Jenny Kochana nie panikuj maluszek ma jeszcze czas żeby się obrócić, a podobno lekarze mają cudowne sposoby żeby pomóc w tym dziecku np. naciskając brzuszek, albo latarką bo Nasze dzieciaczki wyczuwają już od dawna gdzie jest jaśniej:-) Spokojnie... Nie martw się na zapas bo szkoda Twoich/Waszych nerwów :-)
Ciamajda To super masz znajomych na forach wow taki prezent, a znasz tą osobę osobiście czy tylko przez forum się znacie??
A Mi dzisiaj podniosło się ciśnienie przez kochanego teścia... jak już pisałam mój M pracuje u tatusia i to tatuś nam powie kiedy mogę rodzić, żeby przypadkiem M nie poszedł na urlop jak go nie będzie
To mój M pracuje u ojca od 18 roku życia, zapieprza jak dziki osioł, a kasę dostaje słabą- Zarabia mniej ode mnie i to sporo mniej- A haruje po 10godzin dziennie+ dojazdy (ostatnio pracowali ponad 70km od Wrocławia+przejazd przez Wrocław czyli na budowę jechał bagatela 1,5h oczywiście jako kierowca i ludzi musiał zabierać i odstawiać po trasie
)
Ja się w końcu wku... na maxa bo dowiedziałam się, że nowo zatrudnione osoby zarabiają tyle co mój M i kazałam mu iść po podwyżkę... Mój M wkur... tak jak Ja poszedł, pogadał z ojcem, ale na ta rozmowę zbierał się 2 tyg, ale ojciec powiedział:" No Marcin coś pomyślę" i się uśmiechnął-koniec rozmowy. Więc My pełni optymizmu czekaliśmy do wypłaty i była dzisiaj i co mój dostał tyle co normalnie, bez podwyżki, a jeszcze mu ściągneli za zaległe ubezpieczenie (za 3mc), ale problem w tym, że w zeszłym mc tez mu ściągneli niby za zaległe ubezp. za 2mc..... No żesz co za gościu!!! Jego pierworodny syn spodziewa się dziecka, On ma kasy jak lodu bo firma super prosperuje to niedość, że obniża M wypłatę i nie daje podwyżki, to jeszcze o swojej pierwszej wnuczce nie pomyśli!!!
A jak mu powiedzieliśmy, że my chcemy zrobić małe wesele po kosztach, bo ważniejsze dla Nas jest mieszkanie, to się obużył i powiedział, że On zapłaci za całe wesele, a My za oszczędności mieszkanko sobie urządzimy... To Niech własnemu synowi da podwyżkę to My sobie zaoszczędzimy na wszystko, a nie oszczędza na jego pracy od 9lat, a wesele chce stawiać!!!! Ech ale zła jestem na tą głupia sprawę....