w nieswaidomosci:-D

Andzia - w takim razie posylam duuuze buziaki imieninowe!!!
Rozalko - kuruj synka - mam nadzieje ze szybko przejdzie!
Pajka - a co z tym dermatologiem co bylas ostatnio - tym co szybciej przyjechal?Nie da rady??
Marulka, Polianna - moze wasze dzieciaczki tez w podswiadomosci czuja ze COS sie wydarzy.....cos co zmieni caly ich do tej pory skonstruowany w ,iare bezpieczny swiat....Co do tej cierpliwosci To tak jak Marulko piszesz - bierze sie niewaidomo skad...no i rzeczywiscie czasem slag czlowieka trafia ze chetnie by wyskoczyl z 10 pietra....a wystarczy jeden maly usmiech takiego lobuziaka i jestesmy urobieni od nowa:-D (przerabialam z bratem)
Riba, duralex - korzystajcie z dzionka:tak:!!!Faktycznie duralex - to takie nierzeczywiste jest...tak czlowiek patrzy na ten brzunio a za chwile rozetna, wyjma, koniec kropka, rozdzial drugi.

Ja jak widac na pelnie sie nie pisalam i nie zalapalam:-DNastepny now 10.08 i potem pelnia 24.08. Na dodatek Mkowi wczoraj zebralo sie na amory:szok:i co mialam powiedziec...ze nie bo pelnia:-D
Odwalilam wczoraj niezly numer...chcialo mi sie ciasta tej babki z przepisu Ehtele, a ze nie mialam wszytskich skladnikow upieklam......ciasto Bombusi - tyle ze podzielilam na 2 czesci (cytrynowa i czekoladowa) i do formy z babki. Wyszlo pyszne:-D Ostalo sie jedynie zdjecie ktore zmyslnie cyknelam:-D:-D:-D

Mysle co by tu zmajstrowac dzisiaj:-p
Wpadne pozniej!

Kassiu, to powodzonka. w ogole to widze, ze mamy termin bardzo blisko siebie :-)
ja na KTG dzis jednak nie ide, bo aparat wciąz w serwisie :-(

mój Łukasz dzisiaj wyobrazcie sobie w nocy zle sie czul i z sexu nici. w ogole On twierdzi, że Mała i tak wychodzi w te środe, bo tak sie z Tatusiem umowiła i poszli na układ :-p. ciekawe, co z tego wyjdzie :-D

Ostatnia edycja:
Cześć Mamusie :-)

Wizytującym życzę udanych wizyt, a tym które już chcą rodzić, życzę szybkiego i bezpiecznego porodu :-)

Ja tam jeszcze chcę być 2w1 jak najdłużej, mam nadzieję że się uda. W piątek idę na wizytę kontrolną.

Miłego dnia :-)

Panienko, ale u Ciebie to dopiero 35 tydzien, tazke masz czasu a czasu :-)
ja tez z jednej strony chce urodzic, z drugiej znów nie. ale nie lubie tez takiego zycia w zawieszeniu no i wolałabym urodzic wczesniej niz pozniej, bo czuje ze coraz bardziej bede sie bac i nakręcać :/

Navijko niestety tamta dermatolog przyjmuje tylko w środy to ja juz jutro mam wizyte - poza tym chciałabym z eby zobaczył to inny dermatolog i sie wypowiedziął na ten temat. Na szczescie z nogami jest w miare OK tzn ta wysypka wyskakuje mi chyba w najgorszych miejscach miedzy palcami :crazy: no, ale do jutra wytrzymam. Na pewno nie jest to zarazliwe, bo moj maz sie nie zaraził a mam wysypke juz trzeci tydzien.

Zmykam się połozyc.

oj MArtuśka ciekawa jestem jak się ten plan sprawdzi.
Właśnie Marulko- przecież Ty planowałaś wakacyjny wyjazd na dniach- i jak jedziesz nadal?

Panienko, ale u Ciebie to dopiero 35 tydzien, tazke masz czasu a czasu :-)
ja tez z jednej strony chce urodzic, z drugiej znów nie. ale nie lubie tez takiego zycia w zawieszeniu no i wolałabym urodzic wczesniej niz pozniej, bo czuje ze coraz bardziej bede sie bac i nakręcać :/
tak wiem, że mam czasu a czasu, tylko mojemu dzidziusiowi się spieszyło (stąd pobyt w szpitalu). Dla mnie każdy dzień dłużnej jest na razie na wagę złota, bo nie fajnie się żyje ze świadomością że dzidziuś chciał już wychodzić (wcześniak). Mam nadzieję że w tym szpitalu mnie "podreperowali" i najwcześniej w 38 tyg. się urodzi ;-)

Zycze wszystkim udanych wizyt a ja juz lece bo Mek juz marudzi;p

weroneczka
- Ja mu narazie pozwalam bo powiedzialam maly sie urodzi to ie zkonczy
a teraz niech dziecko sie bawi hehe

andzia
-Wszystkiego naj naj najlepzego:) Ja zdecydowalam sie
na biziel zobaczymy porownamy po porodzie przynajmniej;p

navijka
-niestety mnie nie wzielo:( hehe Jestem dalej w dwupaku

reklama
No tak Pajka - jak idziesz jutro to mam nadzieje ze jakos przetrzymasz:baffled:tym bardziej ze nie jest zarazliwe (wiec Sebusiowi nic byc nie powinno) a i druga opinia sie przyda:tak:
Zgadzam sie z Panienka - chyba lepiej swoje odbebnic niz jak dziecie ma za szybko wyskoczyc!

Martuska - musze mojego M namowic zeby sie tez z mala na jakis termin umowil:-D

Kassia181 - kciuki trzymam!Nie denerwuj sie mamuska!

No wlasnie Marulko - mialas sie urlopowac?

A ja wymodzilam - ide racuchy robic, bo daaawno nie bylo. Kij w oko wadze lazienkkowej:-D

Do góry