reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

dzien dobry dziewczynki!!!!!!!!!!!
u mnie taki upal ze zyc sie nie da. mialam zamiar umyc dzis okna ale jak moj maz sie dowiedzial o moich planach to takie opr dostalam- ale jedno chociarz umyje:)))))))))))))) wczoraj troche popadalo ale co z tego jak dzis skwar straszny znowu.
zaraz wybieram sie do bliskiego komisu dziecieciego- moze cos fajnego znajde- ide tam po drodze do piekarni wiec zajde hehehehehehe.

reklama
aj zapomniałam zapytać. Też macie takie kłucia (jakby igłą) w cipuszce? Mi dziś coś dokuczają jak mała się rusza :baffled: czy to szyjka się skraca albo rozwiera? :-(

Niuunia - tak. pytałam pani dr powiedziała ze to normalne, bo jest tam wszytsko coraz bardziej ukrwione. Ja czasami mam taki ból że aż zawyje:)
kassia - okna? Dja sobie spokój, nie uciekną. A nie moze moża ich umyć
Monika - ja prałam tylko te najmniejsze rozmiary a reszt poźniej

kasikz niop chyba macica ćwiczy. Ja czasem mam wrażenie, że siuśki popuszczę :-Diej ukrwione

monika8112 no właśnie szukałam w necie i ponoć to skracanie się choć może to być tak samo przygotowywanie się macicy etc. Kurcze wizyta za tydzień, oby wszystko było oki

marulka a z pierwszym maluchem tak nie miałaś?

aj zapomniałam zapytać. Też macie takie kłucia (jakby igłą) w cipuszce? Mi dziś coś dokuczają jak mała się rusza :baffled: czy to szyjka się skraca albo rozwiera? :-(

tez tak mam- szyjka chyba sie skraca.

wrocilamz tego komisu ale nic ciekawrgo nie bylo a do lumpka nie mam sily isc bo to dalej.
kupilam fasolke szparagowa wiec na biadokolacje serwuje dzis ziemniaczki, piers z kurczaka i fasolka z bulka tarta mniam mniam- juz zapowiedzialam mojemu zeby przyjechal glodny:))))))))))

u mnie wiaterek troche wieje ale i tak jest masakra- panie w piekarni powiedzialy dzis ze mi wspolczuja- przynajmniej ktos mnie rozumie hehehehehehehehe oprocz was oczywiscie:)

kurcze wlasnie mi sie przypomnialo ze zapomniala kupic kisiel bo mam zamiar dzis kompot ugotowac- kurcze musze jeszce raz wyjsc ale mi sie nie chce. pojde pozniej:)

Ostatnia edycja:
właśnie nie przypominam sobie takich kłuć... nie przypominam sobie też takich bolesnych kopniaków ;) po prostu chyba inaczej pod tym względem przechodzę tą ciążę...

kurcze przyznam dziewczyny, że jak wiosną mówiłyśmy o lecie i o tym że będzie nam ciężko znieść gorące dni to nie wyobrażałam sobie, że będzie AŻ TAK ciężko..... serio myślałam sobie - a co tam damy radę... ale ja normalnie mam ochotę się wypisać.. u mnie nie ma czym oddychać jest rzeźnia.

jak pytałam kolezanek to mówiły zę te kłucia też miały , właśnie w 9 miesiącu, wiec moze i z szyjką powoli sie coś dzieje. W końcu musi sie szykować do porodu
rzeczywiscie ja też nie myślałam o takim goracu

reklama
marulka ja mam wrażenie, że tlen to produkt deficytowy. Człowiek się budzi rano i wyczekuje deszczu i wiatru

kurde niech ta szyjka sobie ze mnie jaj nie robi i niech jeszcze się nie skraca

Ostatnia edycja:
Do góry