Witajcie, jestem chwilowo w domu, ale dziś męczarnia..... na dworze jest chyba ze 100stopni... można się stopić...
Byłam na szkole rodzenia, ale niestety okazało się, że były to ostatnie zajęcia ponieważ teraz będzie tam remont przez cały lipiec... a w sierpniu sama nie wiem chyba już nie dam rady...
Położna nie radziła prać ubranek już teraz.... i do tego przestrzegała przed Lovelą, że jest bardzo dużo uczuleń i teraz mam dylemat bo ja wyprałam większość ciuszków właśnie w Loveli..... i co mam teraz to wszystko jeszcze raz prac i prasować??????????
Bombusia ty to masz sny kobito
a sposób na męża z prasowaniem bardzo mi się podoba
bogusia007 mój M. też paweł i też nie mam dla niego prezentu jeszcze:/ może po prostu zrobię pyszną kolację... ale nie wiem czy mam siły...
Pajkaa nie martw się dzieciaki czasem odwracają się w ostatnim momencie...
Polianna przykro mi , że przełożyli ci wizytę,, też tego nie cierpię; jutro wizytujemy razem
bo ja też wybieram się do mojego ginka
Black_OPal ja tez nie wiem jak się dzieciaka ubiera, ale damy radę, na wyczucie
w taki gorąc to w samego bodziaka chyba i tylko pieluszką przykryć - tak mówiła mi położna..
kasia2506 powodzenia na wizycie
)
panienka dobrze, że już jesteś w domu, uważaj na siebie!!
Ciamajdka udanych zakupów, ja jutro wybieram sie do galerii bo mam parę imprez na które muszę kupic prezenty, a przy okazji moze znajde cos dla siebie
)
riba jesli masz jakiekolwiek wątpliwości to lepiej zadzwoń do swojego lekrza... będziesz spokojniejsza...
GSCz ehh ci faceci, mam nadzieję, że się szybko pogodzicie i ze wszystko wroci do normy!!
Mama Aneta Odpoczywaj i dbaj o siebie! a tekst synka...
))
kasia181 powodzenia na jutrzejszej wizycie
)
navijka oj jak ja niecierpię jak mój M. się "tak dobrze bawi" z kolegami.... ale wybacz mu
koralowa wracaj do zdrowia!! no i dbaj o siebie, może wyniki się poprawią, ja też nie mam najlepszych:/
Aga_Natalia jak dobrze słyszeć, że u was wszystko w porządku, cieszę się, że wszystkie trzy macie się dobrze
urszulka nie smuć sie, już niedługo zobaczysz się z rodzinką
) trzeba myslec pozytywnie