R
RiSiA
Gość
Ehtele spróbuj tego co suwak Ci podpowiada moze ruszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmmm... może jednak trzeba by spakować w końcu tę torbę???
to tak jak ja powiedziałam my mozemy mówić swoje, lekarze swoje a dziecko i tak wyjdzie wtedy kiedy ono bedzie uważalo za stosowne także dziewczynki nie ma co panikować nie ma się co nastawiać każda z nas wcześniej czy później urodzi ;-)
witajcie
gratulacje dla wuzelek !!!!!
a , ja tradycyjnie zniknełam z braku czasu , próbuje wszytsko poukładać , ale to sie i tak nie uda , musze wreszcie to zrozumieć , torba spakowana, jutro o 9 musze być na czczo na IP , jeszcze jakieś badania i jeśli będzie ok to jeszcze jutro zrobią mi cc
trzymajcie sie wszystkie
pozdrawiam
Witam dziewczynki
Ja po wizycie zdaję raporcik:
łożysko III stopień;
mała waży 2340g:-(;
szyjka rozwarta jest na 2 cm;
Gin powiedział, że poród może nastąpić w każdej chwili, w czwartek mam zrobić ktg jak będzie złe mają dać kroplówkę z oksy.
Myślałam że jestem do tego przygotowana ale nie.
Nie wiem jak zniosę rozłąkę z synkiem.
Miłego wieczorku
Ja po wizycie. Wszystko w porządku, łożysko już stare ale daje rade ! Kamień z serca ... Mała waży 3650 g, ale to taka przybliżona waga. Nie mniej jednak na bank waży 3400, także mała kluseczka jest donoszona )
Szyjka bardzo krótka i bardzo miękka. Jestem przyszykowana do porodu, także teraz czekam tylko na bóle ... Jeżeli nie urodzę do 29 to mam się zgłosić do gina, ale jej zdaniem nie dotrwam - no zobaczymy Oby miała racje ..
dziewczyny - to ja was pobije u nas celibat cala ciaze trwa zero ochoty z mojej strony...
dobranoc kochane, spokojnej, chlodnej nocy...
Wczoraj nie zdążyłam odebrać telefonu od gina. Czyli wyniki złe. Dzisiaj tam idę, więc pewnie skończy się szpitalem. Cudownie.
Wczoraj postanowiłam, ze jak zdejmą mi szewek to mój M będzie wykorzystywany sexualnie co wieczór he he i nie obchodzi mnie czy będzie znęczony czy jaki tam, czy bedzie upał czy deszcz,robote musi wykonac porządnie .....i do samgo końca , to jest moje postanowienie przedporodowe, on jeszcze o tym nie wie, ale dziś juz go na bank poinformuje, bo wymysliłam to raniutko
a gdzie w wawie bedziesz rodzic? bo ja tez w wawie na czerniakowskiej czy jakos tak
Witam dziewczynki
Ja po wizycie zdaję raporcik:
łożysko III stopień;
mała waży 2340g:-(;
szyjka rozwarta jest na 2 cm;
Gin powiedział, że poród może nastąpić w każdej chwili, w czwartek mam zrobić ktg jak będzie złe mają dać kroplówkę z oksy.
Myślałam że jestem do tego przygotowana ale nie.
Nie wiem jak zniosę rozłąkę z synkiem.
Miłego wieczorku
Boże dziewczyny popłakałam się troszeczkę jak zobaczyłam, że Wuzelek urodziła !
Normalnie takie wzruszenie mnie ogranęło, że sama jestem w szoku ...
Ja po wizycie. Wszystko w porządku, łożysko już stare ale daje rade ! Kamień z serca ... Mała waży 3650 g, ale to taka przybliżona waga. Nie mniej jednak na bank waży 3400, także mała kluseczka jest donoszona )
Szyjka bardzo krótka i bardzo miękka. Jestem przyszykowana do porodu, także teraz czekam tylko na bóle ... Jeżeli nie urodzę do 29 to mam się zgłosić do gina, ale jej zdaniem nie dotrwam - no zobaczymy Oby miała racje ...
Natka trzymam kciuki za Ciebie ! ;]
Zaraz kolejna rozpakowana mamusia będzie ...
NO TO SIĘ ZACZĘŁO !!! Strach mnie obleciał, czuję podniecenie, niepokój i chyba wszystko po kolei
Martuśka dzieciaki wyjdą w swoim czasie, a Twoja dzidzia to już duża jest więc nie ma obaw