reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam sie popołudniowa pora:-D:-D:-D

Polinonna - super kolysanka ;-)

Aga natalia- dzielna z ciebie kobietka podziwiam cie ciesze sie ze maluszki przybieraja na wadze wszytko bedzie dobrze pozdrawiam

Panienko- niech twoje malenstwo jeszcze posiedzi w tak wygodnym domku

Ola - no to tez zyczenia dla twojego pawla , ja dzis zrobie dobry obiadek i na deserek pyszne lody ;-)

a tak dzien sie udal jestem zadowolona bo kupilam prezent dla mojego solenizanta tak wiec kupiłam mu koszulke polowke i wesoludki kubek a ze z zawodu jest mechanikiem samochodowym to kubek dla jego specjalnosci hehe no a tak to sie nabawilam z moja bratanica a teraz z lekka odpoczywam ....:-)

reklama
Dzieki dziewczyny juz mi troche lepiej!...
Ale jestem wkurzona na jedną sprawe pisałam wam ze dziś ma bnie być wody od 8do16.. i możecie zrozumieć,że jest już 17 a wody nadal nie ma! wścieknąć się można.. nie moge sie wykapać nie moge pozmywac wstawić prania.. ani umyć głupich rąk!

Coś robili z chodnikami czy cos na zewnatrz i musieli wylaczyć wode ale pisalo ze do 16 a nie!!
Co za ludzie.. ciekawe ile jeszcze tej wody nie będzie..

witam mamusie
ja juz wrocilam z wesela bylo fajnie tylko ze narobilam mlodym stracha bo rano przed slubem na izbie wylondowalam. i teraz nospa magnez i lozko nie moge sie ruszac przez 2 tygodnie zeby nie urodzic.
ide czytac co naskrobalyscie
:):)
bylam u ginka z malym wszystko ok wazy 2,63kg termin mi sie na 31 lipiec przesunal. No i odwrocil sie glowka na dole :):)

Aga_Natalia trzymaj sie mamusiu dobrze ze z maluszkami wszystko ok

Ostatnia edycja:
Aga_Natalia jestes bardzo dzielna!!!!!!!!!! oby nie zabrakło Ci sił... miłośc maleństw Ci wszystko wynagrodzi,....:)

przeczytałam, ale wierzcie mi - jestem padnięta.. po galerii 4 godziny łażenia, przejechane 80 km, albo i ciut więcej...

ale kupiłam sobie bluzke, butki, i troszkę kosmetyków m.in. płyn do higieny intymnej do szpitala, pasty do zebów w promocji (haha) i ulubione perfumki...

no i wydałam 180 zł...
ehh..

chciałabym żebyście cos posłuchały ale najpierw przeczytały co napiszę :

ten utwór znam od bardzo dawna a zespół bardzo lubię...nie słuchałam go chyba od listopada tamtego roku, albo dłużej, a płyta gniła w aucie.. ten utwór rozumiałam kiedys jako tęsknotę za mamą, jako miłość dziecka do matki, która jest daleko... dziś właczyłam płytę w samochodzie i zrozumiałam prawdziwe przesłanie tego utworu:) sa to słowa dzidziusia w brzuchu, jego przesłanie dla mam... płakałam jak szalona w aucie, zasmarkałam się i w ogóle bo dopiero w ciązy zrozumiałam o czym jest piosenka i jak jest piękna! miłego słuchania...

[video=youtube;1F6eEhT2NrY]http://www.youtube.com/watch?v=1F6eEhT2NrY[/video]

Aga_Natalia jak miło przeczytać co u Was. Super, że dziewczyny rosną :-) a Ty radzisz sobie jak tylko potrafisz, ale już niebawem będziecie wszystcy w komplecie tworząc szczęśliwą i kochającą się rodzinę :-)

Ciamajdka przyznam,że pierwszy raz słyszę tą piosenkę ale naprawdę ma w sobie coś

A ja poprostu padam. Od rana na nogach ciągle coś za każdym łaże i sprzątam -wariacji idzie dostać. 3 chłopów i ja sama aj :-(

Czesc sierpnioweczki.Czytam i czytam i nie mozge nadrobic;-) tak wam sie tu przyjemnie klika.Jutro chyba pojde do lekarza i bede prosic o zwolnienie bo juz nie daje rady.Chodze okrakiem bo takmnie ciagnie w pachwinach i mam wrazenie ,ze zaczyna mi wszystko dolegać!Najgorzej,ze od 2 m-cy mam problem z infekcjami.Nie moge sie dobrze pozbytc tego cholerstwa bo co 2 tygodnie powracaja te cholerne swedziawki:wściekła/y:.Wszyscy twierdza,ze to normalne i niektore kobiety w ciazy tak maja a ja latam jak glupia co 2 tyg do apteki po globulki bo sa bez recepty.Juz nie mam sily na to najgorsze,ze martwie sie o malego,zeby jemu to nie zaszkodzilo.Czy tylko ja mam taki problem,a moze ktoras z Was moze ma jakiego sposoby,zeby sie tego pozbyc albo przynajmniej zapobiegac.

Kolumnea - Duży chłopczyk już! :) Tym bardziej ciekawa jestem jak tam moja maluda.
Ciamajdko- przesłucham jak tylko chwilę spokoju znajdę, bo młoda tak wariuje,że się nie wczuję ;)
Czekoladko - ajć... ja dziś przez 3h prądu nie miałam i szalu dostawalam a nie wyobrażam sobie braku wody w taki upał :(

anecia1111 gratulacje skonczenia studiow a obrona to tylko formalnosc- dasz rade!!!!!!!!!!

navijka no niezle z tym twoim mezczyzna. dobrze ze dal rade isc do pracy- ale nie zazdrozcze mu jego samopoczucia ale co sam sobie winien!!!!!!! a z tym spaniem na sofie to dobrze ze wie gdzie jego miejsce jak zajdzie ci za skore:-D:-D:-D

czekoladko
nie przejmuj sie waga. co ja mam powiedziec???? zawsze szcupla a teraz plus 23 kg to dopiero powod do placzu. a dzis jeszcze szwagierka do mnie dzwoni i gadamy a nagle ona do mnie : no slyszalam ze sporo przytylas i co na to twoj lekarz?? no tak sie wkurzylam. co kogo to obchodzi. ja nie mialabym czelnosci tak do kogos powiedziec. przykro mi sie zrobilo :-:)-:)-(. a najlepiej ze wie o tym od mojej tesciowej- takze cala rodzina juz wie ze przytylam ponad 20 kg.

koralowa duzo zdrowka zycze:tak::tak::tak:. dobrze ze wyniki sie nie pogorszyly i ze maly ma sie dobrze.

jesli chodzi o wage to moj maz wazyl po urodzeniu 5600 g i tez silami natury sie urodzil takze widac ze mozna ale ja dziekuje:-p:-p:-p.

Aga_natalia dobrze ze z dziewczynkami wszytsko dobrze i ze rosna i sie rozwijaja. juz niedlugo bedziesz je miala w domku. nie obwiniaj sie bo to nie twoja wina ze dziewczynki przyszly na swiat wczesnije- czasem tak bywa najwazniejsze jednak ze sa silne i daja sobie rade. mysl teraz o nich i o natali bo one cie potrzebuja jak nikt na swiecie. ytrzymam za was kciuki i jestem z wami serduszkiem:tak::tak::tak:.

urszulka202 ja nie mam wiekszego apetytu- chyba nawet jem troche mniej ale na wadze ciagle przybywa.ja tez mam niska hemoglobine i biore tardyferon 2 razy dziennie- jutro okaze sie czy pomoglo.

pajkaa gratulacje zakupow i czekamy na zdjecia:tak::tak::tak:.

ola_ ja tez pralam wszytsko w lovelii. to ze jest duzo uczulen nie oznacza ze nasze dzieci beda akurat na to uczulone. jesli pokarze sie uczulenie wtedy bedziemy praly jeszce raz- to moje zdanie, bez sensu prac jeszce raz tym bardziej teraz kiedy jest nam coraz ciezej.

kolumnea to lez kochana i dbaj o siebie- juz nieduzo nam zostalo:tak::tak::tak:.

ja w koncu troche lepoiej sie czuje- przespalam sie troche i odrazu mi lepiej. mieszkanko troche ogarnelam i w koncu dalam rade was nadrobic. a teraz ide sobie cos do jedzonka zrobic bo troche zglodnialam.
nie nawidze takiego goraca:no::no::no:.

reklama
Zapomnialam dodac,ze tak wam zazdroszcze,ze mozecie poznac chociaz w przyblizeniu wage swojego maluszka.Ja nie mam zielonego pojecia i do porodu nie bede wiedziala:-(

Do góry