reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Hej hej :-)

Martitka ale super, Victorek już niebawem będzie się tulił do mamci, a może już to robi ;-)

Lea28 nie smutaj się :sorry2: wszystko będzie dobrze, w szpitalu się Tobą zajmą i jeszcze pewnie urodzisz po terminie, bo to często tak bywa jak podają coś na podtrzymanie ;-)

Ciamajdko
no śliczny avatarek :-)

Starlet i tak każda z nas czegoś nie weźmie, bo nie da się chyba spakować wszystkiego - ja co kilka dni coś dorzucam.. a jakby co to ;-) będą na eMki dowozić :-)

Ja dziś pospałam troszkę lepiej i od razu lepszy humorek :tak:

Trzymam kciuki za wizyty u gienków :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
jade do jysk bo sa koszyczki wiklinowe w promocji a chce kupic kilka do pokoju malej bo nie mam gdzie *******ek wkladac.

zielona ja nie mam siary- raz kropelka poleciala i koniec.

do pozniej. buziaki

zielona nie martw się, ja w pierwszej ciąży nie miałam i teraz też nie mam ;) Nie jest ona konieczna w czasie ciąży, ważne by po porodzie była :) a wierz mi - będzie :D

Nooo Ciamajdko od razu lepiej sie czyta posta jak zmieniłaś fote:)))) Dzięki;-)

A ja wczoraj powiedziałam mojemu M o pomyśle z sexem po zdjęciu szewka, że będziemy co wieczór itd. :-p:-pa on mówi "no, żeby po pierwszym ukłuciu juz Ci wody nie odeszły", a ja na to "no to dobrze własnie o to chodzi" he he:-D:-D:rofl2:

Edit: Zielona ja ani w pierwszej ciąży, ani teraz nie mam siary, będzie potem mleczko zobaczysz, taka nasza uroda:))))

Ostatnia edycja:
hejka, otwieram forum a tu takie wiadomosci

Martitka słońce trzymam mocno kciuki:) mam nadzieję, ze juz po i że bardzo nie bolało!!

Martuśka fajnie, że Tatuś przyjezdza:) a tego morza to zazdroszcze;)

Ciamajdko pakuj torbe kochana:) po co sie potem stresowac..

żanetka mam nadzijee, ze humor juz lepszy; a na wizyte ja bym sie cieszyla - bo zrobi ci ktg:))

marulka ja też powinnam chyba się rodzić rybą;p

bombusia eee ten twoj Adi to widze prawdziwy strojnis...17 koszulek.. wow to nawet ja tyle nie biore na 10dniowe wakacje;pp

andzia1987 dołączam do grona prasujacych... bleee... a niestety dzis juz to musze zrobic bo tesciowie przyjezdzaja....

Alaa gratuluje udanej wizyty:) czyli jednak sn:) powodzenia na usg!

Lea28 kochana nie przejmuj sie, w szpitalu zajmna sie toba dobrze, a 2500 jak na ten tydzien to wydaje mi sie w sam raz - wg mojej ksiazki o ciazy taka wlasnie powinna byc waga w tym okresie...

u nas bylo dzis otwarcie nowego Netto, no i jak to zwykle bywa milion ludzi sie zlecialo, w tym ja z moim M. bo byly pampersy duza paka po 30 zeta... w sklepie okazlo sie ze do kazdej kasy kolejka po 30 osob prawie (od kasy prawie do ostatnich polek stali) - no to M. wymyslil, ze jestem w ciazy i cap pania z obslugi - "Czy kobiety w ciazy sa obslugiwane bez kolejki?" - na co Pani ze tak i przeprowadzila mnie przez tych wszystkich ludzi na sam poczatek kolejki.... oj kochane jakbyscie widzialy ich miny, a mi glupio bylo.... no ale co.. w koncu mam takie prawo.... piorunami we mnie rzucali!! ale bede sie z tego smiac, z ludzkiej nienawisci i glupoty... no bo co... szkoda plakac nad naszym spoleczenstwem....

dzis przyjezdzaja tesciowe i musze ogarnac cale mieszkanko ... nie wiem czy dam rade bo bardzo goraco i wymyslam sobie dzis pyszny obiadek - tylko nie wiem co z tego wyjdzie bo to moj pomysl i nigdy nie robilam, tzn chce zrobic wydrazone cukinie nadziewane mieskiem i przyprawami a na to roztopiony ser mozarella mniam mniam:)

zycze milego dnia, pewnie jeszcze zajrze, choc postanowilam spedzac troche miej czas na kompie:/

aaaa no i tak mi przyszlo na mysl.... ze teraz codzinnie pewnie wlaczajac forum przeczytam o rozpakowanej mamusce.....:))

Ciamajda Ale super wyglądasz na tym zdjęciu :-) Taka szczuplutka buzia :-)

Jak to moja teściowa mówi, że Ja to teraz wyglądam jak księżyc w pełni :-D

Zielona Wiele moich koleżanek i siostra nie miały w ogóle wycieków z piersi przed porodem Ja się bałam, że to zły znak że mi leci;-) także nie martw się wszystko jest ok, po prostu każda z Nas ma inny organizm:-)

Ola I pięknie postąpił Twój M, bo:
1. Ja i wiele z ciężarnych ani razu nie skorzystałyśmy z Naszego błogosławionego stanu:-)
2. Już ostatki ciąży więc się Nam należy:-)
3. Jest strasznie gorąco, więc mogła byś zasłabnąć w tak długiej kolejce ;-)
4. mamy hormony które doprowadzają Nas same do szaleństwa więc niech inni też pocierpią :-)
5. Jak byś zaczeła rodzić to i tak ludzie udawali by, że Cię nie widzą-bo to dupki są :-D
6. tak po prostu... :-)

A Ja idę robić pierogi z jagodami :-) bosz jagody 2 tyg temu były po 16 zł kg, a teraz aż 19:szok::szok::szok: Ale cóż miałam straszną ochotę od dwóch dni więc dzisiaj się zabieramy z mamą za robienie :-)

Ostatnia edycja:
Zielona ja nie miałam jeszcze ani kropli siary, niiic.... sahara:tak:
Ola_ ale obiad wystawny!!!! bo inaczej tego nazwać nie można.. nawet nie widzę tego oczami wyobraźni:-)

pije drugie Karmi dziś, zimne z lodówy..

Bogusia było się kiedys pieknym i młodym:-D dzieki...

tez jestem bez siarowa;-) spoko..byleby po bylo duzo wystarczajaco

ja tez uwazam ze waga 2500 na 35 tydzien nie jest mała :-) będzie dobrze również trzymam kciuki

no i torbe tez zaczynam pakowac..ale kosmetyki nakuniec..tzn jak trza bedzie jechac..
oby nie do sierpnia;-)

Lea - spokojnie, nie denerwuj się, będzie dobrze,a w szpitalu się wami zaopiekują
Zielona - ja nie miałam siary jeszcze, tzn mam tylko takie białe grudki na sutkach ale nic nie leci ani nie leciało, chyba nie trzeba się martwić, u niektórych zaczyna się dopiero po porodzie
Ola_ - fajnie że się tą kolejkę w sklepie udało wyrolować, pewnie że to nasze prawo, szkoda że ludzie są tacy zawistni, ja też kiedyś usłyszałam (stojąc w kolejce z pierwszeństwem dla kobiet w ciąży - mąż podszedł zapytać tylko czy nas babeczka przyjmie bo już miała położoną kartkę za ludźmi - ostatni klient, ona na to że tak oczywiście i proszę swoje zakupy położyć przed tym państwem, na co oni z tyłu oburzeni że też sobie trzeba było poduszkę wsadzić i tym podobne bzdury, ech... szkoda gadać:baffled:) Zapiekaneczka brzmi smakowicie, napisz jaka wyszła.
Bombusiu - :rofl2::-D:-D:-D
Bogusia86 - pierogi z jagodami:-p jaaaa chceee:-D nie jadłam jeszcze w te wakacje
Powodzenia na wizytach...

reklama
Ola - podpisuje sie pod tym co napisała Bogusia :D
mnie ani razu nikt nie przepuscil w kolejce...no 2 razy ustąpili mi miejsca w autobusie, ale były to kobiety po 30...a tak mlodziez tylko zawsze wzrok obracała....

Dobra lece na wizyte...mam nadzieje ze nie rozplyne sie po drodze, chociaz mam 10 min spacerkiem do Gabinetu..trzymajcie kciuki dziewczynki ! :)

Do góry