Ja już po USG-mała waży 1949g, a więc wielkoludem na pewno nie będzie;-) Ale Basia też urodziła się nieduża-3050g Podobno ma długie nogi, ale to raczej nie po mamusi Poza tym wszystko w porządku-serduszko mocno bije 149 uderzeń na minutę, wody w normie, a więc nic tylko się cieszyć i czekać do sierpnia Co do moich bóli kręgosłupa to mam chodzić na basen i właśnie jutro się wybieramy-idę w kostiumie dwuczęściowym, bo w jednoczęściowym się nie mieszczę-trochę mam opory, no ale tłumaczę sobie, że to wszystko dla maleństwa;-)
Aga_Natalia-mnie również wzruszyłaś-jesteś wspaniałą, dzielną mamą dla swoich trzech dziewczynek-trzymam za Was kciuki
Mallaika-nie pozostaje Ci nic innego tylko odpoczywać, bo to dopiero 32tc;-)
Monika, Kassia-trzymam kciuki za Wasze wizyty
Ehtele-to będziesz teraz miss porodówki;-)
GSC-11 kg to niedużo-ja też teraz tyję 2 kg na miesiąc-tak podają wszystkie normy-na szczęście podobno większość to zatrzymująca się w organizmie woda i sam maluszek
Bombusiu-masz złotego męża:-) Gdzie Ty go znalazłaś?;-)
Jenny-a nie robi Ci lekarz posiewu? Bo tam wszystko wychodzi
Kolumnea-duży dzidziuś Moja Małgosia to przy nim kruszynka
Urszulka-ja przez to ciepło mam dużo mniejszy apetyt, dlatego podziwiam te Twoje wczesne śniadanka;-)
Natka-dużo zdrówka dla Oliwki
Anecia-gratuluję absolutorium
Navijka-no niestety masaż szyjki polega na wkładaniu ręki i masowaniu... Poza tym oxy też jest podłączona Współczuję nocy i czuwania nad powrotem M
Koralowa-gratuluję udanej wizyty
Riba-też miałam bóle jelit-ginka zaleciła na nie Scopolan w czopku-pomaga
MamaAneta-nie forsuj się tak bardzo, bo rzeczywiście skończysz w szpitalu
Panienka-Ty też na siebie uważaj-mam nadzieję, że o szpitala trafisz dopiero w sierpniu i będzie to poród
Aga_Natalia-mnie również wzruszyłaś-jesteś wspaniałą, dzielną mamą dla swoich trzech dziewczynek-trzymam za Was kciuki
Mallaika-nie pozostaje Ci nic innego tylko odpoczywać, bo to dopiero 32tc;-)
Monika, Kassia-trzymam kciuki za Wasze wizyty
Ehtele-to będziesz teraz miss porodówki;-)
GSC-11 kg to niedużo-ja też teraz tyję 2 kg na miesiąc-tak podają wszystkie normy-na szczęście podobno większość to zatrzymująca się w organizmie woda i sam maluszek
Bombusiu-masz złotego męża:-) Gdzie Ty go znalazłaś?;-)
Jenny-a nie robi Ci lekarz posiewu? Bo tam wszystko wychodzi
Kolumnea-duży dzidziuś Moja Małgosia to przy nim kruszynka
Urszulka-ja przez to ciepło mam dużo mniejszy apetyt, dlatego podziwiam te Twoje wczesne śniadanka;-)
Natka-dużo zdrówka dla Oliwki
Anecia-gratuluję absolutorium
Navijka-no niestety masaż szyjki polega na wkładaniu ręki i masowaniu... Poza tym oxy też jest podłączona Współczuję nocy i czuwania nad powrotem M
Koralowa-gratuluję udanej wizyty
Riba-też miałam bóle jelit-ginka zaleciła na nie Scopolan w czopku-pomaga
MamaAneta-nie forsuj się tak bardzo, bo rzeczywiście skończysz w szpitalu
Panienka-Ty też na siebie uważaj-mam nadzieję, że o szpitala trafisz dopiero w sierpniu i będzie to poród