reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

fiuufiuu - napewno ciekawie byloby w jakims srodku lokomocji :-):-) zawsze darmowy transport :-D:-D
AgaS - wspolczuje kochana tego zalania. :-:)szok:
polianna - och, Ty to masz przeboje z tym Twoim panem :no::no::wściekła/y::wściekła/y: przydaloby sie porzadnie nim potrzasnac.
Pajkoo - przyjemnego, domowego SPA :-D:tak:
navijko - lepiej ryby, niz jakies inne durnowate hobby :-):-). ja z rodziny wedkarzy, takze rozumiem :tak::tak::tak: z pokolenia na pokolenie przechodzi. moj M tez zlapal bakcyla, ale spokojnie... nie tak jak reszta.

zanetko - jedz kochana jak najszybciej, lepiej sprawdzic :tak::tak: przynajmniej sie uspokoisz i koniecznie daj znac potem!!!

a ja juz wykapana, pizza samorobna na chlebku tureckim - zjedzona, teraz na cos slodkiego mam ochote hmmmm... zimno bardzo u nas - rewelka dla mnie :-):-) uciekam kochane.. milych snow.. . do juterka :-):-)

reklama
ale mam k.....e mój M. cały dzień siedział u swojej siostry na budowie bo podłączał rurki do centralnego, wody itp. przyjechał pół godziny temu wykapał sie i poszedł w długą:( a ja jak idiotka siedzę cały dzień sama w domu i czekam na niego, wie że nie mam siły nigdzie łazić brzuch boli i wogóle......powiedziałam mu że jak zacznę rodzić to nawet do niego nie zadzwonię a teraz siedzę i ryczę, nie wiem czy juz mi na koniec hormony tak wariują czy on robi mi na złość!

Milusia ja to czasami nadrabiam tak jak Ty bo przecież dziewczyny prowadzą taką produkcję że jakbym chciała być na biężaco to bym tu musiała 24 h na dobę siedzieć ;-)

Monika tulę mocno!!!! płacz bo to pomaga, tylko że z drugiej strony M mógłby trochę dupsko w domu potrzymać wiedząc że cały dzien sama siedziałaś.

Kobietki, tak zmieniłam avatarek bo tamten przestał mi się podobać :-D Jak wiadomo kobieta zmienną jest, a tym bardziej w ciąży ;-)

OK, teraz uciekam jeszcze podsuszyć włoski po umyciu co by mi tak nie stały z rana i coś zjeść przed spaniem bo mi maluszek znowu zaczyna wiercić dziury w brzuchu :-)

No i tym razem już na pewno zyczę miłej nocki!!!!!!!!

Moniko , tulę mocno. Mój wrócił dziś z przeświadczeniem,ze jest mężem idealnym bo wszyscy koledzy z pracy chodzą do barów czy pubów a on nie. Fakt... mąż idealny grrr... Taki idealny,że na moją prośbę o umycie naczyn krzyknął "NIE" i cała sterta czeka na mnie. A niech czeka, w d*** to teraz mam. Najwyżej nie będzie obiadu jutro bo nie będzie na czym go zrobić. Też mam kryzys i ochotę ryczeć :-/ Koncówka...

Moniko , tulę mocno. Mój wrócił dziś z przeświadczeniem,ze jest mężem idealnym bo wszyscy koledzy z pracy chodzą do barów czy pubów a on nie. Fakt... mąż idealny grrr... Taki idealny,że na moją prośbę o umycie naczyn krzyknął "NIE" i cała sterta czeka na mnie. A niech czeka, w d*** to teraz mam. Najwyżej nie będzie obiadu jutro bo nie będzie na czym go zrobić. Też mam kryzys i ochotę ryczeć :-/ Koncówka...

no to mamy obie fajnie, nieraz jest do rany przyłóż a nieraz to własnoręcznie mogłabym go udusić!
pewnie przyjdzie w nocy podpity, jutro będzie miał kaca i nie będzie miał ochoty na nic a w poniedziałek znów jedzie na tą cholerna delegację do Wałbrzycha, i jak ja nie mam być nerwowa? w domu nic nie przygotowane bo on wciąż mówi że mamy czas i że on już tak pogadał z synusiem że jeszcze nie może wyjść żeby tata zdążył wszystko zrobić na jego przyjście do domu, zastanawiam się czy ja już nie mam dziecka w domu?

Moniu, doskonale Cie rozumiem. Sama siedze calymi dniami w domu i pierd***a dostaje. Dobrze, ze chociaz braciak przyjechal to przynajmniej z nim pare slow w ciagu dnia zamienie. Ale zanim przyjechal to byla masakra. Ale tez rozumiem Twojego M-ka. To jego ostatnie podrygi "na wolnosci". Zaraz pojawi sie potomek i nie bedzie wypadow z kolegami na piwo, bo najzwyczajniej w swiecie nie bedzie mial czasu. Ale jak przyjdzie to porozmawiaj z nim. :)

Wlasnie moj "psiuk" wylizal mi stopy. Podlizuje sie, by cos dobrego dostac. ;) Skubaniec. :)

Witam,
Podczytuję Was od kilku dni, ale jakoś nie miałam weny do pisania.. Jutro może nadrobię dzisiejszy dzień, a dzisiaj bardzo egoistycznie.. jestem po wizycie i we wtorek mam się zgłosić do szpitala na cc.. także też urodzę przed terminem - chyba Riba też ma termin cc na ten dzień...

duralex- to wszystkiego najlepszego i obś szybko doszła do siebie!
Dziewczynki- wiecie, że teraz możecie ubić mężów i do więzienia Was nie wsadzą, wszystko na hormony szalejące zwalą- więc jakby co jest jakieś wyjście! :)

reklama
Do góry