Witam kochane wieczorową porą
Wróciłam od ginka, szyjka się nadal skraca, nadal przepuszcza pięknie palucha, maluch waży 3300, główka 96 mm, gotowy na wyjście, główka na dole, ale dupcia na lewej stronie tym razem, czyli sobie tak fika tyłkiem troszeczkę w lewo troszeczkę w prawo
Całuski miłego wieczorku
Moniczko8112 kochana ja codziennie kładę się o 2:30 wówczas nie przyklejam się do łóżka i mam czym oddychac, wcześniej się ze mnie leje
Współczuję tych porannych pobudek....
Starlet mówię Ci, że to bardziej nasi mężczyźni się obawiają i dlatego każą nam się pakować
Żanetka mnie się marzy jakakolwiek burza, żeby ten pył opadł, bo sucho i duszno i parno
Duralex być może jest to kwestia tego powera tuż przed porodem
Zawsze podobno przybywa sił witalnych przed rozwiązaniem
Black Opal życzę Ci, aby mąż zdążył kochana
KAsia2506 zawsze jak narzekam na gorąc mój M powtarza, dobrze, że nie mieszkasz w bloku na 10 piętrze, także ja Ciebie kochana baaardzo podziwiam, co do fotek to wrzucę niebawem
jak tylko jeszcze posprzątam te farby i pierdółki z podłogi
Ciamajdko będą wyślą CI jedynie pismo, jeżeli kretyn założy sprawę cywilną, założenie jej też kosztuje, więc nie denerwuj się słońce...a co do babek to wszystkie różnie wyglądają, a może ona była już przygotowana na porodówkę dlatego taka odstawiona
wiesz zdjęcia i te sprawy
Krzynko oj trza trza
z tą torbą to już dokańczaj kochana, będziesz spokojna przynajmniej, nic mnie tak nie drażniło jak brak torby
a teraz spokój ducha, jak się zacznie to Darek poprasuje i dokończy w domku
Kolumnea herbatka z liści malin zawiera fragrynę - składnik, który pobudza skurcze macicy
może stymulować wcześniejszy poród.
MArulko współczuję Ci tej traumy, ale nie możemy się nastawiać na ciężkie porody, bo wtedy faktycznie są cięzkie..,,trzymamy się zasady jakoś to będzie i pójdzie do przodu...A te przepowiadające to tylko nam niezłego stracha robią
taka chcę być twardzielka, a jak mnie coś takiego złapało to myślałam, że zadyszki i palpitacji serca dostanę
Marulko jak wpieprzam (bo inaczej tego się nie da nazwać) czereśnie na kilogramy później totalne wzdęciory, ale nad ranem ulatuje ze mnieD
:
gaz
LEa28 mam nadzieję, że wypad się udał nad wodę i tryzmam kciuki za jutrzejszą wizytkę
Andziu podziel się kochana deszczem, please....
Bogusia86 ze mnie też się leje jak z mokrej kury.. i co do porodu jestem takiego samego zdania, kiedyś rodziły na skale i kamieniem przecinały pępowinkę
albo odgryzały
:d
Bombusiu podziwiam Cię za ten popęd seksualny ja nie mam sił ani ochoty.....
trzymam kciuki za "nieprzespane" i cudowne noce
Bombusiu ja nie cierpię takich neispodzianek, nigdy nie jestem gotowa na wcześniejszą godzinę
zawsze na ostatnią
Polianko no ze mnie wcale nie taki anioł
łobuz jestem straszny, już mój M o tym wie
ale wiem jak człowiekowi robi się lepiej jak ma od kogoś słowa wsparcia i pamiętaj, że o Tobie myślę....
Ehtele słoneczko z tego co się orientuje, poród naprawdę pobudza seksiorek
prostaglandyny spermy bardzo rozpulchniają szyjkę i działają skurczowo na macicę, więc może jakaś znowu próba? Powiem Ci kochana, że bardzo mi pomógł avenoc -lek homeopatyczny, nigdy nie byłam przekonana do homeopatii...Ehtele ja mam taką piłkę do gimnastyki i z tego co mi wiadomo, każdy ruch super pobudza...
Panienko no Ty się jeszcze nie spiesz
pomalutku powolutku, spokojniutku
Kochana Ty jesteś klient i ty wymagasz.....
Cayra ja chyba muszę sobie kupić takie lody w proszku bo nic mi się tak ostatnio nie chce jak lodów....teraz też mi się marzą, a skończyła mi się rolada, płakać mi się chce
PAti ja myślę, że półtora godzinki to nie jest aż tak źle słońce
sądzę, że Bory Tucholskie będą cudowne na ten skwar z nieba....
MArtuśka to niech czeka
Shiraaa słońce dzięki za miłe słówka, ale to samo, co do Polianki ja taka dobra nie jestem
Kochana dla mnie to normalne pytanie
Moje dziady są zewnętrzne, to znaczy
wyłażą ja je smaruję i wpycham
do środka, ale jak ich nie wepchnę to ryczę z bólu, mam wrażenie, że w dupce mieszczą się wszystkie receptory czucia....echhh ponadto bardzo mi pomógł lek homeopatyczny - avenoc....Kochana z wiatrakiem przy żelazku nie będzie źle
Oj chyba wywąchasz dzidziulka
Oluś to naprawdę rewelacyjną masz hemoglobinkę i naprawdę cieszę się, że żelazo doustne CI pomogło, u mnie niestety bez zastrzyków się nie obyło, ale są rewelacyjne, zero zatwardzenia i nudności....Żelazo słońce będę badała za tydzień, zobaczę jak tam czy wzrosło
Gratuluję wizytki, dobrze, że maleństwo jeszcze sobie posiedzi, niech rośnie
Urszulko podziwiam za prasowanie, ja za to zabieram się od tygodnia i zabrać nie mogę
Ale ty masz jeszcze troszkę czasu więc się nie martw
ze wszystkim zdążycie
Fiuu gratuluję ukończonego zęba
Podziwiam was za harce
jejku ja czuję się jak krowa
nie dałabym rady
chyba po 31 lipca jak nie ruszy
Kasikz ja krawię po włożeniu lactovaginalu
więc nie jest chyba źle, nie przejmuj się, jeżeli masz ochotę, a podobno takie ukrwienie oznacza lepsze doznania
Moniczko373 no to gratuluję stosu ubrań
:d
Niuunia i podobno szybko się nie skończą ...echh, też kochana mam kłucie w cipuszce
Niuunia słuchaj siebie i niczym się nie przejmuj, ja też muszę wszystko wszystkim tłumaczyć...
Kassia181 ja ostatnio tylko do samochodu i z powrotem, do samochodu i z powrotem...inaczej bym zagrzybiła się w domu...
Ciamajdko być może poród już niebawem, a ja też mam kłucia, a szyjka całkiem ok, więc to chyba spojenie łonowe się rozkręca
Luizka kciukasy za jutrzejszą wizytkę
Koralowa to dobrze, że niec nie ukradli bo teraz auto otwarte to masakra, wszystko by chyba wynieśli, ja jestem za czerwoną, do tego czerwone buciki i miodzio
NAvijka, ale mi smaka narobiłaś tym ciachem,,,mniam....Kciuki trzymam za wizytę..
Natka oj to długą masz tą szyjkę, chyba jeszcze maluszek posiedzi, trzymam bardzo mocno kciuki za was....wszystko będzie dobrze...
Malagonia dobrze, że malutka już taka duża, a wynikami się nie martw wszystkie już w tym miesiącu mamy beznadziejne wyniki, a co wyszło najgorzej?
Pajeczko współczuję samopoczucia, kurcze może to przez te upały już tak długo trzymają
Riba dzięki naprawdę, ale wiesz taka dobra to nie jestem
łobuz i tyle
Riba no ja jeszcze o tej godzinie nie brałam kąpieli, ale czasem mam tak dość, że masakra.... Mam nadzieję, że klima da radę i poczujesz nareszcie ulgę.......
Bogusia007 mnie też stale skręca z głodu, nie wiem czemu tak mam....
Martitko oj czyżby brązowy medal dla Ciebie się szykował, kochana mam nadzieję, że rozwiązanie tuż tuż, bo ileż można się tak męczyć, a wiesz ocena lekarza to nie to samo co siły natury, jak będzie trzeba to maleństwo śmignie na świat
Martitko no faktycznie bidulko stopy masz opuchnięte
ale może skarpety pomogą...
Black Opal czyżbym Ci narobiła smaka tymi moimi plackami ziemniaczanymi, kochana jakby się dało to bym Ci nasmażyła, a tarłybyśmy na zmianę