reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Witam sie popołudniowa pora:-D:-D:-D

Polinonna - super kolysanka ;-)

Aga natalia- dzielna z ciebie kobietka podziwiam cie ciesze sie ze maluszki przybieraja na wadze wszytko bedzie dobrze pozdrawiam

Panienko- niech twoje malenstwo jeszcze posiedzi w tak wygodnym domku

Ola - no to tez zyczenia dla twojego pawla , ja dzis zrobie dobry obiadek i na deserek pyszne lody ;-)

a tak dzien sie udal jestem zadowolona bo kupilam prezent dla mojego solenizanta tak wiec kupiłam mu koszulke polowke i wesoludki kubek a ze z zawodu jest mechanikiem samochodowym to kubek dla jego specjalnosci hehe no a tak to sie nabawilam z moja bratanica a teraz z lekka odpoczywam ....:-)

reklama
Dzieki dziewczyny juz mi troche lepiej!...
Ale jestem wkurzona na jedną sprawe pisałam wam ze dziś ma bnie być wody od 8do16.. i możecie zrozumieć,że jest już 17 a wody nadal nie ma! wścieknąć się można.. nie moge sie wykapać nie moge pozmywac wstawić prania.. ani umyć głupich rąk!

Coś robili z chodnikami czy cos na zewnatrz i musieli wylaczyć wode ale pisalo ze do 16 a nie!!
Co za ludzie.. ciekawe ile jeszcze tej wody nie będzie..

witam mamusie
ja juz wrocilam z wesela bylo fajnie tylko ze narobilam mlodym stracha bo rano przed slubem na izbie wylondowalam. i teraz nospa magnez i lozko nie moge sie ruszac przez 2 tygodnie zeby nie urodzic.
ide czytac co naskrobalyscie
:):)
bylam u ginka z malym wszystko ok wazy 2,63kg termin mi sie na 31 lipiec przesunal. No i odwrocil sie glowka na dole :):)

Aga_Natalia trzymaj sie mamusiu dobrze ze z maluszkami wszystko ok

Ostatnia edycja:
Aga_Natalia jestes bardzo dzielna!!!!!!!!!! oby nie zabrakło Ci sił... miłośc maleństw Ci wszystko wynagrodzi,....:)

przeczytałam, ale wierzcie mi - jestem padnięta.. po galerii 4 godziny łażenia, przejechane 80 km, albo i ciut więcej...

ale kupiłam sobie bluzke, butki, i troszkę kosmetyków m.in. płyn do higieny intymnej do szpitala, pasty do zebów w promocji (haha) i ulubione perfumki...

no i wydałam 180 zł...
ehh..

chciałabym żebyście cos posłuchały ale najpierw przeczytały co napiszę :

ten utwór znam od bardzo dawna a zespół bardzo lubię...nie słuchałam go chyba od listopada tamtego roku, albo dłużej, a płyta gniła w aucie.. ten utwór rozumiałam kiedys jako tęsknotę za mamą, jako miłość dziecka do matki, która jest daleko... dziś właczyłam płytę w samochodzie i zrozumiałam prawdziwe przesłanie tego utworu:) sa to słowa dzidziusia w brzuchu, jego przesłanie dla mam... płakałam jak szalona w aucie, zasmarkałam się i w ogóle bo dopiero w ciązy zrozumiałam o czym jest piosenka i jak jest piękna! miłego słuchania...

[video=youtube;1F6eEhT2NrY]http://www.youtube.com/watch?v=1F6eEhT2NrY[/video]

Aga_Natalia jak miło przeczytać co u Was. Super, że dziewczyny rosną :-) a Ty radzisz sobie jak tylko potrafisz, ale już niebawem będziecie wszystcy w komplecie tworząc szczęśliwą i kochającą się rodzinę :-)

Ciamajdka przyznam,że pierwszy raz słyszę tą piosenkę ale naprawdę ma w sobie coś

A ja poprostu padam. Od rana na nogach ciągle coś za każdym łaże i sprzątam -wariacji idzie dostać. 3 chłopów i ja sama aj :-(

Czesc sierpnioweczki.Czytam i czytam i nie mozge nadrobic;-) tak wam sie tu przyjemnie klika.Jutro chyba pojde do lekarza i bede prosic o zwolnienie bo juz nie daje rady.Chodze okrakiem bo takmnie ciagnie w pachwinach i mam wrazenie ,ze zaczyna mi wszystko dolegać!Najgorzej,ze od 2 m-cy mam problem z infekcjami.Nie moge sie dobrze pozbytc tego cholerstwa bo co 2 tygodnie powracaja te cholerne swedziawki:wściekła/y:.Wszyscy twierdza,ze to normalne i niektore kobiety w ciazy tak maja a ja latam jak glupia co 2 tyg do apteki po globulki bo sa bez recepty.Juz nie mam sily na to najgorsze,ze martwie sie o malego,zeby jemu to nie zaszkodzilo.Czy tylko ja mam taki problem,a moze ktoras z Was moze ma jakiego sposoby,zeby sie tego pozbyc albo przynajmniej zapobiegac.

Kolumnea - Duży chłopczyk już! :) Tym bardziej ciekawa jestem jak tam moja maluda.
Ciamajdko- przesłucham jak tylko chwilę spokoju znajdę, bo młoda tak wariuje,że się nie wczuję ;)
Czekoladko - ajć... ja dziś przez 3h prądu nie miałam i szalu dostawalam a nie wyobrażam sobie braku wody w taki upał :(

anecia1111 gratulacje skonczenia studiow a obrona to tylko formalnosc- dasz rade!!!!!!!!!!

navijka no niezle z tym twoim mezczyzna. dobrze ze dal rade isc do pracy- ale nie zazdrozcze mu jego samopoczucia ale co sam sobie winien!!!!!!! a z tym spaniem na sofie to dobrze ze wie gdzie jego miejsce jak zajdzie ci za skore:-D:-D:-D

czekoladko
nie przejmuj sie waga. co ja mam powiedziec???? zawsze szcupla a teraz plus 23 kg to dopiero powod do placzu. a dzis jeszcze szwagierka do mnie dzwoni i gadamy a nagle ona do mnie : no slyszalam ze sporo przytylas i co na to twoj lekarz?? no tak sie wkurzylam. co kogo to obchodzi. ja nie mialabym czelnosci tak do kogos powiedziec. przykro mi sie zrobilo :-:)-:)-(. a najlepiej ze wie o tym od mojej tesciowej- takze cala rodzina juz wie ze przytylam ponad 20 kg.

koralowa duzo zdrowka zycze:tak::tak::tak:. dobrze ze wyniki sie nie pogorszyly i ze maly ma sie dobrze.

jesli chodzi o wage to moj maz wazyl po urodzeniu 5600 g i tez silami natury sie urodzil takze widac ze mozna ale ja dziekuje:-p:-p:-p.

Aga_natalia dobrze ze z dziewczynkami wszytsko dobrze i ze rosna i sie rozwijaja. juz niedlugo bedziesz je miala w domku. nie obwiniaj sie bo to nie twoja wina ze dziewczynki przyszly na swiat wczesnije- czasem tak bywa najwazniejsze jednak ze sa silne i daja sobie rade. mysl teraz o nich i o natali bo one cie potrzebuja jak nikt na swiecie. ytrzymam za was kciuki i jestem z wami serduszkiem:tak::tak::tak:.

urszulka202 ja nie mam wiekszego apetytu- chyba nawet jem troche mniej ale na wadze ciagle przybywa.ja tez mam niska hemoglobine i biore tardyferon 2 razy dziennie- jutro okaze sie czy pomoglo.

pajkaa gratulacje zakupow i czekamy na zdjecia:tak::tak::tak:.

ola_ ja tez pralam wszytsko w lovelii. to ze jest duzo uczulen nie oznacza ze nasze dzieci beda akurat na to uczulone. jesli pokarze sie uczulenie wtedy bedziemy praly jeszce raz- to moje zdanie, bez sensu prac jeszce raz tym bardziej teraz kiedy jest nam coraz ciezej.

kolumnea to lez kochana i dbaj o siebie- juz nieduzo nam zostalo:tak::tak::tak:.

ja w koncu troche lepoiej sie czuje- przespalam sie troche i odrazu mi lepiej. mieszkanko troche ogarnelam i w koncu dalam rade was nadrobic. a teraz ide sobie cos do jedzonka zrobic bo troche zglodnialam.
nie nawidze takiego goraca:no::no::no:.

reklama
Zapomnialam dodac,ze tak wam zazdroszcze,ze mozecie poznac chociaz w przyblizeniu wage swojego maluszka.Ja nie mam zielonego pojecia i do porodu nie bede wiedziala:-(

Do góry