bogusia007
tak bardzo Cię kochamy
tak bym chciala aby spadl w gdansku deszcz bo normalnie usycham
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fiuuu no właśnie dobrze, że mi przypomniałaś - maszynki do golenia kurcze jakby przyszło co do czego to bym z chaszczanami jechała
byc moze Twój lekarz nie chcial Cie stresowac.. chociaz ja wolałabym wiedziec.. w kazdym razie ja takze mam monitorowac ruchy i w razie braku ruchów do szpitala..Riba, Nektarynka troche mnie przestraszyłyście z tymi wodami bo ja tez mam ich za mało tzn w dolnej granicy normy jak to okreslił mój gin (miedzy 5-6) ale o zadnym szpitalu nie było mowy.... tylko ze jest jeszcze w normie i ze mam sie nie martwic i obserwowac ruchy małego, jak bedzie duuuuzo mniej to na izbe leciec. A nastepna wizyte mam dopiero na 2 sierpnia i USG tez i wtedy jak bedzie wód jeszcze mniej to do szpitala na cc albo wywołanie porodu. I teraz to sie boje..... nie wiem co o tym myslec.... do tej pory miałam zaufanie do mojego ginka ale juz sama nie wiem.... stersa mam jak cholera((((( A co do łozyska to mam II stopien dojrzałosci, nie wiem czy to ma jakis zwiazek,ale jak by łożysko było niewydolne to i dzieciatko było mniejsze a u mnie jest o 10 dni do przodu
witajCzesc dziewczyny:-) czytam i przegladam Was juz ponad miesiac,ale jakos nigdy nie bylo okazji,zeby sie z Wami przywitac mam nadzieje,ze nie bedzie Wam przeszkadzac i ze przyjmniecie mnie do swego grona sierpniowych mamusiek:-)
o sobie moge napisac,ze jest to moja 2 ciaza mam 7 letniego syna Kacperka,a na 25.08 mam wyznaczony termin porodu 2 urwiska tym razem Miloszka:-) mam 31 lat.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny z BB:-)
tzrymam kciuki chociaz za Ciebie zeby fiknął..Nektarynko, jenny dlatego nie nastawiam sie, ze fiknął, najważniejsze aby był zdrowy, a reszta niech sie zajma lekarze, no we wtorek sie dowiem co i jak po uSG:-)
dobrze ze nie wlepili Ci tego mandatu:-) czasem tak bywa ze człowiek sie zagapi.. ja na początku ciązy takze wjechalam w jednokierunkową.. a dobrze wiedzialam ze to jednokierunkowa.. jakies zacmienie chwilowe..CZeść kochane,
U mnie totalny SYNDROM WICIA GNIAZDA - przybyło mi sił po żelazie chyba i zasuwam jak perszing, pokój dokańczam, prasowanie dokańczam, załatwianie spraw dokańczam. Czuję się super oprócz tego uczucia ciężkości nóg, sił witalnych mnóstwo a nogi tragedia....
Przedwczoraj niedaleko osiedla Ehtele (Ty słonko będziesz wiedziała, tam przy stacji) po północy złapała mnie policja Jechałam sama samochodem, a za mną Darek samochodem i patrzyłam na niego czy jedziemy trasą czy miastem i się zapatrzyłam i wjechałam pod prąd (taka dziwna uliczka) i oczywiście musiała jechać policja, która chciała mi wlepić mandat 500 zł i 5 punktów, ale jak zobaczyli jak wyglądam bo kazali mi wysiąść to darowali i powiedzieli, że w tym stanie mam już nie jeździć no więc zastanawiam się czy to nie był jakiś znak z nieba
Oprócz tego roztapiam się wieczorami, topię się na amen
Jutro urządzamy parapetówę, ale ani ja ani Daru pić nie będziemy, ja z wiadomych względów, a on się boi, że jak cały czas nie pije nawet wina ze względu na mój stan to teraz jakby wypił to bym zaczęła rodzić ale dwie lampusie nic się nie stanie, a poród przecież trwa długo