reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam,
dawno się nie odzywałam bo mam zakaz zbliżania się do komputera w domu:dry:
a to dlatego że w pracy siedzę przed nim 8 godzin i nie ma innej możliwości

dziewczyny myslicie, ze w ciazy mozna henną włosy robic?

Miałam też dylemat czy farbować włosy i w końcu zapytałam mojego gina , powiedział że można robić wszystko:tak: i właśnie wczoraj odwiedziłam fryzjera zafarbowałam (dla bezpieczeństwa 1% szamponem) i obcięłam włosy, od razu lepiej się poczułam :-) bo wcześniej to wyglądałam jakoś tak nijako...

reklama
Jejku dopiero udało mi się Was doczytać :-)

Qwas bardzo mi przykro, głowa do góry bedzie dobrze!

Jejku już ubranka kupujecie , mnie tez kusi bo mam tak jakby fioła na tym punkcie ;-)Ale nie chcę zapeszać, z synkiem jak byłam w ciąży to dopiero po 20 tygodniu zaczęłam kupować...

Jeśli chodzi o kolory to jakoś tak nastawiałm się na te dziewczynkę, że nie wyobrażam sobie że bęzie inaczej ;o) Chyba że ta cała teoria że dziewczynkę to jak najdalej od owulki to lipa, bo u mnie przytulanka były w 13dc a owulka z 17/18dc.

Zobaczymy z czasem czy ta teoria jest warta gry hihihihi

witam mamusie :blink:
właśnie teraz przeczytałam ... mam nadzieje że wszystko
QWAS bardzo mi przykro :-(nawet nie potrafie sobie wyobrazić :-:)-:)-(

ja czuje się dobrze dalej żadnych mdłości jedynie męczą mnie wzdęcia...
do lekarza wybieram się w przyszłym tyg a na 3d ok 20.01 zdecydowałam się na to badanie
choć długo się zastanawiałam...
L4 no nie wiem... chciała bym pracować jak najdłużej i sama sobie życzę żeby tak dobrze się czuć hahaha:-D
maleńkie ubranka też dzisiaj zakupiłam w kolorze błękitnym jakieś mam takie przeświadczenie że bedzie to chłopaczek ale mogę się rozczarować:szok:

pozdrawiam was kochane :)

Witam,
dawno się nie odzywałam bo mam zakaz zbliżania się do komputera w domu:dry:
a to dlatego że w pracy siedzę przed nim 8 godzin i nie ma innej możliwości

Miałam też dylemat czy farbować włosy i w końcu zapytałam mojego gina , powiedział że można robić wszystko:tak: i właśnie wczoraj odwiedziłam fryzjera zafarbowałam (dla bezpieczeństwa 1% szamponem) i obcięłam włosy, od razu lepiej się poczułam :-) bo wcześniej to wyglądałam jakoś tak nijako...

No ja własnie zrobiłam henną bo to ziolowy preparat bez amoniaku wiec nie powinien zaszkodzic to coś w ogóle nie śmierdzi wiec jest super :-)

marc wracaj tu natychmiast!!! kurde.... :confused: co się dzieje...??? ja się chyba uzależniam od tego forum...

Dziewczyny koszmar od 17 się jeszcze nie skończył.... dzień rozpoczęłam pod znakiem "chyba zwymiotuje" i coś czuję że tak go również zakończę. Jestem w pracy i zajadam te mdłości serkiem wiejskim...:dry:

Witam.
Dziś wyjątkowo sie wyspała i zjadłam rano śniadanie bez żadnych sensacji:-D
Chętnie bym sobie tezpofarbowała włosy,kurcze ale nie wiem, czym,by było bezpiecznie:confused:
S_A_R_K_A życze dziewczynki,no sobie też,he,he.Niby tez poczęcie było przed owulką,ale wg. USG dziecko strsze niz mi sie wydawało,że była owulacja,więc w sumie nie wiadomo.Co będzie,to będzie i tak wyczekiwane,chciane i ogromnie kochane.:-)

Dziewczyny koszmar od 17 się jeszcze nie skończył.... dzień rozpoczęłam pod znakiem "chyba zwymiotuje" i coś czuję że tak go również zakończę. Jestem w pracy i zajadam te mdłości serkiem wiejskim...:dry:

poradź się koniecznie lekarza, nie może tak być, żeby mdłości nie dawały Ci żyć! albo chociaż pani w aptece, niech jakieś nieszkodliwe metody poleci...

Cześć kochane więc wczoraj skończyło się tylko na no-spie;/ okropnie się czuję wogóle nie spałam wymiotuję już żółcią:-(wszystko mnie boli,mam wrażenie, że wymiotować mi się chce, siedzę przy tej misce i nic dopiero jak zacznę się męczyć coś tą żółcią popuści;/ Nie mam sił no-spa mi wogóle nie pomaga;/ 2dni z życia mam wycięte wogóle nawet o mało przytomności nie straciłam:-(

reklama
MARC!!! ale mi ulżyło że to "tylko" tyle u Ciebie:-) jejku....
trzymaj się dzielnie, ja też mam nową przyjaciółkę, Micha jej na imię:wściekła/y:
z jedną tylko różnicą, że jak mnie brzuch boli to se idę klocka zrobić hahaha:-D

Do góry