reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

czesc dziewczyny!!!!!!!!!!!
jakos dziwnie mi dzis- cala noc sie budzilam bo mala szalala strasznie i wydawalo mi sie ze mam mokro no ale niesty- mialam sucho:))))))))))
na 15.30 mam wizyte i jakos jestem dzis dziwnie spokojna- choc przed wizyta bede sie pewnie denerwowalam. ale cos czuje ze nie dadza mi skierowania do szpitala na wywolanie- tak bym chciala. zobaczymy ile mala wazy- tego jestem najbardziej ciekawa.

reklama
Dziendoberek!!!
Jak widac pelnia dala ciala.....chociaz nie mowmy hop, bo Luizka cos sie nie odzywa a Jenny tez dawno nie bylo - moze sie ktoras rozpakowala a my tu trwamy w nieswaidomosci:-D

Andzia - w takim razie posylam duuuze buziaki imieninowe!!!
Rozalko - kuruj synka - mam nadzieje ze szybko przejdzie!
Pajka - a co z tym dermatologiem co bylas ostatnio - tym co szybciej przyjechal?Nie da rady??
Marulka, Polianna - moze wasze dzieciaczki tez w podswiadomosci czuja ze COS sie wydarzy.....cos co zmieni caly ich do tej pory skonstruowany w ,iare bezpieczny swiat....Co do tej cierpliwosci To tak jak Marulko piszesz - bierze sie niewaidomo skad...no i rzeczywiscie czasem slag czlowieka trafia ze chetnie by wyskoczyl z 10 pietra....a wystarczy jeden maly usmiech takiego lobuziaka i jestesmy urobieni od nowa:-D (przerabialam z bratem)
Riba, duralex - korzystajcie z dzionka:tak:!!!Faktycznie duralex - to takie nierzeczywiste jest...tak czlowiek patrzy na ten brzunio a za chwile rozetna, wyjma, koniec kropka, rozdzial drugi.

Ja jak widac na pelnie sie nie pisalam i nie zalapalam:-DNastepny now 10.08 i potem pelnia 24.08. Na dodatek Mkowi wczoraj zebralo sie na amory:szok:i co mialam powiedziec...ze nie bo pelnia:-D
Odwalilam wczoraj niezly numer...chcialo mi sie ciasta tej babki z przepisu Ehtele, a ze nie mialam wszytskich skladnikow upieklam......ciasto Bombusi - tyle ze podzielilam na 2 czesci (cytrynowa i czekoladowa) i do formy z babki. Wyszlo pyszne:-D Ostalo sie jedynie zdjecie ktore zmyslnie cyknelam:-D:-D:-D

Mysle co by tu zmajstrowac dzisiaj:-p
Wpadne pozniej!

Kassiu, to powodzonka. w ogole to widze, ze mamy termin bardzo blisko siebie :-)
ja na KTG dzis jednak nie ide, bo aparat wciąz w serwisie :-(

mój Łukasz dzisiaj wyobrazcie sobie w nocy zle sie czul i z sexu nici. w ogole On twierdzi, że Mała i tak wychodzi w te środe, bo tak sie z Tatusiem umowiła i poszli na układ :-p. ciekawe, co z tego wyjdzie :-D

Ostatnia edycja:
Cześć Mamusie :-)

Wizytującym życzę udanych wizyt, a tym które już chcą rodzić, życzę szybkiego i bezpiecznego porodu :-)

Ja tam jeszcze chcę być 2w1 jak najdłużej, mam nadzieję że się uda. W piątek idę na wizytę kontrolną.

Miłego dnia :-)

Panienko, ale u Ciebie to dopiero 35 tydzien, tazke masz czasu a czasu :-)
ja tez z jednej strony chce urodzic, z drugiej znów nie. ale nie lubie tez takiego zycia w zawieszeniu no i wolałabym urodzic wczesniej niz pozniej, bo czuje ze coraz bardziej bede sie bac i nakręcać :/

Navijko niestety tamta dermatolog przyjmuje tylko w środy to ja juz jutro mam wizyte - poza tym chciałabym z eby zobaczył to inny dermatolog i sie wypowiedziął na ten temat. Na szczescie z nogami jest w miare OK tzn ta wysypka wyskakuje mi chyba w najgorszych miejscach miedzy palcami :crazy: no, ale do jutra wytrzymam. Na pewno nie jest to zarazliwe, bo moj maz sie nie zaraził a mam wysypke juz trzeci tydzien.

Zmykam się połozyc.

oj MArtuśka ciekawa jestem jak się ten plan sprawdzi.
Właśnie Marulko- przecież Ty planowałaś wakacyjny wyjazd na dniach- i jak jedziesz nadal?

Panienko, ale u Ciebie to dopiero 35 tydzien, tazke masz czasu a czasu :-)
ja tez z jednej strony chce urodzic, z drugiej znów nie. ale nie lubie tez takiego zycia w zawieszeniu no i wolałabym urodzic wczesniej niz pozniej, bo czuje ze coraz bardziej bede sie bac i nakręcać :/
tak wiem, że mam czasu a czasu, tylko mojemu dzidziusiowi się spieszyło (stąd pobyt w szpitalu). Dla mnie każdy dzień dłużnej jest na razie na wagę złota, bo nie fajnie się żyje ze świadomością że dzidziuś chciał już wychodzić (wcześniak). Mam nadzieję że w tym szpitalu mnie "podreperowali" i najwcześniej w 38 tyg. się urodzi ;-)

Zycze wszystkim udanych wizyt a ja juz lece bo Mek juz marudzi;p

weroneczka
- Ja mu narazie pozwalam bo powiedzialam maly sie urodzi to ie zkonczy
a teraz niech dziecko sie bawi hehe

andzia
-Wszystkiego naj naj najlepzego:) Ja zdecydowalam sie
na biziel zobaczymy porownamy po porodzie przynajmniej;p

navijka
-niestety mnie nie wzielo:( hehe Jestem dalej w dwupaku

reklama
No tak Pajka - jak idziesz jutro to mam nadzieje ze jakos przetrzymasz:baffled:tym bardziej ze nie jest zarazliwe (wiec Sebusiowi nic byc nie powinno) a i druga opinia sie przyda:tak:
Zgadzam sie z Panienka - chyba lepiej swoje odbebnic niz jak dziecie ma za szybko wyskoczyc!

Martuska - musze mojego M namowic zeby sie tez z mala na jakis termin umowil:-D

Kassia181 - kciuki trzymam!Nie denerwuj sie mamuska!

No wlasnie Marulko - mialas sie urlopowac?

A ja wymodzilam - ide racuchy robic, bo daaawno nie bylo. Kij w oko wadze lazienkkowej:-D

Do góry