reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Pajka tylko co my będziemy robić jak już wszystko będzie zrobione :)
Luizka nie strasz, bo ja generalnie nie mam objawów, a nastawiona jestem na poród pod koniec lipca :)

hmm no mi troche duzo tego zostało do zrobienia :-p a jak skoncze to pewnie sie cos znajdzie nowego :p no okna znowu beda brudne :-p

Ale ja sobie tak rozmyslałam ostatnio i to często, ze pewnie posypie sie pierwsza (no nie liczę AgiNatalii) taka Mamuska co by człowiek w ogóle nie pomyślał,.... tak jak wody chlupną to nie ma zmiłuj, na porodówkę rodzić i już:))))) ale fakt nie miała dziewczynka długiego porodu, licząc od silnych skurczy to 2, 3 godz. i po bólu hmmmm marzenia:))))

Olu przesyłam Ci duuuzo dobrych fluidków

Bombusoi ja własnie słysząłam od lekarzy , ze niekiedy te, które miały szewki zalozone po perminie rodziły :-D a kiedy masz ściągany szewek?

Czy Wuzelek pisała coś o objawach?? To jej odszedł czop kilka dni temu,czy już kręcę?

odszedł wraz z wodami :)

No nareszcie obiadek juz zglodnialam ;p mykam jesc:) wpadne pozniej;)

smacznego

reklama
Hej idzie burza :-) temp spadła, cudnie wieje, a ja siedzę w drzwiach balkonu i cieszę się tym powietrzem - w końcu można oddychać :rofl2::-D:-D:-D jupiiiii

Dziekuje;) juz po i dalej do lapa juz maż mowi co ty tak od rana siedzisz ale w sumie co tu innego robic jak wszystko mam zrobione spakowane ;) Jedynie jak sie ochlodzi ok 20 pojade po wiekszy wentylator do LIROYA o ile beda bo slyszalam ze sprzedaja sie jak ciepłe bułeczki;p

martuśka85- ja tez takie bole kregosłupa mam a szczegolnie dolnej czesci ze spac sie nie da bo kazda pozycja zła:-(

u mnie juz po burzy, niezla nawałnica przeszla. nadal leje co jakies 15 minut. mam nadzieje, ze od jutra znow bedzie ładnie :-)
luizka, a ja tak wlasnie mialam pierwszy raz, dlatego sie przestraszylam nieco, bo chce rodzic w Wawie, a wracam dopiero w niedziele, w dodatku mąż przyjezdza po nas dopiero w czwartek.

Ostatnia edycja:
Hej idzie burza :-) temp spadła, cudnie wieje, a ja siedzę w drzwiach balkonu i cieszę się tym powietrzem - w końcu można oddychać :rofl2::-D:-D:-D jupiiiii

to ja jade do Ciebie :-p u mnie upał masakra :( udusić sie idzie

to tak jak ja powiedziałam my mozemy mówić swoje, lekarze swoje a dziecko i tak wyjdzie wtedy kiedy ono bedzie uważalo za stosowne:p także dziewczynki nie ma co panikować nie ma się co nastawiać każda z nas wcześniej czy później urodzi ;-)

do mnie też nadciąga juz pachnie deszczem , właśnie powiedziałam teściowej że jak zacznie padać to ide się położyć na środek podwórka:) a co do torby to już jak wyżej pisałam że jak przeczytałam wiadomości o wuzelku to w 5 min. byłam spakowana:)

moniko, ja tak wlasnie zrobilam, tylko nie leżałam a stałam z lebkiem do gory :-D
ale juz znow moglby byc upal jak dla mnie :-) dobrze, ze od jutra do soboty ma tak byc, bo planujemy w piatek nad morze skoczyc, stad mamy blisko :tak:

a spakuje sie pewnie w przyszlym tygodniu :tak:

WIdze dziewczyny że zaczynamy startować na poważnie, do tych porodowek:) Upały pewnie nam nie pomagają. U nas deszczu nie widac:(
Wiec kochane pakujecie te torby na wszelki. Moja prawie spakowana stoi , brakuje jakiś pierdulek:) Wole mieć spakowaną niż kipisz wszędzie jak mój Malżon bedzie wszystkiego szukal.
Powiem wam że niby ta torba spakowana i już tak bym przytulila moją Polusie, ale jeszcze do mnie nie dochodzi że niedługo moge rodzić:)

Oj dajcie trochę tego deszczu....
Ciamajdko chyba ty proponowałaś swoj nr jakbyc mogła wyslać ,żebym w razie w kogoś poinformowała

reklama
jej, to sie zaczęło na dobre!!! WIELKIE GRATY Wuzelku !!!
ja wczoraj mialam lekkiego stracha, bo czulam sie super, a jak sie polozylam, strasznie zacząl mnie kregoslup bolec, myslalam ze nie wyrobie. ale pokręcilam sie, zasnalam i nic sie nie dzieje poki co.
strasznie produkujecie tych postow, nie mam szans nadążyć, bo jestem nadal w domu i prawie nie siedze na kompie.
a gdzie w wawie bedziesz rodzic? bo ja tez w wawie na czerniakowskiej czy jakos tak

Do góry