reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Cześć moje kochane Brzuchatki!

Mąż chwilowo poza domem, bo poszedł kilka spraw pozałatwiać więc mam czas żeby kliknąć więc korzystam:-D

duralex trzymam kciukasy za jutrzejszą wizyte!

ewelinka2106 hmmmmm czop śluzowy... tyle o tym naczytałam a i tak się boję że nie poznam że to jest własnie to :-(

Natka obrączke to chyba w kazdym szpitalu każą zdjąć. Przynajmniej nie spotkałam się jeszcze z opinią żeby nie kazali. A zresztą lepiej zrobić to dla wlasnego komfortu niż się później stresować. Bo przecież dłonie puchną, a przy wysilku jeszcze bardziej i może czasami dojść do jakiejś nieprzyjemnej sytuacji.

polianna hahaha... z tym leniuchowaniem to chyba teraz wszystkie tam mamy :-D ja to bym mogla 20 h na dobę spać, a te 4 to na jedzenie bym przeznaczyła :-D

reklama
Kurcze, a mnie sie nie chce wcale spac w dzień, absolutnie, wręcz bym gdzieś polazła hmmm:baffled:
Ojej to teraz będziemy obserwować MAJTY czy cóś nam nie odchodzi???:-D:-D
A mój syn to właśnie dopiero sie obudził:szok:, bo mówi, ze dosypia szkołe:-D, a ja nie lepsza jeszcze w koszuli nocnej:szok: nie uczesana i przyszedł listonosz....niezły facecik:baffled:cóż za pech:wściekła/y:
Idę zaraz na rynek z moim tragarzem po zakupki:tak:

Kurcze, a mnie sie nie chce wcale spac w dzień, absolutnie, wręcz bym gdzieś polazła hmmm:baffled:
Ojej to teraz będziemy obserwować MAJTY czy cóś nam nie odchodzi???:-D:-D
A mój syn to właśnie dopiero sie obudził:szok:, bo mówi, ze dosypia szkołe:-D, a ja nie lepsza jeszcze w koszuli nocnej:szok: nie uczesana i przyszedł listonosz....niezły facecik:baffled:cóż za pech:wściekła/y:
Idę zaraz na rynek z moim tragarzem po zakupki:tak:

Bombusia no wiesz :-ptaka nie wyszykowana na przyjscie listonosza :-pja juz zakupy zrobione, na poczcie byłam, pomalowana ino nikt mnie nie odwiedza :-p

dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was nie ma LINEA NIGRA tej kreski na brzusiu??? bo ja jje nie mam :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc Kochane,ja na chwilke tylko popatrzec i uciekam bo kolezanka do mnie jedzie,Pajka ja nie mam takiej linii malo tego pepuszek tez mi nie wyszedl jest dalej schowany!!!(no może troszeczke)

Czesc Kochane,ja na chwilke tylko popatrzec i uciekam bo kolezanka do mnie jedzie,Pajka ja nie mam takiej linii malo tego pepuszek tez mi nie wyszedl jest dalej schowany!!!(no może troszeczke)

ja mam własnie tak samo pępek nie wyszedł na zewnątrz tak jak zazwyczaj jest i kreski nie ma:baffled:

czesc dziewczynki!!!!!!!!!
u mnie po staremu- pozniej was nadrobie bo teraz jestem bardzo ale to bardzo podekscytowana- wozek mi przywiezli huraaaaaaaaaaaaaaaaaaa. jest superrrrrrrrrrrrrrrrrrr. na odpowiednim watku wstawiam zdjecia!!!!!!!!

jesli chodzi o bole to znowu mialam wieczorem i tak juz to chyba bedzie. dzis wizyta na 15.40 takze zobaczymy co i jak.
pogoda znowu powalajaca- upalllllll. dobrze ze maz jedzie ze mna na wizyte- ale za to cala noc sama spedze bo on bedzie musial do pracy isc:(((((( no ale coz cos za cos.

jesli chodzi o posiew to ja czekalam 4 doby na wynik i nic nie wychodowali takze to pewnie od laboratorium zalezy i od podloza i odczynnikow.

a linie mam od spojenia do wyrostka mieczykowatego i to dosc wyrazna!!!!!!!!!! pepek wyszedl mi juz dawno- nie jakos mocno ale zawsze.

Ja tez mam ta linie. I pępek tez wyszedł :tak:
Co do tego czopa to własnie sie pocieszam tym ze od odejscia jeszcze moze minąc dwa tygodnie do porodu. Nie spieszy mi sie. Oczywiscie chciałabym juz miec poród za soba i tulic małego ale lepiej niech tam jeszcze posiedzi:tak:

Cześć kochanE!:-) Dziś czuje sie lepiej

Pospałam do 11 hehe a teraz ledwo na oczy widzę :-p Dziś planów jako takich nie mam... bo znowu mój T idzie na noc do pracy :-( Naszczescie dziś ostatnia noc w tym tygodniu eh. Śniło mi się ,że mnie zdradza! Że z jakąś lafiryndą baraszkuje :wściekła/y: Ale naszczescie to tylko głupi sen...

Madziujka - kochana trzymaj się na pewno wytrzymasz do wtorku a jeśli coś cię niepokoi to możesz iść wcześniej ma prawo cię przyjąć... Ja się dziś czuje lepiej wiec nie bede zawracała ginowi głowy bo miałam się dziś wybrać po wczorajszym :-p

Ciamajdko to mnie uspokoiłaś z tymi bólami ! :-pJak was tez tak boli i tyle nie narzekacie to was podziwiam hehe :-D A co do Ehtele Ciamajdko masz racje ja ostatnio tez własnie sobie tak siedze i mysle ze ta kobita ma na wszystko siłe i ją na prawde PODZIWIAM ! Też lubie ją czytać i w ogole wydaje mi się przykładną żoną w ogole idealną tak jak Ty napisałaś hehe ale komplementyyy :-) No ale zasłuzone :tak:

Bombusia ja miałam chyba kilka razy tak ze wydawało mi sie ze kopie tam własnie przy odbycie hehe glupie uczucie co? :tak: Fakt denerwujące i wkurzające :no: I w cale nie uwazam ze przesadzasz ze szkołą Adriana :tak: Bardzo fajnie ze jestes taka super mamuśką ! :-) Która troszczy się o syna! Bombusiu daj kilka naleśników plosie plosie bo ja w ciąży mam jakiegoś hopla na naleśniki :-) A Adi ma racje niech odsypia szkole a co tam! hehe nalezy mu się:tak:

Ehtele - Ja chcialabym ta lampke wiszaca nocna taki ksiezyc hehe ktoras z sierpniówek wrzuciła fotke na BB hihi :tak: Ale chyba jutro namówie mojego kochanego na przejazdzke do Ikei daj koniecznie znac co jest ciekawego :tak:

Paajka - Kochana taka praca.. i ja cie podziwiam ze wytrzymujesz tyle bez niego hehe :tak: Ale pozniej bedziecie mieli czas tylko dla siebie i dla dzidziusiiiaa :-D A co do kreski na brzusiu to ja mam BARDZO wyrazną.. ale czytałam ze nie kazda musi mieć wiec sie nie przejmuj to o niczym nie swiadczy :-)

marulka - ja tak samo w nocy z boku na bok i to jeszcze z wielkim bólem :-pAle cóż coraz blizej konca :-p

riba_1 - tuleee Trzymaj sie dzielnie :tak:

ewelinka2106 - ojejku nie mam zielonego pojecia ale nasze ekspertki ci juz pewnie pomogły :tak: Ja to bym szybko leciała do lekarza bo ja panikara jestem troche jakbym coś takiego zobaczyła u siebie.

Malagonia - witaj w klubie tez czuje sie w ciazy niezgrabna doslownie jak wielorybek mały.. No ale coś za coś :tak: Niedługo będziemy miały nasze kochane maleństwa i wrocimy do swojej swietnej figurki i bedzie duzzoo PRZYTULANKA :-D Oczywiscie jesli dzidzia pozwoli :-D

kasia2506 - kochana nie przemeczaj sie tak! do 23 łazienke sprzatac! nono! Podziwiam i mówie od razu ze masz wiecej odpoczywac a nie hihi :tak:

Natka. - Ja juz miesiac temu pierscionek zareczynowy zdjelam hehe i do czasu kiedy nie urodze juz nie zakladam bo i taknie wejdzie :no: Masz racje ze czasem w tych szpitalach przesadzaja no ale coz..

Polianna - Chyba wszystkie ostatnio jestesmy jakies senne i leniwe hehe :-D Znaczy ja na pewno... :-p

monika8112- kochana trzymaj sie nie wiem co napisac bo nie znam sie na tym tak dobrze eh..

bogusia007 - a to ja tez tak mam ze spiaca chyba to normalka w koncowce :-p z tego co zauwazyłam :-) Niestety meczace sa nocki.. Jak już zbliza sie noc to modle się zeby szybko minela... Oj nieciekawa sytuacja z tymi studencikami.. jacys nieodpowiedzialni.. sasiadka ktora wynajmuje w sumie tez bo zamiast pilnowac zeby bylo ok zeby nie bylo skarg na mieszkancow co wynajmuja to ma to chyba w nosie tym bardziej ze jak piszesz na czarno wynajmuje.. nie płaci podatku...Myśle ze dobra jest opcja z wywieszeniem kartki :-) Jak czytałam to o tym samym pomyslalam zeby ci doradzić ale wpadłaś sama na to hehe :-)

No troszke nadrobiłam :-) Jak ma się lenia i narzeczony śpi po pracy to co tu robic.. nie chce mi sie samej wychodzić do ogródka hehe :tak: Ale jutro może grila zrobimy :tak: A jak nie jutro to na pewno w tym tygodniu :-pMniamciu

reklama
dzieki dziewczyny a no trzymam sie
jeszcze starszaczek moj kochany kataru dostala nie wiem od czego..ale zwalam na pogode bo raz upal za chwile chlodno i wieje

dzis lepiej..i Młoda spokojniejsza...
kiedys sie dzwiilam dziewczyna jak moga bolec ruchy dziecka...no to w tej ciazy wiem co to...ja przeciagnie kolanem z jednej na druga to dziekuje albo jak glowa na sile pcha w pachwine ;-)

spiaca..nie dorobiona tez sie zrobiłam

sikam jak po piwie chyba ..po 100 litrach

Do góry