Cześć kochanE!:-) Dziś czuje sie lepiej
Pospałam do 11 hehe a teraz ledwo na oczy widzę
Dziś planów jako takich nie mam... bo znowu mój T idzie na noc do pracy :-( Naszczescie dziś ostatnia noc w tym tygodniu eh. Śniło mi się ,że mnie zdradza! Że z jakąś lafiryndą baraszkuje
Ale naszczescie to tylko głupi sen...
Madziujka - kochana trzymaj się na pewno wytrzymasz do wtorku a jeśli coś cię niepokoi to możesz iść wcześniej ma prawo cię przyjąć... Ja się dziś czuje lepiej wiec nie bede zawracała ginowi głowy bo miałam się dziś wybrać po wczorajszym
Ciamajdko to mnie uspokoiłaś z tymi bólami !
Jak was tez tak boli i tyle nie narzekacie to was podziwiam hehe
A co do
Ehtele Ciamajdko masz racje ja ostatnio tez własnie sobie tak siedze i mysle ze ta kobita ma na wszystko siłe i ją na prawde PODZIWIAM ! Też lubie ją czytać i w ogole wydaje mi się przykładną żoną w ogole idealną tak jak Ty napisałaś hehe ale komplementyyy :-) No ale zasłuzone
Bombusia ja miałam chyba kilka razy tak ze wydawało mi sie ze kopie tam własnie przy odbycie hehe glupie uczucie co?
Fakt denerwujące i wkurzające
I w cale nie uwazam ze przesadzasz ze szkołą Adriana
Bardzo fajnie ze jestes taka super mamuśką ! :-) Która troszczy się o syna! Bombusiu daj kilka naleśników plosie plosie bo ja w ciąży mam jakiegoś hopla na naleśniki :-) A Adi ma racje niech odsypia szkole a co tam! hehe nalezy mu się
Ehtele - Ja chcialabym ta lampke wiszaca nocna taki ksiezyc hehe ktoras z sierpniówek wrzuciła fotke na BB hihi
Ale chyba jutro namówie mojego kochanego na przejazdzke do Ikei daj koniecznie znac co jest ciekawego
Paajka - Kochana taka praca.. i ja cie podziwiam ze wytrzymujesz tyle bez niego hehe
Ale pozniej bedziecie mieli czas tylko dla siebie i dla dzidziusiiiaa
A co do kreski na brzusiu to ja mam BARDZO wyrazną.. ale czytałam ze nie kazda musi mieć wiec sie nie przejmuj to o niczym nie swiadczy :-)
marulka - ja tak samo w nocy z boku na bok i to jeszcze z wielkim bólem
Ale cóż coraz blizej konca
riba_1 - tuleee
Trzymaj sie dzielnie
ewelinka2106 - ojejku nie mam zielonego pojecia ale nasze ekspertki ci juz pewnie pomogły
Ja to bym szybko leciała do lekarza bo ja panikara jestem troche jakbym coś takiego zobaczyła u siebie.
Malagonia - witaj w klubie tez czuje sie w ciazy niezgrabna doslownie jak wielorybek mały.. No ale coś za coś
Niedługo będziemy miały nasze kochane maleństwa i wrocimy do swojej swietnej figurki i bedzie duzzoo PRZYTULANKA
Oczywiscie jesli dzidzia pozwoli
kasia2506 - kochana nie przemeczaj sie tak! do 23 łazienke sprzatac! nono! Podziwiam i mówie od razu ze masz wiecej odpoczywac a nie hihi
Natka. - Ja juz miesiac temu pierscionek zareczynowy zdjelam hehe i do czasu kiedy nie urodze juz nie zakladam bo i taknie wejdzie
Masz racje ze czasem w tych szpitalach przesadzaja no ale coz..
Polianna - Chyba wszystkie ostatnio jestesmy jakies senne i leniwe hehe
Znaczy ja na pewno...
monika8112- kochana trzymaj sie nie wiem co napisac bo nie znam sie na tym tak dobrze eh..
bogusia007 - a to ja tez tak mam ze spiaca chyba to normalka w koncowce
z tego co zauwazyłam :-) Niestety meczace sa nocki.. Jak już zbliza sie noc to modle się zeby szybko minela... Oj nieciekawa sytuacja z tymi studencikami.. jacys nieodpowiedzialni.. sasiadka ktora wynajmuje w sumie tez bo zamiast pilnowac zeby bylo ok zeby nie bylo skarg na mieszkancow co wynajmuja to ma to chyba w nosie tym bardziej ze jak piszesz na czarno wynajmuje.. nie płaci podatku...Myśle ze dobra jest opcja z wywieszeniem kartki :-) Jak czytałam to o tym samym pomyslalam zeby ci doradzić ale wpadłaś sama na to hehe :-)
No troszke nadrobiłam :-) Jak ma się lenia i narzeczony śpi po pracy to co tu robic.. nie chce mi sie samej wychodzić do ogródka hehe
Ale jutro może grila zrobimy
A jak nie jutro to na pewno w tym tygodniu
Mniamciu