reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

czesc dziewczyny!!!!!!!!!!
a ja dzis nie do zycia- do 14 w lozku lezalam bo nie mialam sily wstac przez te upaly masakra. potem wybralam sie na zakyupy no i teraz jakos dalej musze funkcjinowac. na szczescie maz zarzyczyl sobie pierogi na obiad- mam zamrozone z biedronku- pyszne z truskawkami polecammmmmmmm takze nie musze stac przy garach.
dzis konczy sie licytacja wozka- trzymajcie kciuki zebym wygrala bo jak znowu ktos mnie przelicytuje to sie zaplacze i zalamie chyba- ale jestem dobrej mysli.

pajkaa sukienka super!!!!!!!!

bombusia super ze szkola zaakceptowana a z tymi zakupami- dobzre ze nie musiaalas sama targac- super masz syna pozazdroscic!!!!!!!!!!

reklama
czesc dziewczyny!!!!!!!!!!
a ja dzis nie do zycia- do 14 w lozku lezalam bo nie mialam sily wstac przez te upaly masakra. potem wybralam sie na zakyupy no i teraz jakos dalej musze funkcjinowac. na szczescie maz zarzyczyl sobie pierogi na obiad- mam zamrozone z biedronku- pyszne z truskawkami polecammmmmmmm takze nie musze stac przy garach.
dzis konczy sie licytacja wozka- trzymajcie kciuki zebym wygrala bo jak znowu ktos mnie przelicytuje to sie zaplacze i zalamie chyba- ale jestem dobrej mysli.

pajkaa sukienka super!!!!!!!!

bombusia super ze szkola zaakceptowana a z tymi zakupami- dobzre ze nie musiaalas sama targac- super masz syna pozazdroscic!!!!!!!!!!
Kasiu czekaj do ostatniej minuty a potem walnij max jaką kwote chcesz dać ja tak zawsze robie jak jest licytacja ponizej minuty to wtedy daje kwotę max jaką chce zapłacic a inni nie widzą jaką dajesz wiec jest duza szansa, ze wygrasz:) ja własnie dzieki takim sposobom zakupiłam w ostatnich sekundach rzeczy :)

ja sloneczka zaraz sie zbieram bo jade do Katowic do mamusi :)

dziewczynki to ja zmykam życzę spokojnego piątku - hmm my jutro podobno idziemy na grilla urodzinowego, ale jakos czarno to widze jak bedzie taka pogoda jak dzisiaj :-p
Kasia trzymam kciuki za wózek :)

hej babeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja niedawno wrocilam bylam w tej energi no i wszytko wyjasnione do zaplaty mam 237,01 a prognozowali 624,68 niezle co ??????????/ ale coz chca obracac nasza kasa wiec fajnie place mniejo 387,67 wiec jak dla mnie to ogromna roznica moge co nieco kupic dla malej np ... a tak to jak zwykle pochodzilam jeszcze po sklepach i kupilam sobie pysznego paczusia. ok ide cos porobic moze potem sie odezwe

Melduje sie pol zywa....na szczescie wiecej nie chce mi sie sprzatac:no:
Najgorsze bylo to ze w polowie to mi sie racuchow zachcialo:-Dpo skonczonej harowie poszlam grzecznie pod prysznic potem na szybko zupka, bo az mnie telepalo a pozniej heja z racuchami jeszcze:tak::tak::tak:Oczywiscie zarlam na biezaco podczas smazenia:-)Oj skoncza sie dobre czasy jak mala bedzie cyca ssala....
Pajka - sukienka super, mam identiko spodnice (kolor i wstawki z koronki), tyle ze sie nie mieszcze:zawstydzona/y:szkoda.Motyw w busie super, na pewno kolesiowi bylo glupio na maxa:tak: U mnie wczoraj podobna sytuacja u dentysty w poczekalni. Wchodze, krzeselek 6 - na 2 jakies dwie panienki pomiedzy nimi na jednym fotelik z dzieckiem....Na nastepnych 2, siedzialo 2 gowniarzy, no i na ostatnim babka starsza (ok.55 lat) no i wlasnie ta babka wstala i pyta sie czy usiade:-D reszta to zamarla nie wiedzieli gdzie oczy podziac w tej poczekalni 2x2 m no bo brzuch to z daleeeeka widac:-D
Bombusiu - zaprzyj sie a nie daj sie, ale zakupy w domu sa i juz! Jutro z nowa doza energii poubierasz to lozeczko co da Ci pozytywa na cala reszte dnia. Na razie posylam Ci wirtualne racuchy bo ciasto bedzie jutro. Dzisiaj prad drogi a na ten rower z dynamo sie nie nadaje juz:-D:-D U mnie moj suwak pokazuje skonczone 33 tyg. - jakbym miala rodzic 20.08 - byla juz wersja na 19, na 21 i na 28 Ty chyba mialas podobnie nie? Jakby co to my rodzimy razem hehehe

Kasia2506 - mmm rybka zapiekana ze szpinakiem:-)czy to jakis przepis z piekarnika jak tak to poprosze a jak cos poplatalam to sorki.

Ale mam smaka na mojego bezprocentowego browara!!!!!!!!!Niestety musze poczekac do wieczorka i wtedy to sie ozlopie normalnie:-D

hej kobietki, jak wam mija dzień?
mi dość pracowice, zrobiłam pranie, byłam na zakupach, przebrałam pościel, zrobiłam dwie sałatki na jutrzejszego grila, masło czosnkowe, sos tzatziki, upiekłam chlebek i upiekłam ciasto, w międzyczasie szybki obiad i już nie mam siły na nic... a tu jeszcze pare rzeczy czeka na swoją kolejkę....

milusia83 wow, ty też już się szykujesz.. coś czuję, że za niedługo sierpniówki zaczną się rozpakowywać:)

zielona26 widzę, że przygotowania do przyjecia maluszka idą pełną parą:) wspołczuję tego puchnięcia...

kasia2506 heh skąd ja to znam, dziś też byłam w biedronie, kolejki jak nie wiem co, ale nikt nie widzi mojego wielkiego brzucholka.. no bo i po co...

monika8112 szkoda, zę mąż nie wraca na weekend, ale nie smutaj sie, szybko bedzie sroda, ostatnio ten czas tak szybko leci...

pajkaa sukieneczka bardzo fajna:) no i wygląda na wygodną

Bombusia ty to jesteś jednak szalona:) fajnie,że masz juz wszystkie elementy łożeczka:) no i fajnie, że Adi zadowolony ze szkoły:)

kassia181 u mnie dziś też pierogi, ale z mięsem roboty mojej mamy:) powodzenia z aukcją! 3mam kciuki:)

navijka tak my rodzimy razem, albo 19.08 albo 28.08:-D:-D co do pedałowania na rowerze, to jak uwielbiam mój rower stacjonarny tak za zadne skarby bym teraz nie "ujechała" nawet 10 kalorii:-D:baffled:
Olu no to Ty dziś też dużo zrobiłaś poleż z pół godz. i odsapnij kochana:tak:ja leżę i wiatrak mnie fajnie chłodzi i tak sobie myślę, że niby już nam nie dużo zostało tej ciązy, ale z drugiej strony to całe wakacje może być:szok::szok::no:jeszcze:((((

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jestem wsciekla jak osa i plakac mi sie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!

wyobrazcie sobie chcialam odslonic rolete i mi spadla bo byla klejona a onni mili czynne do 16 .00 a dopiero beda mieli otwarte w poniedzialek wiec mam nadzieje ze wszytko im wygarne .... ale mam dola jak nic:no:

Do góry