bogusia007
tak bardzo Cię kochamy
ja chyba zaraz zwrjuje ciagle brzuch mi twardnieje i strasznie boli i czuje sie tak slabo ze zaraz bym usnela
(((((((((((((((((((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja chyba zaraz zwrjuje ciagle brzuch mi twardnieje i strasznie boli i czuje sie tak slabo ze zaraz bym usnela(((((((((((((((((((
dziewczynki czy u Was tez tak zimno?? u mnie 16 stopniwiatr wieje miodzio tylko, ze to taka pogoda do spania
No mąż pojechał do pracy bedzie dopiero o 23:00 wiec mam czas dla siebiezrobie sobie maseczke na twarz, peeling i takie tam pierdoły
![]()
ola to udanej zabawy!!!!!!!!!!!!
dziewczyny wstalam o 16ale czuje sie rewelacyjnie. przed chwila bylo oberwanie chmury i burza a powietrze cudowne jest.
maz sciagnal mi kwiat pustyni wiec pewnie dzis obejrze przy zimnym karmi!!!!!!!! ale sobie dogadzam- ale to ostatnie chwile!!!!!!!