cayra1984
Fanka BB :)
Witam się wieczornie :-)
Współczuję koszmaru... Ale na szczęście to tylko sen :-)
Udanego wyjazdu i miłego wypoczynku :-)
Gratulacje!!
Super się u Was zapowiadają te dni Obornik, bawcie się dobrze :-)
Ciamajdko, jak tam z T.?? Lepiej już?? :-(
Polianko, jak tam serduszko?? Mam nadzieję, że juz w porządeczku...
Ehtele, ja jeszcze nie kupiłam karuzelki i sie właśnie zastanawiam, jaką kupić...
Kasiu wszystkiego Naj Naj Naj z okazji Urodzinek :-)
Współczuję bólu ząbka... nie ma chyba nic bardzie nieprzyjemnego...
Co do urlopu, to mój K. bierze dwa tygodnie, a potem może moją Mamę poproszę o pomoc, o ile będzie potrzebna :-)
Też łykałam Yasminelle przed ciążą i byłam zadowolona :-) A po porodzie chyba gumki u nas będą w użyciu...
Eh.. nie mam dziś humoru i siły mi opadły... Straszny sen miałam, że mi dziecko zamienili.. Urodziłam chłopca potem nagle mi dali dziewczynkę i nikt nie chciał słuchać, że to nie moje dziecko Aż płakałam przez sen... Wiem, to tylko głupi sen, ale okropnie mnie to rozbiło na cały podejrzewam dzień...
Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia!
Współczuję koszmaru... Ale na szczęście to tylko sen :-)
Witajcie
Dopiero co wróciliśmy od teściów i jestem wykończona tym nic nie robieniem. Tylko leżałam i jadłam i tak w kółko. Teściowa jak zwykle nagotowała full żarcia, i zauważyłam, że coraz bardziej ludzka sie robi.
Jutro wyjeżdzamy na mazury na weekend więc wracamy dopiero w niedzielę. Trzymajcie kciuki mocno za nasze auto, żeby się nie rozpadło po drodze Jednak ryzykujemy i jedziemy. Narazie kończę bo znowu jedziemy tym razem do moich rodziców.
Udanego wyjazdu i miłego wypoczynku :-)
a my dzis zaliczylismy ostatni egzamin sesja zdana!
Gratulacje!!
andzia gratuluję zdanej sesji
alaa trzymam kciuki żeby auto dojechało, wypoczywaj ale sie nie przemęczaj!
bombusia super że juz do nas wracasz.ciuszki oczywiście super, też mam takie dobre dusze wśród znajomych co mi cos podrzucają dla małego
nektarynko i ty prawie po remoncie, ja sie zastanawiam czy my zdążymy pomalować ten nasz pokój przed porodem
dziewczyny po wizytach super że wszystko ok.
aga-s dobrze że ty jeszcze w dwupaku trzymaj się
fiuu ty masz jeszcze siłę łazić po muzeach? podziwiam
ja dopiero po 17 wyszłam na podwórko, upał u nas jak cholera, co wiąże sie z tym że nogi mi spuchły
ostatnie prasowanie skończone ciuszki rozmiarami w szafce poukładane i czekamy , ha ha ha
jutro wreszcie mąż wraca z delegacji, na 21 idziemy na koncert Golców, u nas teraz dni Obornik więc imprezujemy w sobote wianki na Warcie a w niedziele koncert Mezo, a przed nim jeszcze na chrzciny idziemy do siostrzenicy mojego M.
Super się u Was zapowiadają te dni Obornik, bawcie się dobrze :-)
ja już mówię dobranoc....
wrócił T...
i cisza....
widziałam że miał jakiś zapęd w drzwiach, żeby przytulić, znam tą minę jak nie wiem co...
ale jestem chamska, odwróciłam sie i poszłam na neta...
jest w domu dopiero 5 minut, urzęduje w kuchni więc... zobaczymy jak przyjdzie do pokoju.
jutro Wam napiszę..
buziaki!!!
Ciamajdko, jak tam z T.?? Lepiej już?? :-(
Wpadlam tylko powiedzieć,że znów mam sensacje z arytmią :/ Zastanawiam się też czy nie iść jutro do lekarza od rana (gina) zamiast we wtorek. Mam tyle pytań a nie chciałabym ,żeby w weekend coś się stało. Hmm...
Życze Wam dobrej nocki dziewczyny! Mam nadzieję,że uda mi się zasnąć z tym "latającym" sercem.
Polianko, jak tam serduszko?? Mam nadzieję, że juz w porządeczku...
Witajcie babeczki...
mam do Was pytanie czy kupiłyście karuzelki nad łóżeczko? Ja się zastanawiam...wklejcie zdjęcia jak to wygląda na Waszych łóżeczkach. A może doświadczone mamusie wypowiedzą się czy rzeczywiście są potrzebne???
Ehtele, ja jeszcze nie kupiłam karuzelki i sie właśnie zastanawiam, jaką kupić...
Witam!
Melduję się po wczorajszej wizycie u ginki Z ciążą wszystko w porządku, małej serduszko bije, we wtorek idziemy na USG więc się dowiemy ile waży i jak się rozwija Co do mnie to wyniki badania krwi wyszły kiepskie-hemoglobina spadła do 10,4 i muszę teraz brać żelazo... Pewnie dlatego jestem cały czas zmęczona Poza tym mam brać Aspargin na te moje skurcze łydek i pośladków;-) No i ginka wyjeżdża na wakacje-nie będzie jej od 4 do 20 lipca, a w razie jakby coś się działo dostałam telefon do jej kolegi-ginekologa Coś mi się wydaje, że chodzi do niego Bogusia86 Następna wizyta dopiero więc 22.07, a więc już w 37 tygodniu
Noc średnia-Basia chyba przeziębiona, bo znowu się zlała-nie mam już pościeli na zmianę Po tej całej akcji nie mogłam usnąć chyba z 1,5 godziny, ale za to pobudka była dopiero o 7.30
Zaraz jedziemy do ZDiUM-u w sprawie wjazdu do naszego przyszłego domku-coś za długo się tym zajmują i potrzeba interwencji kobiety w ciąży;-)
No i od rana dostaję życzenia i prezenty od moich bliskich, popołudniu idziemy do restauracji na kolację-marzyło mi się meksykańskie jedzenie i M spełnił życzenie swojej 30-tki:-)
A Was zapraszam na torta
Zobacz załącznik 259385
Gratuluję wszystkim udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków:-)
Ehtele-ja miałam karuzelkę z Canpola-melodyjka-"Panie Janie"-dało się wytrzymać;-) Niestety została zdemolowana przez małą Basię
Kasiu wszystkiego Naj Naj Naj z okazji Urodzinek :-)
Witam Was brzuchatki ;-)
Navijka - ciesze sie , ze u ciebie w sumie wszystko wporzadeczku :-)
Ewelinka2106 - kupiłam jak narazie 1 op wkladek laktacyjnych jest tam 50 sztuk firmy johnona placilam 18 zl mysle ze wezme co najmiej 30sztuk tak na wszelki wielki wypadek bo nigdy nic niewiadomo tez mam 6 sztuk to wyprobownia z firmy tommee tippee byly gratis jak kupowalam laktator tej firmy
Pati1982 - u mnie tez czasem zdarza sie ze ma mdlosci i po tabl. ascofer tera moj gin zmiejszyl mi dawke bo wczesniej kazal mi brac 3 razy dziennie po 2 tab. a teraz biore 3 razy dziennie po 1 tabl. i mam nadzieje ze bedzie lepiej
Ehtele -ja osobiscie karuzeli nie kupuje bo dostane od bratowej rozowa z misiami melodia jest ladna wczesniej podobaly mi sie misie z fischer prise ale drogie sa i sobie darowalam gdyz te same [*******y wychodza naprawde wiele----- a twoja karuzela dosc ciekawa
PS teraz pisze wiekszymi literkami abys juz na mnie nie krzyczala hahahaha
Cimajdka - no widzisz wiedzialam ze wszytko bedzie dobrze ciesze sie ze mordka ci sie usmiechnela :-)
a u mnie tak sobie od rana zabek boli ktory w srode mi robila dentystka mam nadzieje ze przejdzie bo czasem az mnie glowa boli ... a tak noc tez kijowa bo ciagle sie budze o 3 nad ranem i sie wierce niemoe znalezc optymalnego miejsca aby sie wyspac ale coz tak juz bedzie chyba do konca ciazy :-szok: a teraz ide sobie wypic jakas herbatke owocowa
Współczuję bólu ząbka... nie ma chyba nic bardzie nieprzyjemnego...
Ciamajdko rzeczywiście przyjemne dla ucha...mogłaś siebie też nam nagrać hihihih
Mam do Was pytania:
ile się standardowo czeka po porodzie do przytulanek (6tyg.) ile Wy zamierzacie?
i po drugie czy po poradzie Wasi partnerzy biorą urlop żeby Wam pomóc? Mój bierze 3 tygodnie urlopu Ale to też wynika z tego, że taką ma pracę i dużo rzeczy będzie mógłó na bieżąco załatwiać przez telefon...
Co do urlopu, to mój K. bierze dwa tygodnie, a potem może moją Mamę poproszę o pomoc, o ile będzie potrzebna :-)
kiniusia witaj babeczko
A ja nie planuję antykoncepcjii...po po roku druga dzidzia...
No ale zobaczymny, może Olek dam nam tak w kość że poczekamy dłużej...wtedy tabletki yasminella - mała dawka hormonów i dobrze się po nich czułam...
Też łykałam Yasminelle przed ciążą i byłam zadowolona :-) A po porodzie chyba gumki u nas będą w użyciu...