reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Pajko no ja zawsze Ci pisałam, ze najlepiej Ci w tych rudawych odcieniach więc pewnie będzie git.:-)

Zapomniałam Wam napisac, ze mój M miał dziś straszną noc co do spania tak mu było gorąco, (chyba też go wymęczyły upały ) no i patrze co on robi w nocy, a on calusieńki nago sie kładzie tzn. baz majtochów i włacza sobie wentylator. I tylko mu sie ta biała pupa świeciła w nocy, :-Dale że ja jestem teraz anty sexualna to nici z zabawy,:no:a jak sie go spytałam, czy ptaszek jeszcze dycha to mi odpowiedział "nie wiem kotuś, przeciez nie chcesz sprawdzić, może na jesieni sie dowiesz", :-D:-Dno jakoś jak dzidzia mi sie wieczorami b. rusza w brzuchu to nie ma mowy o igraszkach:no::happy2:

A mój Adrian jeszcze spi:szok::szok::wściekła/y:dość ide go wygnac z wyra:tak:buszuje po nocy, wczoraj czytał książkę o 23.00, a teraz spi:dry:

reklama
Gabryś potrafi czkać nawet 3 - 4 razy dziennie a na dodatek podkopuje pod żebrami...luj mały :)
Pajkaa, ładny kolorek, odważny i drapiezny ;)

jestem tylko ciekawa czy jak moj maz mnie zobaczy to jeszcze bede żyła :p jak bedzie to taki krwisty czerwony :p zobacze za 15 minut :p

Bombusia :-D:-D jak moj by sie do naga rozebrał nie wytrzymałabym :p

Ehtele oby aczkolwiek moj maz nie był zbytnio zadowolony, ze znowu rudy - ale najciekawsze jest to, ze za rudymi sie czasami ogląda :confused: i sie go ostatnio pytam to jak to z Tobą jest?? Mowie mam gdzies jaki kolor lubisz bede sie farbowąła na taki jaki mi sie podoba :p koniec kropka :p

No przyszedł mi krem na paciorka :) wyobraźcie sobie , ze internegowo jest tańszy 25 zł nic jakbym zamówiła na miejscu a czas oczekiwania jest taki sam - bo w aptece tez na zamówienie był :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:) Sąsiadów nie ma więc nie mam jak sprawdzić, teraz nic nawet nie kapie... Cóz. Pozostaj czkać na jutro i sprawdzić czy to się nie powtórzy. Wtdy M pokombinuje z tym ubezpieczeniem bo wiadomo,że nie będziemy płacić ze swoich jeśli wina tkwi w budynku albo u sąsiada.

Bombusiu ...też wspominam zimową ciążę. Wtedy to mi nic nie było. Mogłam biegać, 2 dni przed porodem zrobiłam sobie nocne zakupy w tesco (przed świętami), nie puchłam,nic nie bolało... Ech. A teraz???

Kryzys dotyka i mnie (tak jak ehtele pisała...). Wczoraj normalnie płakałam z byle powodu. Że się boję, że mam dość. Bo fakt...z jednej strony mam dość ciąży, czuję się jak niepełnosprawna, w dodatku w te upały moje żyły bolą o wiele bardziej, musiałam też zmienić godzinę zastrzyków bo wieczorem,gdy jstem opuchnięta po małym wkłuciu krew mi leci strugami a zastrzyk boli jak diabli. Może z rana będzie lepiej... No a z drugiej strony strrrasznie zaczynam panikować. Myśl o porodzie, problemach z żyłami, dalsze zastrzyki, nastepnie wychowywanie dwójki dzieciątek mnie przeraża! Temat wraca jak bumerang. Pierwszy raz patrzę w przysżłość z wielkim strachem i jakoś...nie umiem się tą ciążą cieszyć co brzmi dla mnie fatalnie, przecież ten skarbek,który właśnie mi brzuch deformuje będzie potrzebować tyle samo miłości co Olimpia. Ech,te kryzysy. Może gdyby mój facet był bardziej zaradny i nie brał wszystkiego "żyję z dnia na dzień" to czułabym się bezpieczniejsza. A tak... Ech :) Nie zwracajcie najlepiej na moje narzkania uwagi.

Każdej z nas jest dziś źle :)

Anecia111- ja miałam zwykłą morfologię tylko...

Pajko- ja farbuję całą ciąże z amoniakiem ale robię wszystko by jak najmniej to wdychać. :) A i tak farby się mnie nie trzymają w tej ciąży. Po 2 tygodniach nie widać,żebym farbowała.

Bombusiu - "Ptaszek jeszcze dycha" mnie rozwaliło,hahaha :) Moj osobisty już pewnie nie dycha :)

Robię tosty z serem i szynką... chodźcie:-)

Pati1982 ja to abonamentu nie płacę... głupie wymogi... i tak nie oglądam tv publicznych a że te programy sa w każdej ofercie to nie moja wina...

tu na kamerce widać jak niebo płacze nad Holandia po wczorajszej porażce..http://www.zeegat.nl/alle-webcams.html

Ostatnia edycja:
Polianna, jeszcze tylko troszkę, wszystkie już prawie jesteśmy na mecie. a miłości i cierpliwości dla dwóch dzieciątek na pewno nie zabraknie ;) Kolejna mała istotka wniesie do waszego domu jeszcze więcej uczuć, no i córcia będzie dumną, starszą siostrą. Mi też kilka dni temu odwalało, że nie dam sobie rady, jakieś strachy o dzidzie itd, w sumie to wczoraj poryczałam się, że już nie daje rady z tym upałem i zatokami :/ a facet też się na pewno przejmuje ale oni nie dają tak tego po sobie poznać. Każda z nas ma co jakiś czas gorszy dzień

A ja na przekór wszystkiemu staram się dojść do siebie. Dzisiaj dzień lenia. wstawiłam tylko pranie, za jakiś czas pójdę wywiesić a tak do wyleguje się na wyrku, zajadam banany i brzoswkinki i namiętnie dmucham niczym trębacz żeby to paskudztwo z zatok wylazło...

witam ciezaróweczki :)

ehtele wspólczuje nastroju ale ja tez mam juz zalamanie lekkie, w glowie moge duzo a cialo odmawia posłuszeństwa i te hormony wciaz placze o byle g...apropos przytulanek to ja sreasznie chce ale lekarka mi nestatyne karze brac i tylko moge pomarzyc :( trzymaj sie jeszcze chwilke)

milusia83 oj zazdeoszcze baseniku, wczesniej troche plywalam ale teraz sie boje. chlor wyjaławia wode wiec nie ma co sie martwic, zreszta lepiej basen jak jezioro. schabowe mniam

dziewczyny wy tez macie taki apetyt straszny? ja dzis w nocy wstalam o 3 i doslownie umieralam z glodu bylo mi niedobrze prawie ze mdlalam pierwszy raz mi sie to zdarzylo. Wiec teraz nie dosc ze siku nie wygodnie to jeszcze głod hehe nie pospie a i jeszcze sny o porodówce o porodzie

bombusia spakuj sie ja sobie pluje ze wielu rzeczy nie przygotowalam wczesniej i mame musialam prosic. Zreszta ja lubie miec wszystko pod kontrola. Ja pierwszy raz spuchlam pod koniec 35 tc masz jeszcze czas hehe ale moze tobie to nie grozi.

apropos puchniecia moze znacie jakies zele dla ciezarowek na ta przypadlosc?

pati1982 trzymam za nas kciuki musimy miec lwy oby nie za bardzo ryczace :)

fiuu podziwiam za wytrzymalosc ja jak wchodze do mnie do mieszkania na 4 pietro po schodach to padam a ty 3 dniowy maraton wow

rozalka oj zacznie sie zacznie nie prowokoj hehe

starlet moze wymiary dzidzi mialo za male lub wage (lekarz mi mowil 3kg i rodzimy) mi lekarka mowi ze moje donoszone bo mi termin z usg nawet sie wciaz przyspiesza.

ciamajdko oszczedzaj sie dziewczyno. Moi sasiedzi tez maja pewnei niezle widoki mnie bo tez chodze nago po domu bo mi goraco hehe.

Bogusia, Bombusia moj Dominik ma 3 razy dziennie czkawke ale mnie to juz czasem wkurza naprawde bo jak czka to z drugiej strony tez kopie i nie wiekm co mam robic wtedy hehe

polianna tulam ah te hormony poradzimy sobie wszystko ci sie ulozy musi byc dobrze usmiechnij sie

Ciamajdko - hehe ja też nie płacę :-p ale ponarzekać można zawsze:-D, generalnie chodziło mi o to że oczekują że ludzie będą płacić a i tak prawie nic nie mają do zaoferowania...:dry:
Umieram padam mam dość już tej temp a dopiero 12!!! Idę się na chwilkę położyć, może coś prześpię trochę ten dzień... i szybciej zleci. No i ten masakryczny katar:-( buuuu
Kolumnea - no z tymi bardzo ryczącymi lwami to byłoby nieciekawie :-)

reklama
Do góry