reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

bogusia wyczerpałaś temat jak chodzi o wykorzystywanie przywileju bycia w ciąży :D same ZA zero PRZECIW... AMEN!

ciamajdka avatarek pierwszorzędny!

zielona bierz dupę w troki i wpadaj! rzucimy się razem do basenu, otworzymy po zimnym Karmi i zrobimy sobie dyskotekę :D co dwie foczki to nie jedna - może cała woda nie wypłynie jak rzucimy się we dwie :D

co do siary to ja czasem w ciągu dnia mam kropelkę na staniku i suche kryształki na sutku - większych wycieków brak... raz rano obudziłam się z wilgotną plamką na koszulce wielkości 5 zł.... także żadnych fal, wkładek laktacyjnych itp. bez obaw - przyjdzie na to czas ;);)

reklama
Bogusia pierogi z jagodami!!!!!!!!!!!! :-p:-pja chcę!!!! teraz będe płakusiac:-(, bo ja nie mam:((((
Ola Twój obiad tez brzmi baaardzo smakowicie, pojadłabym tego wynalazku:happy:
Pati co za draństwo mówić, ze poduszke se wsadziłaś, :szok:nic tylko w morde lac, aby równo puchło, :angry::angry:albo zwyczajnie odpowiedzieć "też sobie trzeba było poduszkę wsadzić" ....świnie :wściekła/y:wrrrr
marulka ja tez biore dooope w troki i już pędze do Ciebie na ten basenik:))) :-Dwezmę ze sobą smakołyki:-D:rofl2:

A ja się wzięłam za sprzątanie...

Mam ostatnio wrażenie, że ja nic tylko sprzątam i sprzątam i po dwóch dniach znowu syf:-D:-D A skoro to ja głównie całymi dniami przesiaduję w domu to oznacza, że ja ten syf robię:szok::szok::-p:-p

pati1982 gratuluję zakupu własnego M. będziesz miała kobieto emocjonujący sierpień...poród, odbiór mieszkania no i remoncik hihihii:-D:-D

luizka4don powodzenia na wizycie:tak:

kasia2506 no ja właśnie na podróży poślubnej na Krecie byłam i tam jest taki klimat, że termometr pokazuje 40 st a odczuwalna temp jest znacznie mniejsza...z chęcią bym tam zamieszkała - cudowne miejsce:tak::tak:

Ala no kobitko cudownie, że wszystko w porządku - w takim razie czekamy jeszcze na wieści z USG:-D

panienka oczywiście, że trzymamy:-D:-D Powodzenia

Lea28 głowa do góry - przecież dzidzia już rozwinięta jest - szpital nie oznacza teraz katastrofy, po prostu ktoś będzie nad Tobą czuwał...na pewno wszystko będzie dobrze, więc nie smuć się na zapas...My tu myślami będziemy z Tobą:tak::tak::tak:

kassia181 ja też wzięłam się za pranie, ale naszych ciuchów, żeby przed porodem mieć w miarę opróżniony kosz na pranie hehheheh:-D:-D W koncu dwa dni mnie nie będzie, a Szymon chyba nie zaprzyjaźni się z pralką hehehhe:-D

Bogusia86 ja za każdym razem czekam na wiadomość od Ciebie:-p:-p i mam wrażenie, że Twoje wiadomości - są moimi heheheh. Też mam wizytę na poniedziałek i liczyłam, że wskoczy te 130 zł do kieszeni i że do tego czasu to już Olka będę mieć przy sobie.....a tu duuuuppppa....:-D:-D:-D Ja swoje on swoje. A może tak jutro we dwie wskoczymy na porodówkę? Będzie raźniej hehehhe:-p:-p

Ciamajdka awatarek cud miód:-p

Ola_ no ładnie, ładnie - nareszcie ktoś wykorzystał swój stan - :-D:-D:-D Na końcówce, ale ważne, że wykorzystany...ojjj z chęcią zobaczyłabym minę stojących w kolejce....co za kraj...normalnie to wszyscy by udawali, że Cię nie widzą:tak:

marulka skoro będzie zielona i wpada Bombusia to ja też piszę się na tę imprezkę w basenie hehheheh:tak::tak::tak: Chętnie wymoczyłabym dupsko:-p:-p i zalała się Karmi....

nooo to mamy już konkretną ekipę :D Angelo własnie przywiózł czereśnie i maliny więc jeść też będzie co... dziś mam ochotę chrupanie wyłącznie - owocki, warzywka...

przeszła własnie burza i niewiele dała :| dalej powietrze ciężkie jak galareta...

edit:oooo WUZELEK czekamy na obszerną relację :D:D:D BUZIAKI!

Ostatnia edycja:
Napisała smsa Wuzxelek:

"O 14.00 wychodzimy do domu:) Uściski dla całego BB!

kobitko CHCESZ ŻEBYM ZAWAŁU DOSTAŁA?:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
Za każdym razem jak widzę, nowe wiadomości na gorącej linii to ciśnienie rośnie w zastraszajacym tempie....

oj ciekawa jestem relacji Wuzelka - już czekam na opowieść z porodówki:tak::tak:

ps. Tak mnie Olo ciśnie na pęcherz, że już nie mogę...a kopnął by raz a porządnie i zrobił otworek w pęcherzu płodowym hihiihihi Wody by poleciały, i może skurczybyki by się pojawiły :p:p:p:p:p

reklama
Do góry