Jeju tak się napisałam i wyłączyła mi się mozilla i wszystko przepadło ...
Wielki, długi post
Czasami mam dość tego komputera, bo takiego złośliwca jak on to nie znam !
Milusiu dziękuję za pamięć i troskę :*
U mnie jako tako ... Mam dołka, bo mój P. nie dostał kredytu
A miało być tak pięknie ... Ehh życie jest jednak okrutne i niesprawiedliwe
Do tego cały czas mam w głowie to starzejące się łożysko i czy wszystko z Małą w porządku ... Brzuch dalej mi twardnieje a nospa nic nie pomaga. Za 1.5 tygodnia mam wizytę i mam nadzieję usłyszeć TYLKO dobre nowiny ...
Żeby tego było mało w sobotę mam 2 egzaminy na studiach, nie dość, że są trudne to jeszcze taki upał się szykuje ... Koszmar. Nie wiem jak ja to wytrzymam ... Tyle stresów na raz. A powinnam być spokojna, żeby Mała posiedziała jak najdłużej ehh. Postanowiłam jednak nie przejmować się aż tak tymi egzaminami. Co ma być to będzie, najwyżej będzie poprawka we wrześniu i już.
ogólnie to masakrycznie się czuję, strasznie puchną mi nogi i dłonie co cholernie boli
Poza tym wczoraj jak myłam podłogi to aż się rozpłakałam tak okropnie zaczęło boleć mnie krocze, miednica, biodra i plecy
ale już niedługo, już niedługo ...
Milusiu jestem pod ogromnym wrażeniem ! To anioł nie człowiek :-) Gdzie żeś Go wynalazła? ;-)
Polianna ej ! głowa do góry kobieto ! Nie można tak wybiegać na przód i zamartwiać się czymś co na pewno nie nastąpi ! Trzeba myśleć pozytywnie ! Na bank nie zwolnią Twojego męża - zobaczysz
Rozbrykanej dwulatki współczuję - nie masz kogoś kto mógłby ją wziąć chociaż na godzinkę, żebyś Ty mogła odetchnąć??
Monika zazdroszczę, ze już nie tyjesz ! Ja już mam 19 kg na + ... Duuużo
Bombusiu ojej ... Przykre to, ale nie ma co się załamywać ! Najważniejsze, że chłopak ambitny i pracowity
Gdziekolwiek by nie poszedł to maturę zda, dostanie się na wymarzone studia i zostanie tym kim by został po tym najlepszym liceum !!!
Pajka widzisz? A tyle strachu było ... Wszystko będzie dobrze, a paciorek nie zrobi krzywdy ani Tobie ani Sebusiowi !
3 tygodnie ?!
ło matko
Dziewczyny !! Zamiast sierpniówek będą lipcówki !!
Malagonia nie płacz ...
Jak trzeba do szpitala to trzeba - wszystko dla Maluszka
Co do tych terminów to faktycznie robi się zamęt :-) Ja ostatnią @ miałam 28 października, usg wskazuje 5 sierpień, ale łożysko i Mała utwierdzają w przekonaniu, ze poród nastąpi wcześniej ! Ehh i komu tu wierzyć? Tak na prawdę żadna z Nas nie zna daty i godziny więc pozostaje czekać ... Tylko jak tu nie zwariować? he he ;-)
Dziewczyny czy Wy też macie takie paskudne rozstępy? Mnie tak wysypało w dole brzucha, że patrzeć nie mogę ...
A i jeszcze małe pytanko:
stosujecie coś na hemoroidy ?? (o ile w ogóle je macie) Bo mi strasznie dokuczają ... Mam zewnętrzne, nie wewnętrzne.